Jeli AC anti-kršćanska igra? zaključana tema

poruka: 60
|
čitano: 5.507
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jeli AC anti-kršćanska igra?

{#} 

A man without a religion is like a fish without a bicycle
17 godina
RE: Jeli AC anti-kršćanska igra?

Budi dobar i ne igraj takve igre jer ti Sveti Nikola nebu nis donio!!!

16 godina
z1k4 kaže...

Budi dobar i ne igraj takve igre jer ti Sveti Nikola nebu nis donio!!!

Dobra {#}

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
16 godina

ima jedan izraz: američki talibani. Krscani zatucani vjerom koji zele biti sami na svijetu, i za sve ostale da gore u paklu...

ALI nije valjda da i ovdje ima takovih likova?   {#}{#}

{#} neam rijeci,a Majka priroda nas je obdarila razumom...

17 godina

Daj što se rugate sa dečkom glupani. 

Očito je da je momak "bacio bisere pred svinje"

Dečko dragi, dosta igara je antikršćansko: magija, ubijanje, perverzije

Međutim, treba gadosti izbjegavati čim više, ionako je to igranje  "waste of time", a za to vrijeme se može učiti programirati ili nešto drugo korisno učiti na računalu.

16 godina

ako mu je to kriterij,ima ucilicu,ili kao sto si reko,moze nes korisno radit

17 godina
proxpgamer kaže...

Ma nije da ja sad ono neću skroz igrati igru itd itd,nego me zanima dali Assassin's Creed vrijeđa ili podupire kršćansku vjeru

Ma što ti uopće pitaš, pogledaj naslov igre, gdje to može biti kršćansko

17 godina
ludimata kaže...

ako mu je to kriterij,ima ucilicu,ili kao sto si reko,moze nes korisno radit

pa naravno, a ne pitati gluposti, sigurno je da nema baš puno kršćanskog u igri koja se tako zove

neće mu baš puno valjda grijeha pasti na dušu i ako je odigra, ali bome ako mu je kršćanstvo kriterij onda će to izbjegavati

ma ionako je bolje biti umjeren u tom igranju, poznato mi je to, ja muku mučim da potjeram klince sa računala, briga njih što dobiju lošu ocjenu

16 godina
neaktivan

antikatoličke igre obožavam! Da ih nema, ne znam što bi igrao,najbolje su !

pozdrav iz Slavonije
17 godina
stipa kaže...

i kog je briga što ti obožavaš, zaboli me što ti misliš

ne bi da si kakav nobelovac, pa tvoje mišljenje nekom nešto znači

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 16:28 (Floki).
16 godina

Pa kršćanski je ubiti bilo koga tko se imalo čini da se bavi magijom, druga stvar što to nije u redu po bibliji,

da li znate da je  kršćanstvo utemeljeno na većini poganskih običaja, pitajte svog svećenika zašto imate božićnu jelku u crkvi

templare su izmislili ljudi, to nema nikakve veze sa biblijom ili bogom,

templari nisu razlog zbog kojeg ne bi trebali igrati igru, razlog zašto ju ne bi trebali igrati je to, što je to općenito nasilna igra

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
15 godina
Floki kaže...
stipa kaže...

I šta sad? Koga briga da li tebe zaboli????

[img]http://i19.tinypic.com/5yb9xrm.png[/img]
17 godina
0verlord kaže...
Floki kaže...
stipa kaže...

I šta sad? Koga briga da li tebe zaboli????

je baš i mene briga što takva spadala misle

17 godina
neaktivan

Ajde ne trolaj kao sto ti iznosiš svoje mišljenje tako i on svoje. Objasni nama koja je razlika, osim sto se njegovo tebi ne sviđa? Tipicno za takve likove poput tebe...

17 godina
mislav_01 kaže...

Ajde ne trolaj kao sto ti iznosiš svoje mišljenje tako i on svoje. Objasni nama koja je razlika, osim sto se njegovo tebi ne sviđa? Tipicno za takve likove poput tebe...

pa što ću ići u polemiku sa nekom tamo budalom koji izražava otvoren antikatolički stav

nije me briga  što takvi misle, gdje bi ovaj svijet stigao kad bi čovjek svakog slušao 

uostalom, takvi samo sebi stvaraju neprijatelje bez potrebe

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 16:36 (Floki).
15 godina
neaktivan
Assassins Creed uopce nije AC igra osim dijela kad ubijes papu ^^
Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
Floki kaže...
mislav_01 kaže...

pa što ću ići u polemiku sa nekom tamo budalom koji izražava otvoren antikatolički stav

nije me briga  što takvi misle, gdje bi ovaj svijet stigao kad bi čovjek svakog slušao 

Kakve neprijatelje, koje droge konzumiraš? Zašto bi netko kome se katolicki sustav i crkva ili cak religija ne svidjaju bio manje vrijedan nego ti, ili njegovo misljenje manje vrijedno nego tvoje? Nitko te ne tjera da ulazis u polemike ali te isto tako ne tjera da omalovazavaš tuđe misljenje na nikakvim argumentima nego samo zato sto su drugacija od tevojih i jos ga nazivas budalom bez ikakvog saznanja o covijeku osim da mu se ne svidja katolicka vjera.  

Koja ti je to logika?

15 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

da li znate da je  kršćanstvo utemeljeno na većini poganskih običaja, pitajte svog svećenika zašto imate božićnu jelku u crkvi

Da nadodam i uskrsnjeg zeca, pisanice, datum obiljezavanja Bozica i Uskrsa, vjencano prstenje, Svi Sveti itd.

16 godina

ok je napadati , al   biti napadan...uuuu

sto je to zapravo krscanstvo? ili bilo koja druga svjetska religija?

AC je dobra igra,sa dobrom pricom.

17 godina
mislav_01 kaže...
Floki kaže...
mislav_01 kaže...

Kakve neprijatelje, koje droge konzumiraš? Zašto bi netko kome se katolicki sustav i crkva ili cak religija ne svidjaju bio manje vrijedan nego ti, ili njegovo misljenje manje vrijedno nego tvoje? Nitko te ne tjera da ulazis u polemike ali te isto tako ne tjera da omalovazavaš tuđe misljenje na nikakvim argumentima nego samo zato sto su drugacija od tevojih i jos ga nazivas budalom bez ikakvog saznanja o covijeku osim da mu se ne svidja katolicka vjera.  

Koja ti je to logika?

ako ćeš vrijeđati tuđa uvjerenja i otvoreno izražavati mržnju prema stavovima drugog čovjeka, sam sebi stvaraš protivnika

ja otvoreno nikad ne prozivam ni ateiste ni druga uvjerenja, uvijek se na takvim temama hvataju vjere i crkve, a vjernici obično ne diraju druge

a zašto neki misle da im je pametno ljutiti druge i dobiti prezir negdje gdje su mogli imati i podršku, to nek razmisle

16 godina

pa nijedan obicaj nije izvorno krscanski... sve je izmisljeno   da bi se ljudi drugih religija lakse asimilirali. sta mislite , jel se u 3. , 4. stoljecu slavio bozic??

da,da , mos mislit sto ateisti i ostali prvi napadaju vjernike...

vjernici prvo napadaju pa tek onda pitaju

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 16:50 (ludimata).
17 godina
ludimata kaže...

pa nijedan obicaj nije izvorno krscanski... sve je izmisljeno   da bi se ljudi drugih religija lakse asimilirali. sta mislite , jel se u 3. , 4. stoljecu slavio bozic??

da,da , mos mislit sto ateisti i ostali prvi napadaju vjernike...

vjernici prvo napadaju pa tek onda pitaju

pa evo, pogledaj ovu temu, tko napada čija uvjerenja

17 godina
neaktivan
Floki kaže...
Floki kaže...
nekom tamo budalom koji izražava otvoren antikatolički stav

ako ćeš vrijeđati tuđa uvjerenja i otvoreno izražavati mržnju prema stavovima drugog čovjeka, sam sebi stvaraš protivnika

ja otvoreno nikad ne prozivam ni ateiste ni druga uvjerenja

{#}

17 godina
DigiMagic kaže...
Floki kaže...
Floki kaže...
nekom tamo budalom koji izražava otvoren antikatolički stav

ja otvoreno nikad ne prozivam ni ateiste ni druga uvjerenja

{#}

da, uvijek je problem kad se vrati istom mjerom

16 godina

to su misljenja,i zar se nesmije zafrkavat na racun religije?ili bilo cega drugog?

17 godina
ludimata kaže...

to su misljenja,i zar se nesmije zafrkavat na racun religije?ili bilo cega drugog?

ma naravno da se mišljenja razlikuju, nismo talibani, ne kamenuje nitko nikog

ali kad se nekom dade epitet "zatucani vjernik", jedan od arsenala uzvraćanja je "ateistička budala"

a to već prelazi granice i bez potrebe se ide u sukobe

17 godina
neaktivan

Suzdržite se od otvaranja ovakvih glupih tema.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina

rijec "taliban" u nasem podneblju vezemo sa slikom bradatog covjeka s turbanom,s   kalasnjikovom,opcijonalno s dinamitom oko pasa :)

ali zar nije   cudno sto jedan mladi um pita takvo pitanje? jednostavno se nemos ne nasmijat kad citas takvo sto,bio vjernik ili ne.

i slazem se, ovo ne bi trebalo prerast u rat.

17 godina

A činjenica jest da bi mi svi radije u životu sretali osobe poput Sv. Petra nego tipove iz Assassin's creed-a

ali to je već filozofsko pitanje, 

17 godina
neaktivan

Floki kaže...

ma naravno da se mišljenja razlikuju, nismo talibani, ne kamenuje nitko nikog

ali kad se nekom dade epitet "zatucani vjernik", jedan od arsenala uzvraćanja je "ateistička budala"

a to već prelazi granice i bez potrebe se ide u sukobe

Kada bih bio zavidan religioznim ljudima, tada bih mogao zavidjeti i ljudima koji su na nekoj drogi zbog koje se dobro osjećaju. -kaže Richard Dawkins

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice