- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo manje politike na forumu.
Mogao si to staviti u temu Humor.
Ma pa da me premijerka kazni, i ovako sam u strahu jer sam napisao Jaca 
Ma ok..u temi ostalo je dozvoljeno svasta, ako se otvaraju teme o drugim dimenzijama i duhovima, mogu i o ovome.
a ovo je žalosno,pa tko nas vodi pa nije nikakvo čudo da ova država ide kvragu kad imamo ovako sposobne političare,u 21 stolječu ovako loše pričati engleski
Stanovnici ove nase krasne drzave su krivi sto su ti ljudi na vrhu drzave. Ljudi su naivni i nasjedaju na njihova obecanja i na sve one prikrivene laze sto izlaze iz njihovih usta.
Svi kukaju a ne dizu guzicetinu iz fotelje. Rugamo se sa Slovencima,a gle ih,odma na ulice i deri misko.
Procitao sam na nasim news portalima da su vanjski politicari ovo nazvali "balkanski engleski".
Sprdaju se s nama jer smo popustljivi i misevi....
odličan engleski. kako se sve tečno izgovara. pa bolje će engleski pričat djeca iz 4. razreda. još je najbolje što je ona na vrhu države. ma užas. rajt..?
U našoj državi je sve jadno pa tako i političari.
0:33 najjace.
Hahahhahahahahahaha.
Ovo bi odma protjero iz politike, koji će nam vrag neobrazovani ljudi.
Ma briga mene za nju, vec strah me sto su to predstavnici nase drzave..mislim da to nije dopustivo, a cinjenica da ju nitko iz cijele vladajuce strukture nije prozvao, dovoljno govori, ocito se njima svima ovo cini ok..tko zna, mozda prica bolje od njih pa zato sute? 
Mogu zamislit kako joj izgleda tekst na papiru - lejdis end džentlmen aj em veri gled...
Mogu zamislit kako joj izgleda tekst na papiru - lejdis end džentlmen aj em veri gled...
Hehe :) Sigurno...
Ovo je sramota, pa više se ne može raditi ni u McDonaldsu bes znanja engleskog, a ona nam još vodi državu!
SRAMOTA!!!
Ovo je sramota, pa više se ne može raditi ni u McDonaldsu bes znanja engleskog, a ona nam još vodi državu!
SRAMOTA!!!
Ja ću ti reći da su zaposlenici McDonaldsa obrazovana gospoda za razliku od naših vladara.
SRAMOTA!!!
Ja ću ti reći da su zaposlenici McDonaldsa obrazovana gospoda za razliku od naših vladara.
Na to sam i ciljao...
Sramota jednom riječju.
Kako je ta osramotila Hrvatsku a i samu sebe !!!!
hahahahhahahha kako jadno hahahahahha nemogu vjeroavti ma sramoti nas,moj brat bi bolje procitao ovo.