Illuminati

poruka: 400
|
čitano: 144.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Illuminati
T-55 kaže...

Sta je rec pa ste i twalsa banali.Jel to ima i u bugu iluminata koji su se nasli uvrijedeni.

bome da ima, iako sam mislio dugo vremena da je ovo cisto, nedavno se otkrilo...
i znam koja je osoba.

ima se, meže se
16 godina
Illuminati

ziher su ga banali zbog njegovih postova?

Strasno,pa ima puno glupljih postova,jedina razlika sto ovo ipak nisu tolike gluposti,sramota za jedan forum.Ukoliko su ga zbog toga banali

12 godina
protjeran
Illuminati

Otvorio sam novi račun :)

Nebi trebalo biti problema posto znam forumaše koji su dobili crni karton, napravili novi račun i nastavili diskutirati na forumu, admini/moderatori znaju te druge račune, i nisu ih sankcionirali, pa ne vidim zašto bih ja bio iznimka. :)

U dokumentima koje sam spomenuo (zadnji Tawalsov post)se ujedno poisuje kako će se koristiti bojazni o "klimatskim promjenama" da bih se nametnuo porez na emisije ugljičnog dioksida čime bi se Unija financirala. To je ono što marioneta odabranih krvnih loza. Barac Husseing Obama, trenutno nastoji nametnuti. Transportna infrakstrutura Sjevernoameričke unije može se vidjeti u nastajućoj autocesti 'NAFTA-e' (zapravo, Sjevernoameričke unije) koja će povezivati glavne luke meksika sa Sjedinjenim Državama i Kanadom. Gradi se zahvaljujući zapljenama fantastičnih pojaseva zemlje od strane vlasti, ukljućujući kuće i druge zgrade koje se potom daju prekomorskim korporacijama koje grade tu infrastrukturu. Straneim korporacijama dane su ovlasti da naplaćuju cestarinu čak i na onim cestama koje su već izgrađene i plaćene novcem američkih poreznih obveznika. Svjedoci smo kako strane kompanije kupuju zemljišta, tvrtke i infrastrukturu u svakoj zemlji u cilju rastakanja suvereniteta i samoodređenja, na putu ka centralizaciji globalne kontrole. Korporacije s dugog popisa onih koje su se u novije vrijeme preselile iz Sjeverne Amerike u Meksiko činile su to pripremajući se za ono što su znale da će se dogoditi. Palira se proširenje sjevernoameričke naddržave na područje svih triju Amerika. O tim golemim novim cestovnim mrežama u Americi treba reći još nešto: njih nadzire Pentagon, a ne civilne andministracije koje se samo bave papirologijom. Izvornu mrežu autocesta u Americi osmislio je Pentagon. Jedan od razloga za to je svrha starih i novih autocesta - olakšano kretanje postrojbi diljem Sjeverne Amerike. Svi novi željeznički sustavi koji se grade u Istočnoj Europi (novcem iz EU) su namjenjeni postrojbama svijetske vojske i da ljudi službeno nazivani "direktorima željezničkih radova" koji nadgledaju izgradnju ustvari rade za NATO.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:41 (Ahat).
12 godina
protjeran
Illuminati

Europska je unija ustoličena manipulacijama kroz područje slobodne trgovine tj. Europsku ekonomsku zajednicu ili zajedničko tržište, a isto se događa u Sjevernoj Americi sa zonom slobodne trgovine u okviru NAFTA-e, Sjevernoameričkog sporazuma o slobodnoj trgovini . Isti modus operandi sljedi i Azijsko-pacifička unija koje će obuhvaćati i Novi Zeland putem spajanja APEC-a (Azijsko-pacifičke ekonomske suradnje) i ASEAN-a (Udruženje zemalja jugoistočne Azije). Afriča unija krenula je istim putem kada je stvorena od Afričke ekonomske zajednice i Organizacije afričkog jednistva. Afrička unija kroči prema zajedničkoj vladi za cijelu Afriku, a afrička vojska u financijski sustav podređeni su globalnom sustavu. Ovo neddržave trebale bi biti podčinjene svijetskoj vladi, a sadanašnja struktura zemalja i nacija bila bi razlomljenja na mnoge manje regije kako bi se ublažilo svako združeno suprostavljanje toj strukturi moći. Vidimo da su uspostavljeni i drugi elementi te globalne diktature kao što je Svijetska trgovinska organizacija (WTO), s ovlastima da 'odreže' goleme globe zemljama koje nastoje zaštititi svoja gospodarstva od nemilosrdnog globalnog sustava. Želi se osigurati da se niti jednoj zemlji ne dopusti samodostatnost i da one sve budu ovisne o svjetskom sustavu nad kojim nemaju nikakve kontrole niti prava odlučivanja. Ovisnost = kontrola. Upravo zato posvuda možemo vidjeti umjetno izazvanu ovisnost, posebno putem izmanipulirane oskudice, iako bi smo mogli uživati u obilju. Jednađba je jednostavna: obilje = izbor = sloboda, oskudica = ovisnost = kontrola. Ovo groteskno izrabljivanje ljudi 'prodaju'  nam kao "slobodnu trgovinu", premda je ono sve samo ne to.  Iluminatska "slobodna trgovina" ukljućuje iskorištavanje najsiromašnijih naroda na Palneti koji njihove proizvode izrađuju za sitan novac, a zatim se isti otpremaju u bogatije regije svjeta gdje će se prodavati po što većoj cijeni. Globalizacija i rušenje trgovinskih barijera znači da te zločinačke korporacije sada mogu prenositi kamo god žele bez ikakvog financijskog sankcioniranja. Ako netko pokuša zaštititi vlastiti narod od ove trgovačke tiranije i okupacije na scenu stupa WTO i spriječava takav pokušaj. Jedina 'slobodna' stvar u "slobodnoj trgovini" je sloboda izrabljivanja i zloporabe. Kao posljedica te zločinačke aktivnosti 25.000 ljudi dnevno umire od gladi u svijetu obilja u kojem vlada nezasitnost. Provodi se nova faza integriranja gospodarstva i vlasti Sjedinjenih Država i Europske zajednice potpisivanjem sporazuma o transatlanskoj gospodarskoj integraciji te formiranjem Transatlanskog gpospodarsko vijeća s viljem stvaranja jedinstvenog tržišta. 

Napomena na moderatore: Uskoro ću poćeti pisati o Rothschildima i Iluminatskim krvnim lozama, pa bi bilo dobro da budu svijesni razlike između Rotšildskog cionizma, i judaizma, kada spomenem te krvne loze i njivoh utjecaj ne želim da mi netko uvali karton zbog širenja mržnje ili antisemitizma, što se već dogodilo, aiko su ovo dvije posve različite stvari.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 18:42 (Ahat).
12 godina
protjeran
Illuminati

Plan o uređenju svijeta odabrane krvne loze ne pripremaju na godišnjeoj razini pa niti na desetljetnoj.  Sve se to odigrava već stoljećima, ali ako ne uspijete povezati točkice šira će vam slika promaknuti.

Centralizacija globalne moći nije jedina svrha tog plana. Planom se želi nametnuti potpuna preobrazba svjetskog društva i stvoriti svijetsku zatvorsku državu koja će nadzirati živote ljudi do najsitnijih pojedninosti, uključujući i same njihove misli.

Mislite da je to nemoguće?

Pa nešto slično je već u velikoj mjeri i ostvareno. Godine 1969. dr. Richard Day bio je državni zdravsteni direktor iluminatskog paravana, udruženja pod nazivom Palanned Parenthood (Planirano roditeljstvo), tvorevine eugenici sklone obitelji Rockerfeller, a bio je i profesor pedijatrije na Medicinskom fakultetu Mount Sinai i New Yorku. Dana 20. ožujka 1969. obratio se Pitsburgškom pedijatrijskom društvu i publici koju je sačinjavalo osamdesetak lječnika.

Dr. Day je sve prisutne zamolio da ugase svoje kazetofone i da prestanu pisati bilješke jer ih mora obavjestiti o nadolazećem novom svjetskom sustavu i podrivanju američke industrije. Jedan od prisutnih lječnika, dr. Lawrence Dunegan, pitsburški pedijatar, ipak je nastavio pisati bilješke te je, u nizu snimljenih intervjua, podrobno naveo ono što je čuo, dr Dunegan koji je umro 2004. rekao je: Prema iznesenom planu, u različite dijelove svjeta bile bi prenesene različite uloge u sferi industrije i trgovine, a sve u jednom unificiranom svijetkom sustavu. Daljnoj nadmoći Sjedinjenih Država te razmjernoj samostalnosti i samodostatnosti Sjedinjenih Država trebati će stati na kraj...  kako bih ste stvorili novu strukturu najprije morate srušiti staru, a primjer toga bila je američka industrija. Svaki dio svjeta imat će neku specijalnost pa će svi biti međusobno ovisni. SAD će ostati sjedište poljoprivrede, visoke tehnologije, komunikacija i obrazovanja, ali teška industrija biti će "otpremljena van"

13 godina
protjeran
Illuminati

Jos jedan zanimljiv glazbeni spot...Kesha

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 21:08 (Bugzapper).
12 godina
protjeran
Bugzapper kaže...

Pogledaj i ovo: 

13 godina
neaktivan
Illuminati

ahat, ja zelim odgovor a nikako ga dobit pa eto mozda ga ti znas, zasto se sve vise u spotovima, filmovima, televiziji, ma svuda, prikazuju simboli iluminata piramide i all seeing aye? Zasto i zbog cega i koja je poanta u tome?

ima se, meže se
12 godina
protjeran
redikulx kaže...

ahat, ja zelim odgovor a nikako ga dobit pa eto mozda ga ti znas, zasto se sve vise u spotovima, filmovima, televiziji, ma svuda, prikazuju simboli iluminata piramide i all seeing aye? Zasto i zbog cega i koja je poanta u tome?

Mozda je ovo odgovor

12 godina
protjeran
redikulx kaže...

Drugo su sublimalne poruke, drugo je prikrivena simbolika.

Ja mislim da je odgovor na tvoje pitanje - rade to jednostavno, zato što mogu, znaju da je većini stanovništva glava u oblacima da bih išta primjetili, ai da jesu, negiraju i dobace to kao gluposti. 

16 godina
redikulx kaže...

Svatko ce imat svoje teorije,zalosno ali i ti illuminati postaju trend.Dosta mladih i klinaca vec sad prica o njima.Takvim klincima je jednostavno dosadno i zele takve stvari,zele revoluciju.Jos jedna zanimljivost,koju sam primjetio,ovi illuminati samo jos vise razdvajaju ljude.Oni koji vjeruju illuminate,nevjernike nazivaju glupima i sljepima dok ti nevjernici ove nazivaju luđacima.Na kraju se ljudi jos vise razdvajaju i grupiraju,ne treba upotpunosti odbacit ove teorije,ali ne treba ni vjerovat u potpunosti.Najbolje bi ti bilo da sam to otkrivas,odnosno u okolini kojoj zivis.Iz aviona se vidi da filmovi imaju ogroman utjecaj na ljude(Jedna kontrola),crkva isto tako,politicari.Zapravo svi ljudi,kojima stanovnistvo daje moc,daje im pravo.

12 godina
protjeran
Illuminati

Imam poznanika iz bosne i salje mi ovu sliku pa vi prosudite sami.Radi se o Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u jajcu slikano sa zadnje strane.

Ovaj se prizor vidi samo po noci kada su upaljeni vanjski reflektori i unutarnja rasvjeta.Ko bi reko kako su slucajno precizno pozicionirani reflektori da tvore piramidu.

A prica mi isto da je crkvu svetog Ive u jajcu/podmilaciju projektiro mason iz zagreba koji je uteko kada se to sve otkrilo.Crkva ima 666 stepenica i slicne simbolike iluminata.Citava crkva je gradena od armiranog betona ko bunker je pravljena.

The world is just illusion
17 godina
neaktivan
Illuminati

Scena Sotonističkog rituala u posljednjem filmu pokojnog Stanleya Kubricka,

a zna se zašto mu je i bio posljednji.(ako se kome da istraživati)

"Eyes wide shut"

14 godina
tunder kaže...

Scena Sotonističkog rituala u posljednjem filmu pokojnog Stanleya Kubricka,

a zna se zašto mu je i bio posljednji.(ako se kome da istraživati)

"Eyes wide shut"

ne kuzim...

po cemu sotonisticko? i kakve to veze ima s iluminatima

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
neaktivan
win4crazzy kaže... 

ne kuzim...

po cemu sotonisticko? i kakve to veze ima s iluminatima

Nisi jedini koji ne kuži, a ovo je samo jedan primjer.

Illuminati znači prosvijetljeni,

znači oni koji imaju znanje koje tzv. običan puk nema

i to koriste u svoje svrhe.

14 godina
Illuminati

jel mozes pojasniti video?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
neaktivan
Illuminati

Pojasniti video, hm, to ti je nešto tipa crna misa, antiKrist ekipa

Nebih o detaljima.

Pogledaj film.  

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2015 15:22 (tunder).
17 godina
neaktivan
Illuminati

Kad nitko neće  hoće zapisničaraka

http://aattp.org/house-stenographer-breakdown-floor-one-nation-god-audio/

Zapisničarka predstavničkog doma kongresa odvučena s govornice vičući o Bogu i masonima.

11 godina
neaktivan
Illuminati

Masone i Iluminate ljudi povezuju sa teorijama zavjera sto je uzasno krivo, oni postoje stotinama godina sve do dan danas, i puno masona je otvoreno po tom pitanju, tu kod nas u Osijeku ima dosta simbolike takodjer, na nekim zgradama svevidece oko u piramidi i slicno... Kad smo vec kod tog, nakon zavrsenog Assassin's Creed IV sjetio se ponovno dvojke i evo kakav screenshoot uhvatim :) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1417704_546648725413473_569794184_o.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 15:08 (D3lBoy).
17 godina
neaktivan
Illuminati

Kršćanska renesansna uporaba oka u trokutu (1525. Firenza)

barem 200 godina prije nego se sličan simbol pojavljuje u masoneriji.

To nije masonski simbol kao takav već ima kršćansko izvorište.

Mada se i u tom obliku često može vidjeti kod masona.

Ako je simbol trokuta pozitivan,
onda ga masoni/illuminati/sotonisti koriste na krivim mjestima, izvrčući
da bi vrijeđali i u loše svrhe, na novčanice,
u logoima velikih kompanija itd. da bi zavarali i
napravli pomutnju, korištenje infiltracije,napada se stalno i na razne načine.

mason apron

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 16:57 (tunder).
12 godina
neaktivan
Illuminati

ja se taman poveselio da je tema o laminatima,pa da raspravljamo...kad ono {#}

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
14 godina
kivic15 kaže...

ja se taman poveselio da je tema o laminatima,pa da raspravljamo...kad ono {#}

i slobodnim parketarima a ono nista {#}

17 godina
neaktivan
Illuminati

Zanimljiv dokumentarni video!

Satanic Illuminati Dance Exposed! and more!

(Krumping, Flexing, Tutting, Turfing)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.3.2014 20:09 (tunder).
17 godina
neaktivan
Illuminati

novi spot

Katy Perry - Dark Horse (feat. Juicy J)

youtube video 35 mil. pogleda, audio 50 mil.

12 godina
protjeran
Illuminati

Nekad su se oni skrivali ali danas pokazuju svoje pravo lice bez srama.Samo ovce to nevide dok ne bude prekasno.

http://www.24sata.hr/news/novi-svjetski-poredak-kroje-li-nam-sudbinu-vladari-iz-sjene-348230

15 godina
Illuminati

Black sails serija....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
14 godina
tunder kaže...

Kršćanska renesansna uporaba oka u trokutu (1525. Firenza)

barem 200 godina prije nego se sličan simbol pojavljuje u masoneriji.

To nije masonski simbol kao takav već ima kršćansko izvorište.

Mada se i u tom obliku često može vidjeti kod masona.

Ako je simbol trokuta pozitivan,
onda ga masoni/illuminati/sotonisti koriste na krivim mjestima, izvrčući
da bi vrijeđali i u loše svrhe, na novčanice,
u logoima velikih kompanija itd. da bi zavarali i
napravli pomutnju, korištenje infiltracije,napada se stalno i na razne načine.

mason apron

taj simbol nije nužno zao .. u crkvi sv trojstva u sitnom donjem pokraj splita ima isti simbol i piše  BOŽJE OK OSVAKOG GLEDA ,SAKRIT MU SE NIŠTA NE DA 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
17 godina
neaktivan
Illuminati

Fashion(watch in full screen)

famous magicians perform impossible, unexplainable "tricks"

pt1

pt2-

pt3-

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 18:23 (tunder).
17 godina
neaktivan
Illuminati

Hollywood Unmasked 2 (documentary, eng.)

12 godina
neaktivan
Illuminati

jesam li jedino ja ovo primjetio?

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice