Imam i ja epizoda s bolovima...
Čestitam na hrabrosti . BTW.,kad smo već kod težih slučajeva,moram spomenuti da sam u 8.razredu doživio blagu upalu mišića.Srećom nije bilo ništa ozbiljno..
Čestitam na hrabrosti . BTW.,kad smo već kod težih slučajeva,moram spomenuti da sam u 8.razredu doživio blagu upalu mišića.Srećom nije bilo ništa ozbiljno..
Dupli post nabijem ti mobtel na k...
otiđi u wc i provjeri jel radi :D
Bolje neka nabavi specijalizirane časopise,ili pak"emisije" Mislim da svi znate na što mislim
EDIT: dark wizz , što su ,dovraga i bestraga,cupike?! Je li to nekakav kupus?
Nema tu hrabrosti, mislim da se nikad u životu nisam ranjivije osjećao.
Kakve sad upale mišića spominjemo, jednom sam kao dijete imao jednu zbog koje nisam mogao stajati na nogama dan dva ( iznimno čudan osjećaj ), i opet smatram da su mačji kašalj.
otiđi u wc i provjeri jel radi :D
Bolje neka nabavi specijalizirane časopise,ili pak"emisije" Mislim da svi znate na što mislim
EDIT: dark wizz , što su ,dovraga i bestraga,cupike?! Je li to nekakav kupus?
ako pažljivije pročitaš post vidiš da su to ženkse.napisao je da su čupike taman počele nosit minjak.zar kupus nosi minjak?
Ako su udarci u međunožje bliski susreti s smrti onda sam ja mačak
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20091121000334/callofduty/images/d/d8/9Lives.jpg
Nema tu hrabrosti, mislim da se nikad u životu nisam ranjivije osjećao.
Kakve sad upale mišića spominjemo, jednom sam kao dijete imao jednu zbog koje nisam mogao stajati na nogama dan dva ( iznimno čudan osjećaj ), i opet smatram da su mačji kašalj.
Krivo sam se izrazio.
I meni se ista stvar dogodila. Nisam mogao hodati normalno skoro cijeli tjedan. Klizao sam kao baletan.
ako pažljivije pročitaš post vidiš da su to ženkse.napisao je da su čupike taman počele nosit minjak.zar kupus nosi minjak?
Znam da su ženske ,samo se zezam
EDIT:Lažem,nisam znao.
Ako su udarci u međunožje bliski susreti s smrti onda sam ja mačak
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20091121000334/callofduty/images/d/d8/9Lives.jpg
ko zna šta sam onda ja :D u 7 razredu moja jaja su toliko izudarana da su plosnata bila.inače tad sam lupa ženske po guzici pa uvik dobijem po jajima kad ih lupnem :D
ko zna šta sam onda ja :D u 7 razredu moja jaja su toliko izudarana da su plosnata bila.inače tad sam lupa ženske po guzici pa uvik dobijem po jajima kad ih lupnem :D
Jesi li dobivao"jaja na oko"
i u 6 razredu sam također razbio nogu na špic zida, igrali smo se specjalaca i naravno ja sam se pokazao kao najveći ''specjalac'' imao sam rupu na nozi i 3 šava :D
Kada sam se vraćao iz dućana priej par godina dogodio se sudar na križanju slavonske i hrvatske bratske zajednice auto je letio i okrenuo se 3 puta te pao max 2,5 m od mene.
Uhvatila me samo ona ukoćenost evo klik
EDIT:mislim da nije bila baš ova nesreća ali slićno tome.Jer se sjećam da je auto semafor srušio
Prije jedno 2 tjedna kad mi je crklo napajanje na kompu...jedva sam preživio dok nisam novo kupio
Pogodio me metak u CoDu, na svu srecu respawnao sam se...
Kad je dosla stara sa informacija :D
I naravno... jos jedna pokrenuta tema pretvorena u sprdnju..na zalost onih koji su stvarno nesto dozivjeli
Drugi razred srednje (2003.) godine, kraj četvrtog mjeseca, vrijeme za poželit (cupike taman počele miniće nosit). Kolega i ja se vozamo na motoru (CB 500)... On ode na kavu s nekim curama ja se odlučim još malo provozat. I naravno malo prodivljat. Na ulazu u Vinkovce (u Novom Selu) potegnem na nekih 140, iz sporedne ulice mi izleti kombi, a iz suprotnog mjsera ide auto, nema šanse da stanem, idem probat proći desnom stranom, bilo neke proširenje na cesti, međutim kombi ubrzao i ja s njegove desne strane zapnem prednjim kotačme na rubnjak, poletim, dočekam se nekih 10-ak cijelim jelom na asfalt. Probudio se 11 dana kasnije u Osijeku u bolnici sa smrskanim koljenom, polomljenom ključnom kosti, 3 rebra, lijeva ruka, potres mozga, natučen po cijelom tijelu i rupom u pamćenju od 11 dana. Rekli su mi da sam bio u komi i da imam sreće što nisam pao samo metar dalje jer bi pao na neke metalne šipke. Otad imam problema s desnim koljenom i nakon toga nisam jedno 3 godine uopće sjedao na motor.
Bogami si imao srece! To divljanje s motorima moze samo zlo donijeti.
Pouka ovog posta jest: Uvijek iskoristiti mogucnost odlaska na kavu s curama
kad se kod bake radio novi krov na kraju radova svi se muski popeli na vrh i pili pivo i ja nadobudan isto htio ici i popnem se, naravno pao sam s krova i pukle obje noge, onako da ih je samo koza drzala da ne otpadnu.
Naslov teme "Da li ste ikada imali blizak susret sa smrti"
Valda Jeste li ikada imali blizak susret sa smrću
Naslov teme "Da li ste ikada imali blizak susret sa smrti"
Valda Jeste li ikada imali blizak susret sa smrću
Možda je iz srbije
izvinjavam se na gramatici hehe
iz bosne sam
Ja sam doživio kliničku smrt, i usput upoznao Jimi Hendrixa, Kurt Cobaina i Boga.
Šta je to klinička smrt?
klinicka smrt je kada srce prestane da radi odnosno samo zaspes to jest umres srce prestane radit
onda je upitno hoces li se i probuditi
eto to je klinicka smrt
Šta je to klinička smrt?
Nekakva vrsta prividne smrti.Kao što je forumaš rekao,srce i ostali organi prestanu funkcionirati,na neodređeno vrijeme.
i ja sam to dozivio kao sto sam napisao u prvom postu u ovoj temi
Ak se sjecas iz filmova kada ga onak otresu strujom da ga ožive ak ga ožive odna se kaže da je bio mrtav recimo 10 sec.
nemogu se ni usudit zamislit kakva je to bol bila udariti glavom u padu sa visine od zid jos od cosak
samo da pitam jesi li ista osjetio mislim jesili odmah u nesvjest ili je prvo bolilo posteno
Ovo je neki pacijent.I mnogo vas.RAZLOG (PA COVJEK SKORO POGINE A VI PALAC GORE)
nemogu se ni usudit zamislit kakva je to bol bila udariti glavom u padu sa visine od zid jos od cosak
samo da pitam jesi li ista osjetio mislim jesili odmah u nesvjest ili je prvo bolilo posteno
Ovo je neki pacijent.I mnogo vas.RAZLOG (PA COVJEK SKORO POGINE A VI PALAC GORE)
Dobro i?