Moja tvrtka je dobila upit za posao od udruge "HUVIS" Hrvatska Udruga vlasnika internet stranica
Taj upit je bio toliko napuhano napisan što je vidljivo iz attachement-a kojeg su poslali, a kojeg se može pronaći na sljedećoj adresi:
http://www.mediafire.com/?ztnxkiunjti
Izdvojiti ću jedan dio da se vidi razina profesionalnosti kojom su pristupili traženju ponuda iz koje se očito vidi blagi prijezir prema neškolovanim dizajnerimam poput mene.
Ja recimo neznam ni html ni flash a imam web dizajn studio. Također, rođenjem sam lišen ikakvog smisla za umjetnost.
2.3 Dokazivanje sposobnosti ponuditelja
Ponuditelji dokazuju svoju sposobnost sljedećim dokazima:
· Izvod iz sudskog registra ( strukovnog ili trgovačkog registra ) – dokaz da je ponuditelj registriran za obavljanje poslova koji su predmet nabave
· Potvrda o završenoj školi ili stručnom osposobljavanju za web ili grafičkog dizajnera za najmanje jednu zaposlenu osobu – dokaz o stručnoj osposobljenosti ponuditelja za obavljanje poslova koji su predmet nabave
· Referentna lista sa navedene najmanje tri web stranice izrađene u 2009. godini
Da skratim priću, evo njihovog maila:
Poštovani,
s obzirom da imamo potrebu za kvalitetnim web stranicama, ovim putem Vam
šaljemo dokumentaciju i upute za izradu ponude.
Sve smjernice za izradu web stranice se nalaze u dokumentaciji, a za sva ostala
pitanja možete se obratiti na E-mail: udruga@huvis.org
Sa poštovanjem,
Marko Tušla
Predsjednik Udruge
Hrvatska Udruga vlasnika internet stranica
"HUVIS"
Vile Velebita 5b
10040 Zagreb
Tel.:01/2820-852
www.huvis.org
Na kojeg nisam mogao a da ne odgovorim sljedeće :)
Poštovani,
Nažalost nismo dovoljno kvalificirani za ovaj megalomanski posao.
Već kad se pogleda naručitelj posla - userem se ugaće.
Popušite kunac,
Ivanko
PS za čitatelje bugovog foruma: Riječ kunac je u ogrinalnom mailu zamjenjena izvornim narodnim izrazom ;