George W. Bush umre od srčanog udara i odmah ode u Pakao gdje ga
dočeka dežurni vrag.
- Ne znam što da radimo s tobom. Na popisu si, ali nemamo mjesta
za tebe, a ipak moraš ostati ovdje. Evo što ćemo: ima tu još nekoliko
osoba loših poput tebe. Pustit ćemo jednu, a ti ćeš preuzeti to
slobodno mjesto. Čak ću ti dopustiti da SAM odlučiš koga ćeš zamijeniti.
Bushu se to svidjelo i vrag ga odvede do prve prostorije. U njoj je Richard
Nixon zaranjao u duboki bazen i izranjao praznih ruku, pa opet ispočetka i tako stalno: to mu je bila dosuđena kazna.
- Ne, reče Bush, slab sam plivač i ne bih izdržao cijeli dan.
Vrag ga odvede do druge prostorije. Tu je Newt Gingrich veliki maljem tucao kamenje, bez prestanka.
- Ne, imam problema s ramenom, reče Bush. Bila bi to grozna muka
da moram stalno tucati kamenje.
I vrag otvori i treća vrata. Tamo je na podu bio vezan Bill Clinton, raširenih ruku i nogu, a nad njim se nagnula Monica Lewinsky, radeći ono što ona najbolje zna.
Bush nije mogao vjerovati u to što vidi pa reče:
- Mislim da bih ovo mogao.
A vrag se nasmije i reče: 'OK, Monica, slobodna si. Možeš ići.'
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mujo će Fati:
Mujo:Ako kažem da ću sa zadovoljstvom da ti oduzmem nevinost ti bi rekla da sam prostak!
Fata:Ne, rekla bih da si čarobnjak!
Nazi Germany surrender to the United States on May 7th, 1945.
Chuck Norris was born on May 6th, 1945.
Coincidence? I think not.
iako je kriv datum, zvuči kul
Ko kaže da su se predali?
iako je kriv datum, zvuči kul
Kladim se da je barem 90% ljudi nakon što je pročitalo ovo otišlo tražiti Chucka na wikipediu.
Upravo sam blokirao clever bot. pričao s njim engleski i odjednom sam napisao šta je đubre i blokiro se.
Ovaj test otkrit će se gdje se nalazite po pitanju morala.
SITUACIJA:
Nalazite se u Zagrebu na obali nabujale Save i velika je opasnost od izljevanja vode i poplavljivanja grada.
Vi ste novinar-fotograf koji radi za jednu novinsku kuću i fotografirate nabujalu rijeku. Iznenada primjećujete ženu u vodi. Jednom rukom drži se za deblo, drugom maše u pomoć i uskoro će je rijeka donesti u vašu blizinu.
Prilazite bliže rubu nasipa... čini vam se da prepoznajete tu sijedu glavu...
Pa da, to je Jadranka, premijerka Hrvatske!
Primjećujete da je počela gubiti snagu i da će potonuti ....
TEST PITANJE
Da li ćete se odlučiti za:
A) dekadentnu kolor fotografiju
B) klasičnu crno-bijelu fotografiju
?
Ovaj test otkrit će se gdje se nalazite po pitanju morala.
SITUACIJA:
Nalazite se u Zagrebu na obali nabujale Save i velika je opasnost od izljevanja vode i poplavljivanja grada.
Vi ste novinar-fotograf koji radi za jednu novinsku kuću i fotografirate nabujalu rijeku. Iznenada primjećujete ženu u vodi. Jednom rukom drži se za deblo, drugom maše u pomoć i uskoro će je rijeka donesti u vašu blizinu.
Prilazite bliže rubu nasipa... čini vam se da prepoznajete tu sijedu glavu...
Pa da, to je Jadranka, premijerka Hrvatske!
Primjećujete da je počela gubiti snagu i da će potonuti ....
TEST PITANJE
Da li ćete se odlučiti za:
A) dekadentnu kolor fotografiju
B) klasičnu crno-bijelu fotografiju
?
Obe! Vise razlicitih kadrova. Sa smjeskom.
Kud ovaj svijet ide?
Danas prolazim pokraj novootvorenog konzuma ... i na staklu naljepnica ''pronadjite nas na facebooku'' ...
11 Najčudnijih Američkih Zakona O Seksu
1. Aniston, Alabama: Ukoliko žena izgubi partiju bilijara, zabranjeno je da pokuša da se oduži seksom.
2. Harizburg, Pensilvanija: Zabranjeno je imati seksulane odnose sa vozačem kamiona u carinskoj kabini.
3. Kotonvud, Arizona: Parovi koji su uhvaćeni tokom seksa u vozilu kojem su probušene gume će biti kažnjeni, a kazna će biti duplo viša ako se odnos odigrao na zadnjem sedištu.
4. Njukasl, Vajoming: Zabranjeni su seksualni odnosi u prodavnicama u odeljku za meso.
5. Tremonton, Juta: Ženama je zabranjen seksualni odnos u ambulantnim kolima. Da bude još gore, ime će joj biti objavljeno u lokalnim novinama. Samo ženama, zar to nije diskriminacija?
6. Oblong, Ilionis: Zabranjeno je voditi ljubav tokom pecanja i lova na dan venčanja.
7. Bozman, Montana: Svaki oblik seksualnog odnosa u prednjem dvorištu je kažnjiv zakonom, ukoliko su pripadnici suprotnih polova i ukoliko su goli.
8. Konorsvil, Viskonsin: Muškarcu je zabranjeno da puca iz vatrenog oružja u trenutku kada njegova partnerka doživljava orgazam.
9. Juta: Seks sa životinjama nije kažnjiv ako iza njega ne stoji profit.
10. Oksford, Ohajo: Ženama je zabranjeno da se skidaju ispred fotografije muškarca.
11. Minesota: Svaki muškarac koji ima odnos sa živom ribom biće kažnjem. Očigledno, na žene se ovaj zakon ne odnosi.
1. Aniston, Alabama: Ukoliko žena izgubi partiju bilijara, zabranjeno je da pokuša da se oduži seksom.
2. Harizburg, Pensilvanija: Zabranjeno je imati seksulane odnose sa vozačem kamiona u carinskoj kabini.
3. Kotonvud, Arizona: Parovi koji su uhvaćeni tokom seksa u vozilu kojem su probušene gume će biti kažnjeni, a kazna će biti duplo viša ako se odnos odigrao na zadnjem sedištu.
4. Njukasl, Vajoming: Zabranjeni su seksualni odnosi u prodavnicama u odeljku za meso.
5. Tremonton, Juta: Ženama je zabranjen seksualni odnos u ambulantnim kolima. Da bude još gore, ime će joj biti objavljeno u lokalnim novinama. Samo ženama, zar to nije diskriminacija?
6. Oblong, Ilionis: Zabranjeno je voditi ljubav tokom pecanja i lova na dan venčanja.
7. Bozman, Montana: Svaki oblik seksualnog odnosa u prednjem dvorištu je kažnjiv zakonom, ukoliko su pripadnici suprotnih polova i ukoliko su goli.
8. Konorsvil, Viskonsin: Muškarcu je zabranjeno da puca iz vatrenog oružja u trenutku kada njegova partnerka doživljava orgazam.
9. Juta: Seks sa životinjama nije kažnjiv ako iza njega ne stoji profit.
10. Oksford, Ohajo: Ženama je zabranjeno da se skidaju ispred fotografije muškarca.
11. Minesota: Svaki muškarac koji ima odnos sa živom ribom biće kažnjem. Očigledno, na žene se ovaj zakon ne odnosi.
Jadna moja tetka
da bjel ko mljeko
vidi malog Urkela iz one serije, jes porasto, jedva ga prepoznao...
Jadna moja tetka
Jel ona vozač kamiona ili carinik?
Jadna moja tetka
Znam ja njegovu tetku.
Živi u Pensilvaniji.
omg! vidi, fakat to je on! nisam ni skuzio
- izyeba me Inter za 100 eura - kaže Mujo
- a mene Milan - na to će Fata
- daj da vidim listić
- nije mi ostavio nikakav lisitić
Novi BMW stoji na semaforu, kad odjedanput otpozadi udari fićo u njega. Na komandnoj tabli Bmw-a učitava se:
-Found new hardware click here to install!
.
JA IMAM TAKVOG PSA :D (samo edno 4 puta veceg, ovo je stene)
mada je pas zadnja stvar sta primjetis na slici
Jadna moja tetka
Znam ja njegovu tetku.
Živi u Pensilvaniji.
Lol istina,kad sam pročitao kako se zove to mjesto morao sam 10 puta čitati jer sam mislio da piše Penyslavia
Može li mi tko naći onu reklamu Jar, ono kad ga poredi sa nekim bezveznim detrdžentom, ima onaj štapić i stavlja ga u tanjure pune masnoće, a ono odjednom vod pobjjeli, mislim vrh vode... tako nešto... govori se nešto Jar i do 10 puta gušći! ko možete mi je pronaći, pošto ima jedna Photoshop fail greška koju vam moram pokazati ;)!