Biolog:
- "Najbrzi je treptaj oka. To se desi a da niko i ne zna da se desilo."
Fizicar:
- "Najbrza je svjetlost. Kad pritisnete prekidac, ona do vas
stize brzinom 300,000 km/s, nema vece brzine u prirodi."
Filozof:
- "Najbrza je misao. Njom u trenutku mozes stici bilo gdje na svijetu."
Zagorec:
- "Pa, kad sam vas ucene ljude poslusal, shvatil sam da je najbrza
stvar na svetu proljev. Kad te to stigne, prije nego kaj trepnes okom,
upalis svjetlo ili bilo kaj pomislis, vec si se zasral..."
Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.997.995
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://vinovo.magnify.net/video/Atentat
Hitchcockov trik sa casama i placenim ubojicom u CRO verziji
http://www.collegehumor.com/video:1928430
macin pad
Sredovečni čovek kupio novog Porschea, izadje na autoput i stisne do 160, osjećaući kako mu vetar mrsi prosedelu kosu. "Ovo je mrak", pomisli dodajući još gasa.
Ali, kad je pogledao u retrovizor, ugleda iza sebe policijski auto s upaljenim rotirajućim svetlima.
"Ma, mogu mu pobeći", pomisli i stisne na nekih 210 km/hr. Tada pomisli: "Kog vraga radim, ja sam prestar za te gluposti" i zaustavi se pred puta, čekajući da stigne policijski auto.
Policajac se zaustavi iza Porschea i prošeta do njega: "Gospodine, smena mi završava za pet minuta i rado ću vas pustiti ako mi date razlog zasto ste bežali... ali neki koji još nikada nisam čuo".
Čovek ga pogleda i reče: "Prošle nedelje moja žena je pobegla s policajcem pa sam mislio da mi je vraćate".
Pandur ga pogleda, vrati mu papire i rece: "Hvala, do vidjenja".
Znate li što je sreća u nesreći???
Kad vam cura dođe da imate najveći ku*ac u gradu!
Moram priznati, 3.2658 sekundi mi je trebalo.
Moram priznati, 3.2658 sekundi mi je trebalo.
sta to? 3 sec?!
haha "jaran ima miš sa kuglicom i kaže da je bolji nego moj koji svjetli"
kakav kralj
Hajduk dovodi pojačanja: nizozemac Van Forme, turčin Nikaj Nemre i nigerijac Obe Lewe. rade i na dovođenju japanaca Natakote Janakitu i Jebaćute Samotako.
Hajduk dovodi pojačanja: nizozemac Van Forme, turčin Nikaj Nemre i nigerijac Obe Lewe. rade i na dovođenju japanaca Natakote Janakitu i Jebaćute Samotako.
Toliko sam se smijao.
HAHAhAHahaHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH!
Sry morao sam:D
__
Evo jedan vic:
Isus je hodao po moru,a Chuck Norris po Isusu..
...a ja po Chucku:D
HAHAhAHahaHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH!
Sry morao sam:D
__
Evo jedan vic:
Isus je hodao po moru,a Chuck Norris po Isusu..
...a ja po Chucku:D
..... mislim da je bolje da si napisal : Isus je hodao po moru, a Chuck Norris je ronio po zemlji...
I Splićo ti daje TU (a štaš nisan neki Hajdukovac... Solin FTW)
Evo jos jedan, komentar na to da Crkva postaje dioničar Hajduka: Hajdukova igra pomaže u širenju vjere, i nevjernici se krste kad vide kako igra.
Je*eš ti Chuck Norrisa kad spužva Bob gradela ispod mora!
Je*eš ti i Chuck Norrisa i Spužva Boba kad Teletabisi imaju televiziju u trbuhu!
Mujo se zaposlio u velikoj robnoj kuci u New Yorku, i nakon prvog radnog dana poslovodja ga upita koliko je prodao. "135.552,20 $" odgovori Mujo, a poslovodja samo što nije doživio šok.
Ni najiskusniji trgovci nisu u jednom danu prodali više od 50.000$, a Mujo prvi dan pa više nego duplo. Upita on Muju kako mu je to pošlo za rukom?
- "Pa lijepo", odgovori Mujo. "Prvo sam covjeku prodao jednu udicu i onda ga nagovorio da kupi barem još jednu za rezervu. Zatim sam mu prodao i nekoliko olova. Onda sam ga podsjetio da mu treba i najlon, ali ne bilo kakav vec kvalitetan najlon koji može izdržati veliku ribu. E, onda sam mu rekao da pravu ribu bez obzira na kvalitetu pribora neće moci loviti iz ruke i neka uzme i štap s rolom. Kad je uzeo štap, predložio sam mu da razmisli o kupnji glisera jer se takav pribor koristi samo za panulavanje. Nakon što sam mu prodao Boston Whalera s trajlerom, objasnio sam mu da njegov stari auto jednostavno ne može vuci taj gliser i na moj nagovor odlucio se za Grand Cheerokee. Eto kako sam zaradio 135.522,20 $".
- "Još ne mogu shvatiti kako ti je to uspjelo", reče poslovodja. "A covjek je došao samo kupiti udicu?"
- "Ma jok", reče Mujo, "došao je kupit tampone za ženu, pa sam ga upit'o zašto ne ode na ribe kad ionako nece je*avat ovaj vikend.
Ušao slijepac zabunom u bar za žene i naručio sebi piće. Nakon kraćeg vremena vikne slijepac konobarici:
- Hoćeš li čuti vic o plavušama?
Iste sekunde bar je utihnuo, a žena pored njega kaže:
- Prije nego što ispričaš vic o plavušama, moram ti reći pet razloga zašto ga ne bi smio ispričati, pa ti razmisli:
1. Konobarica je plavuša.
2. Ja sam plavuša od 90 kg sa crnim pojasom.
3. Do mene je plavuša koja trenira hrvanje.
4. Tu iza tebe je plavuša policajka.
5. Izbacivač je plavuša.
Priča li ti se i dalje vic o plavušama?
- Ma zapravo ne, morat ću ga 5 puta objašnjavati.
Možda je bio, al eto...
- Molim vas! Pomfrit, extra large, coca cola light i hamburger!
Knjižničar jedva zausti, mucajući u čudu:
- A...aaali gospođice ovo je ... ovo je knjižnica!
- Oh! Oprostite! reče plavuša i ponovi šapatom: Pomfrit, extra large, coca cola i hamburger.
bugovci, ne zadovoljni korisnicima?
Mislim da je jasno što se htjelo reći.
... ne zadovoljavate se kućnim korisnicima namijenjenim Windows Media Playerom?
Kome je namjenjen WMP? Kućnim korisnicima. Možda ti ovako bude jasnije:
... ne zadovoljavate se, kućnim korisnicima namijenjenim, Windows Media Playerom?
... ne zadovoljavate se (kućnim korisnicima namijenjenim) Windows Media Playerom?
... ne zadovoljavate se Windows Media Playerom koji je namijenjen kućnim korisnicima?
... ne zadovoljavate se, kućnim korisnicima namijenjenim, Windows Media Playerom?
... ne zadovoljavate se (kućnim korisnicima namijenjenim) Windows Media Playerom?
... ne zadovoljavate se Windows Media Playerom koji je namijenjen kućnim korisnicima?
Nema smisla svejedno, ne postaješ poslovni korisnik ako koristiš BS Player (ili nešto drugo)
iPad kao veća kopija iPhonea?
Zove slovenski carinik,hrvatskog kolegu.
Slovenac :" Kolko bi vi izdrzali da vas napadne Sad? "
Hrvat :" Jedno 20 dana.."
Slovenac : " A da vas napadne Rusija?"
Hrvat " Jedno 25 dana.."
Slovenac : " A da vas napadne slovenija???"
Hrvat: " zato je zaduzeno lovacko drustvo bregana "
e ovo zadnje je ispravno. znam ja šta su htjeli reći ali ipak dogodi se greška-zašto ne u humor?
nisu stavili zareze, zagrade...kao ti pa tako ispadne nerazumljivo. al nije im prvi put.
e ovo zadnje je ispravno. znam ja šta su htjeli reći ali ipak dogodi se greška-zašto ne u humor?
nisu stavili zareze, zagrade...kao ti pa tako ispadne nerazumljivo. al nije im prvi put.
Hehe, meni je i ovo smješno... "Ne zadovoljavate se WPM-om..." - kužiš, zadovoljavate se, hihihi. Pravilno bi bilo: "Niste zadovoljni Windows Media Playerom koji je namijenjen njubovima?" Lol.
hahahaah, ovo sam sada na fejsu pročitao..prejako! nadam se da nisu problem neke riječi. pročitajte svakako!
Vec 3 meseca je proslo kako sam na fakultetu a jos vam nisam pisala. Stidim se zbog toga, ali vam obecavam, da cu sve to sad nadoknaditi! Ali prije nego sto nastavim sa pisanjem ovog pisma, molim vas, sjedite! Nikako nemojte dalje citati ovo pismo stojecki!
Vec su mi skoro potpuno zacijelile opekotine i vec sam se skoro potpuno oporavila od soka sto sam morala da skacem sa cetvrtog kata. Provela sam samo 2 tjedna u bolnici, vid mi se vec skoro u potpunosti vratio a i povracam samo jednom tjedno.
Posto sam pozar izazvala sama, moracemo univerzitetu da platimo
350.000 odstete, ali to nije nista, jer je glavno da sam ostala ziva. Imala sam srecu, jer je covjek, koji stanuje preko puta, primjetio sto se desava i pozvao vatrogasce i hitnu pomoc. I posjetio me je u bolnici,a posto nisam imala gdje da odem (moja soba je u potpunosti izgorela),bio je tako ljubazan i ponudio mi da predjem kod njega. Ima jednosoban stan, ali nam je zato sjajno. Inace, on je dvaput stariji od mene, ali ludo smo se zaljubili jedno u drugo i planiramo da se vencamo. Jos se nismo tacno dogovorili kada, ali hteli bismo da se vencanje odrzi pre nego sto se na meni primete tragovi trudnoce. ! Uistinu, dragi moji, bicu majka! Znam, da jedva cekate trenutak, kad cete postati baba i deda, i potpuno sam ubedjena da cete bebice (jer cekamo trojke) primiti sa onoliko
ljubavi, sa koliko ste mene okruzivali kada sam bila mala.
Jedina stvar, koja trenutno odlaze nasu svadbu, je da je moj verenik pokupio negde neku odvratnu infekciju. Zbog toga smo oboje opet u bolnici, jer sam i ja to dobila, ali sada nam je mnogo bolje
zahvaljujuci antibioticima, koje dobijamo intravenozno. Doktori ovu bolest nazivaju sifilis, ili tako nekako.
Znam, da cete mog supruga docekati sirom rasirenih ruku, i uskoro ce postati deo nase porodice. To je veoma drag covek, i uprkos tome sto nema zavrsenu osnovnu skolu veoma je ambiciozan. Naravno, on je druge veroispovesti, ali znam da ste vrlo tolerantni, pa vam nece smetati ni to sto je tamnije puti. Sigurna sam da cete ga voleti bar onoliko koliko ga ja volim!!! Posto je priblizno vasih godina, slagacete se vrlo dobro,narocito kad se preselimo kod vas (jer je nas stan suvise mali za toliko ljudi). Cini mi se da su i njegovi roditelji cestiti ljudi, njegov otac je poznati svercer narkotika iz Afrike, odakle je poreklom i moj buduci...
Tako, sada, kada sam vam sve opsirno opisala, mislim da je vreme da vam priznam da mi nije izgoreo stan, tako da mi nije nista, nisam ni bila u bolnici, nemam ni verenika ni sifilis, niti nikakvog crnca. Istina je ta, da sam pala iz matematicke analize i makroekonomije, a iz
informatike sam se provukla, pa sam htela da vam pokazem da na ovom svetu postoje i gore stvari od ovih!
Ljubim vas,
vasa kcerka