Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.997.968
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo jedan pilotski:
Toranj - TWA 2341, za smanjenje buke skrenite desno 45 stupnjeva.
TWA 2341 - Toranj, mi smo na 35.000 metara. Koliko buke možemo učiniti ovdje?
Toranj - Gospodine, jeste li ikada čuli buku koju čini 747 kada udari u 727?
In "ONE DIRECTION"
:D
Isus na kižu i zove Petra: -Petre, Petre. Petar pokušava doći do njega,ali stražari ga ne puštaju, a da bi ga odbili odsjeku mu jednu ruku. Petar se povuče, al uskoro opet čuje: -Petre,Petre! Ide ponovo, a stražari mu odsjeku i drugu ruku. Isus ga još uvek zove,a Petar gubi nogu po nogu. Na kraju mu se stražari smiluju i puste da se otkotrlja do križa. Sav ponosan, Petar dođe ispod križa i kaže: -Evo me, Gospodine, nisam mogao doći ranije, što si me trebao? A Isus će na to: -Petre, odavde se vidi tvoja kuća!
Pjesma navijača Blackburn Roversa - "He's big, he's red, he sleeps in Fergie's bed Howard Webb, Howard Webb..."
Ali majstor vozi BMW. I to službeni.
Može neko pojasnit?
Može neko pojasnit?
gledaj mu facu (poznat?) Mislio sam da je Cho.
Btw. jel fora što ima rotaciju upaljenu, a čeka?
Firma koja proizvodi cavle narucila od marketinske agencije da im sloze nekakvu reklamu.
Na prezentaciji reklame ovi puste reklamu na projektor... vidis dovlace isusa na kriz, zabiju ga cavlima, dignu gore i na dnu se pojavi poruka "Kad nesto zakucate nasim cavlima, to ostaje zakucano".
Upravni odbor popiydio, napali ovu agenciju da jesu li oni normalni, kako mogu napravit takvu reklamu, bla bla bla... Kazu im da za tjedan dana dodju sa novom reklamom.
Nakon tjedan dana se opet nadju, puste reklamu... Slika praznog kriza, u drugom kadru vidis isusa kako trci po brdima, za njim vojnici... Na dnu se pojavi poruka "Da ste koristili nase cavle, ovo vam se nebi dogodilo"
:)
Može neko pojasnit?
gledaj mu facu (poznat?) Mislio sam da je Cho.
Btw. jel fora što ima rotaciju upaljenu, a čeka?
Pa sama pojava je komedija. I on je pandur, a da mora trčat za nekim, ne bi daleko.
BTW rotirka je upaljena jer je održan prosvjed biciklista, pa čuva pješački prijelaz dok biciklisti prolaze.
Kako bi se zvao film "300" da je kojim slucajem Todorić producent?
299,99
Ali majstor vozi BMW. I to službeni.
da vozi.
pa ni bmw ga nemre gurat
Mexes prati Messija na Twitteru, jer tako jedino može.
Pričaju Mujo i Haso:
Mujo: -Znaš li da svake tri minute u New Yorku jedna žena bude pregažena?
Haso: - uuuuu, j*bala majku jest izdržljiva!
Došao Crnogorac u Zagreb i pita curu koju je prvu sreo da mu kaže najbrži put do Pravnog fakulteta.
Cura kaže: "Ideš ravno, j*bote, skreneš desno, j*bote, i onda ideš opet lijevo, j*bote, i odmah iza ugla, j*bote ti je Pravni fakultet. J*bote,jel kužiš?"
Crnogorac kaže:
"Ima li neki kraći put gdje me ne j*bu na svakom ćošku !?"