Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.997.948
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šeksa nema doma danima, čuo je da je vani 'šljiva'...
Kupite cvijeće voljenoj ženi, ali ne zaboravite ni na vlastitu ..! ;)
Muškarci su muškarci i muškarci bi trebali očistiti kuću
I stavite prijevod na engleski.
malo offtopic:
imate temu smješne slike i stavljajte slike tamo, ovo nema smisla...
isto tako pogledajte barem prethodnu stranicu i ne postajte istu stvar...
Na svakoj drugoj stranici se nade neko poput tebe da kaze kako je ovo tema humor, da znamo da je ova tema humor i ova slika je humor tako da spada ovdje.
I recimo da ja rijetko kad odem na temu smijesne slike jer je ta tema spammana slikama sa 9gaga koji redovno posjecujem tako da ne moram ic na tu temu.
Tako da samo prelistam temu Humor jer tu rijetko kad vidim sliku sa 9gaga i kad neko stavi sliku ona pretezno nije s 9gaga.
Zato prestanite solit pamet kako ovo nije tema za slike... da je tema za viceve onda bi se zvala VICEVI a ne humor.
Idu Mujo i Haso šumom kad naiđu na govno,kaže Mujo Hasi : ak pojedeš ovo govno dobijaš od mene 100 eura !,Haso pristade i dobi lovu....kasnije oni naiđu na drugo govno,kaže Haso Muji : ak pojedeš ovo govno dobijaš 100 eura !,Mujo pristade i dobi lovu...kasnije pita Haso Muju : znaš li ti da smo obojica pojeli govno,a nismo ništa zaradili ?? odgovori Mujo : Nema veze,nek se vrte pare !
Ne možete me više obmanjivati, moje su oči širom otvorene:
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/solarna-oluja-pogodila-zemlju/136214.aspx?page=0&jumpto=2670574&sort=asc&view=flat
I muškarci dižu noge! Kad žene usisavaju
Molimo Chuck Norrisa da ugasi klimu.Cela Evropa ce mu biti zahvalna..
ERROR 404:Internet freedom not found
Zaglavile se plavuša i crnka u liftu.
Plavuša viče: Upoooooommmoć! Upoomoooć!
Crnka kaže: Hajde da vičemo zajedno!
Plavuša: Ok. Zajednooo! Zajednoooo!
LOL
Hahahah brate dragi umro sam od smijeha, EPIC :D hahahahah