hahah to je najžešće :P
hahah to je najžešće :P
Pogledah ga, nije loš
Mislim da je bolje pogledat video sa time,zato jer su oni to i izmislili i bolje je.
Ja sam taj vic procitao ima skoro 10 godina u knjizici viceva, tako da sumnjam da su oni to izmislili
Zašto u Zagrebu nisu tukli gay-eve? Pa zato jer su BBB bili u povorci.. :D
Ja sam taj vic procitao ima skoro 10 godina u knjizici viceva, tako da sumnjam da su oni to izmislili
Nisam znao...
Al meni je video smjesniji nego kad procitam taj vic.
Evo jedan kratak razgovor između sestre i mene :D
Sestra: "ne, ja idem na fer, samo kaj ti to ne znas"
Ja: "na koji smjer buš išla?"
Sestra: "za hakere :D"
Jel se sjećate ona dva tenisača (Isner i Mahut) kaj su prošle godine igrali u wimbledonu 3 dana pa je na kraju bilo 70:68.
E pa ove godine ponovno igraju prvo kolo, na istom terenu.
(i jedan detalj s tog meča prošle godine: ibm-ov semafor je stao na 47-47, kasnije su ga isprogramirali ali je na 50-50 opet krenuo od nule, onda su službeno rekli programerima da programiraju semafor do 100)
heheh ja malo bezveze pisao
http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/ps4-novi-xbox-biti-deset-puta-jaci-ps-3/104486.aspx
Momci iz Mladenovca iz Srbija,vodja budalasa Luka Sidzim Maksimovic nadimka Hans Sidzim je bio nadimak njegovog tate i on ga je dobio na sebe a Hans mu je jos jedan nadimak...taj original video se Zove Mladenovac Trans i na profilu je "sarmuprobonisi" to su najvece legende koje je svijet mogao spaziti !!!
Plivaju Mujo i Haso.U jednom trenutku Mujo zapliva unatrag te ga pita Haso:
- Mujo kako si našo rikverc ?? xD"
REBECCA BLACK IS FINALLY TAKEN OFF YOUTUBE!!!
-Kutiju kondoma, molim.
-Trebate li vrecicu?
-Ne hvala, ovaj put nije toliko ruzna. :D
Dosao Zagor-te-nej u Sarajevo, i trazi Bebu Selimovic...
Ide ulicom i svaku zenu pita, jesi l' ti Beba Selimovic??
I tako, nakon par stotina zena, stvarno naleti na Bebu i kaze ona:
- Jesam, sta hoces?
- Je l ti pjevas ono "zvjezda tjera mjeseca?
- Pjevam, kaze Beba
- Pa sta ti majke ti znaci ono "Zagoru ga zatjera"????
Starijima ili onima koji znaju pjesmu ili su čitali Zagora će možda biti više smiješno :D
VRH
:D
karamelino
Ne znam jeste li ju igrali, al baš je zarazna igrica, za ubit dosadu malo preko ljeta :P.. Trollface Launch
Prava trollface igra ^^
- Što osjećaš dok žvačeš Five ?
- Osjećam da sam za te pare mogao žvakat čevape !