Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 12.997.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
RE: Humor
TopForumaš kaže...

samo ti crkavaj ak ti je smijesno gledati ljude koji svaki dan izazivaju nesrece koje rezultiraju smrcu drugih ljudi ili njih samih

Upravo takvi komentar su mi najgori u ovoj temi.

Svako malo se nađe neko pametan da soli pamet pa kaže moglo mu se nešto desiti i sl.

16 godina
neaktivan
Reklame

Želite smršaviti? Dosta vam je da po gradu radite pomrčinu dječici u parku? Hranite se kašikom od bagera? Dvokrilna vrata su vam uska? Djed mraz vam poklončić vozi na labudici? Supružnik vam za rođendan kupuje napoj? Dok se kupate u moru nosač aviona vam prijeti vojnom intervencijom? TOME JE DOŠAO KRAJ. Kupite EAT SHIT proizvod koji vam jamči skidanje kilograma i to do 43 kg u samo jednom danu.

Premršavi ste? Vjetar vas nosi po ulici ko konzumovu najlonsku vrećicu? Toliko ste mršavi da vas jedino rašljar može naći po vodi u koljenu? Kemijsku olovku držite sa obje ruke? Kad stanete na digitalnu vagu, displej izbacuje "Next please"? Usisavač vas je nekoliko puta usisao?Za večernji izlazak oblačite reflektirajući prsluk kako bi vas se vidjelo? Kupite EAT SHIT proizvode. U jednom danu garantiramo 54 kg gore.

Imate veliku glavu? Zaglavljujete se među štokovima vrata? U školi radite honorarno kao globus? Kad pada kiša noge su vam uvijek suhe? Kompletan dvogled vam stane na jedno oko? Susjedi roštiljau u hladu vaše glave? Supružnik vam glavu pere minivošom od 300 bara? Ne izlazite na izbore jer ne možete ući u mjesnu zajednicu? Vašoj muci je kraj. Kupite HEAD SHIT proizvod i smanjite vašu glavu za 10 cm na dan.

Imate veliku guzicu?Zaglavljujete se u trosjedu?Kad prdnete svira se znak za kemijsko biološku opasnost? Nakon nužde vam vatrogasci peru čmar?Vidi vas se na google earthu sa 2 i pol kilometra visine? Kradete leteće balone da bi vam se sašile gaće po mjeri?Kad naručite taxi pošalju vam viličara da vas vozi? Kad skočite "bombu" nastaju cunamiji? Tome je kraj. Kupite SHIT ASS proizvode i smanjite guzicu za 14 cm na dan.

Imate prevelike oči? U školi su vas zvali "sova"? Jedini znate da amerikanci nikad nisu bili na Mjesecu jer ste to vidjeli? Dok drugima u oko uljeće mušica vama uljeće albatros? Krmelje ispod oka vam uklanja gorska služba spašavanja? Plačete isključivo u hidroelektranama jer suzama pokrećete lopatice pa imamo struju? Kad trepćete stvarate propuh? Tome je kraj. Kupite SHIT EYE proizvod i smanjite oko za 7 cm u danu.

Mali vam je penis? Ne možete voditi ljubav niti sa jednom ženom jer sve krepavaju od smjeha? U bolničkom kartonu penis vam je zaveden pod "prišt"? Pri pišanju zapišate kompletne noge? Dok se svima "diže" vama "bubri"? Masturbirate pincetom? Nakon majčinog poroda spol vam je utvrđivao sudski vještak? Tome je kraj. Kupite SHIT DICK proizvod i povećajte penis za 8 cm po danu.

Ružni ste? Majka vas je hranila okrećući glavu od vas? Otac vas je u jutro budio štapom? Krave na livadi bježe od vas? Krumpir iz njive vam neda da ga poberete? U diskoteku izlazite sa maskom za varenje? Ne smijete stajati kraj komunalnih kontejnera jer vas smetlari pobraše? Ljudi vam staju na nogu čekajući da otvorite usta nebi li u vas bacili smeće? Tome je kraj. Sa SHIT NICE proizvodom postajete lijepi u 1 danu.

Imate sretan život? Sve vam ide od ruke? Imate skladan brak? Imate idealan posao i redovita primanja? Putujete sa obitelji po cijeloj Europi? Imate puno dobrih prijatelja? Niste u kreditu? Sreća je vaše drugo ime? Tome je došao kraj. Kupite SHIT LIFE proizvod i upropastite si život samo u jednom danu!

Imate velika usta? Za okladu stavljate u usta lubenicu od 28 kila? Ispod jezika imate rezervnu gumu od auta? Kao mali ste sisali 2 sise 5-ice odjednom? Majka vam nakon ručka zube čačka grabljama? Vodu pijete na gradskom hidrantu? Jezikom se češete po vratu? Tome je došao kraj. Kupite SHIT MOUTH PROIZVOD i smanjite usta do 14 cm u danu.

Niskog ste rasta? Kad hodate cestom ljudi vam bacaju kosti jer misle da ste pas? Otac vas je često znao eksati jer je mislio da ste flaša pive? Svakodnevno se kotrljate niz stepenice? Pišate stajajuć na wc školjci? Za vas je "oblačno" kad vas nadvije dim cigarete? Tome je došao kraj. Kupite HIGH SHIT proizvod i povisite se za 29 cm u danu.

Imate kvrgave noge? Kad uđete u vrt grah se penje uz vas? Na plaži misle da ste nagurali kamenja u noge? Noge vam moraju depilirati brenerom zbog teško dostupnih mjesta? Nemate 2 koljena nego bar jedno 40-tak? Stare žene vas koriste da bi na vašim nogama, uz potok, orifljale robu? Tome je došao kraj. Kupite SHIT LEG proizvod i smanjite kvrgavost nogu za 34 % u danu.

Atomska bubamara
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Bilo je to prije jedno...5...6...7...godina.

ArhivaSmijeh

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
RE: Reklame
jurluk kaže...

Želite smršaviti? ......

Ovo je jedan od rijetkih puta da osjecam kako se smijeh pomalo gomila. Negdje oko "Kradete balone da bi sasili gace" sam se prvi put glasno nasmijao, oko "Dok se svima dize vama bubri" sam se vec smijao glasno bez kontrole, a negdje oko "ljudi vam bacaju kosti jer misle da ste pas" sam plakao :-D

O Boze, Jurluk, svaka cast!!!

<<HVALA>>

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
15 godina
neaktivan
Humor

Možda nije humor,ali nisam znao gdje staviti...

Neko se tako uživio u kampanju da ćovjek kada ih gleda kako se grle u tim ljubićastim košuljama pomisli:gle novi sex shop...Izlanuo se

Hm...microsoft Hm...microsoft

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 21:34 (1BIT).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

samo ti crkavaj ak ti je smijesno gledati ljude koji svaki dan izazivaju nesrece koje rezultiraju smrcu drugih ljudi ili njih samih

Svako malo se nađe neko pametan da soli pamet pa kaže moglo mu se nešto desiti i sl.

da tebi neko pogine u automobilskoj nesreci radi takvih vozaca bas me zanima dali bi se smijao

daj molim te nemas obzira

drugo je kad neko se ozlijedi jer radi nekakvu budalastinu te si je sam za to kriv svojom gluposcu

tako mu i treba nema problema ali ovo je sasvim drukcije...

i dosta offtopica tema je humor ne moralne rasprave

16 godina
neaktivan
Humor

evo kako nas vide europljani ;)

ovo je zanimljivo... ali nije potrebno

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 22:38 (d3stroy3r_cro).
17 godina
Lazarus Long kaže...

Ovo cekam da vidim cijeli zivot

trackmanijak kaže...

I jest

15 godina
neaktivan
Humor

BOSANSKA LJUBAVNA POEZIJA

Vjetar duva, šljive otpadaju

trule šljive muve spopadaju.

Krmci jedu da ne propadaju,

tvoje mi se oči dopadaju.

Tvoje oči ko farovi FIĆE

ti si moje omiljeno biće.

Sunce je ras*izdilo svoje zrake,

vrapci se deru ko konji,

mene piči depresija

u duši mi opsesija,

j*eo mater ako te ne volim.

BFBC2 nick:HR_Teo
16 godina
neaktivan
Humor

Evo ti jos malo bosanske poezije od BOSANCA:D

Letim tiho na krilima noci i udari me sporet

susim sijeno, kisa pada

mala moja natoci mi kriglu vode, nema veze cipele su nove

eto tolko te volim:D

* Friend: &quot;I heard about this thing called 'Linux'.&quot; * Me: &quot;Oh, I use Linux.&quot; * Friend: &quot;What is it?&quot; * Me: &quot;An operating system.&quot; * Friend:
16 godina
neaktivan
Humor

(samo u japanu)

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 11:16 (eterna luchar).
15 godina
Humor

Kako sam se trgo...

Samsung je sranje,Sony je uzas,al LG je OK
16 godina

Radni dan u Zagorju:)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
17 godina
moderator
Humor

Bosanska romant'ka

- Đes mala? Јel' ti babo terorist?
- Nije! А što?
- Ispala si prava bomba!

16 godina
protjeran
Humor

Prvo slikaj a onda ajde pomoci xD

I live to die another day
15 godina
protjeran
Humor

Jebeš novce i slavu kad nema moje drage kraj mene...
15 godina
Humor

..bio je već vic...:P

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
15 godina
protjeran
Humor

Pogledajte kraj...

15 godina
protjeran
Humor

javascript: document.body.contentEditable = 'true'; document.designMode = 'on'; void 0

Prepotručujem mozilu

ŠTO JE TO:

Otvorite na primjer facebook i kopirate to u url i možete pisat šta oćete ja se tam sa gogleom zajebavam aaaaa super je...

PS:Koristite mozillu,ali samo mozilu i ništa drugo,kvalitetnije je

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.9.2010 19:54 (Cro.Renger50).
17 godina
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...

Cijeli život ti sole pamet, a na kraju umreš od šećera.....koja ironija...

''Anything that can go wrong will go wrong''-Edward Aloysius Murphy, Jr.
17 godina
neaktivan
Humor

Malo je vulgarnije, al je presmiješno....

Šnjurom od usisavača tuko....

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

(samo u japanu)

hahaha bolesno i ogavno... xDDD

Al

mi je bolje Belji se

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
Humor

Krv donatora

Arapskom šejku hitno je trebala transfuzija krvi. Nažalost - imao je
vrlo rijetku krvnu grupu.

Donator je pronađen - no uspostavilo se da je Židov.

No šejk je pristao na transfuziju krvi.

Nakon operacije, iz zahvalnosti dao mu je veliku kuću i skupi auto.

Prošlo je neko vrijeme - a šejk je ponovno trebao transfuziju, pa su odmah
pozvali istog donatora, koji je rado pristao na darivanje krvi.

Nakon operacije šeik mu je poklonio kutiju kolača!
Židov iznenađen upita:
- Ali, ... prošli put sam dobio kuću i automobil !?...
Na to šejk odgovori:
- Tada u meni još nije tekla židovska krv ...

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
16 godina
neaktivan
Humor

Krv daje primatelj hahaIzlanuo se

http://gtabalkan.com
15 godina
protjeran
Humor

-nvm-

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 17:21 (Luka P.).
15 godina

Samo mu fali racku na celu...

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
Luka P. kaže...

... frend iz škole - prošle maškare Belji se

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
16 godina
neaktivan
Luka P. kaže...

šta on predstavlja?! mješanca komandosa, Hitlera i vampira?

Atomska bubamara
15 godina
protjeran
jurluk kaže...
Luka P. kaže...

šta on predstavlja?! mješanca komandosa, Hitlera i vampira?

Ima tu nešto istine

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice