U kojem dijelu auta su nasli tosu?
Izmedju vrata i prozora...
Humor
- poruka: 36.239
- |
- čitano: 12.997.964
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imam jos jedan hehehehehehe... Čak Norris je jedini čovijek koji je uspio pobijediti zid u tenisu!
Evo jedan friško pečeni :
Dođe Ivica u školu i kolega iz razreda mu kaže : dobio sam novi komp ima Quad procesor na 3 ghz i 4gb rama.
Taj dan dođe Ivica doma tati i kaže mu da je tužan zato kaj ovaj ima bolji komp a on ima proc na 600 mhz i 128 mb rama, a tata kaže ne brini se sine overclockat ćemo mi proc i ram.
ATI - neizbrušeni dijamant (talent) - Eduardo da Silva kupio ga Arsenal (AMD) u kojem će razviti svoje sposobnosti do maksimuma
nVidia - Martin Taylor - Igrač koji nemože igrati bolje od Eduarda pa ga napada nepoštenim sredstvima
Pitali dječaka kako se zove. - "Isto kao moj tata.", odgovori on. - "A kako ti se zove tata?", upitaše ga - "Pa isto kao ja." - "Pa kako se zovete vas dvojica?", upitaše ga ljutito. - "Pa isto."
Prejadno ^^
čak je i uncyclopedia bolja
Evo, sjetio se jednog:
Unuk pita babu:
Bako, bako, mogu li se igrati tvojom sisom?
Mozes sine, samo nemoj preko ceste.
Evo, sjetio se jednog:
Unuk pita babu:
Bako, bako, mogu li se igrati tvojom sisom?
Mozes sine, samo nemoj preko ceste.

Prva slika stara, al se nije baš situacija promijenila... a i bliže se lokalni izbori....
Slika #2: Dva mališana su se odvojila od grupe, pomozite im da se opet vratemeđu vršnjake.... :)
Slika #3: Viš ti moju makinu, nebu se zmenom niko za*ebaval!
Slika #4: E ovo je već nelojalna konkurencija...
Ni meni nije ni najmanje smiješno, al ako tebe veseli - samo navali
ni meni, ali ukusi su razliciti
Ova se tema zove " Humor " tu se svašta može staviti što je vezano uz Humor ja sam stavi video ne da se vi doma trgate od smjeha nego iz Humora video nije ozbiljno napravljen svako ima različit ukus meni je to smješno pa čak i poučno.
Za one koji neznaju postoje više vrsta humor?
Pitali Muja sta slusa>
"Slusam sve zivo. I Tosa!"
Bjeze dva spermica od antibebi pilule...Jedan stalno zapinje i pada
Kaze drugi: C,c,c ...nikad covjek od tebe...
Bjeze dva spermica od antibebi pilule...Jedan stalno zapinje i pada
Kaze drugi: C,c,c ...nikad covjek od tebe...
Žali se djevica Marija Bogu pa mu se požali:
- "Bože, ja sam u svomu životu poštovala svaku tvoju zapovjed koju si mi dao, svaku riječ koju si mi uputio, pa možeš li mi objasniti zašto onaj Toše Proeski ima veću aureolu od mene??"
Na to joj Bog odgovori:
- "Marijo, to nije aureola..., to je volan!"
Ispricavam se fanovima Toseta ali vic je jak.
cool!
vraca se Fata iz Njemacke sa novim mercedesom, pita je Mujo>
Je'l to na lizing?
KAze Fata: ma jok, uglavnom pushing...
rofl