bok poslao sam danas mobitel hp hpresom i zaboravio trazit otkupninu sad tek vidim.. nemam vise tell broj od lika imam samo ime prezime i adresu ..sta mogu napravit dali mogu rano ujutro stonirat posiljku ili trazit otkupninu..............................
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nazovi besplatni broj i raspitaj se.
0800 202 202
EDIT:
Pošiljka je već vjerojatno na putu tako da storniranje neće bit moguće kao niti naknadno dodavanje otkupnine.
jedina nada ti je da osoba kojoj stigne paket da ti pošalje ili uplati novce.
trazio sam broj hp expresa al pise da ih mozes zvat od 8 u 20 h. dali taj broj mogu i sada zvati.stvarno ti se zahvaljujem ako mi bude od pomoci.jer nema sanse da liku besplatno mob dam .morat cu ic u koprivnicu
trazio sam broj hp expresa al pise da ih mozes zvat od 8 u 20 h. dali taj broj mogu i sada zvati.stvarno ti se zahvaljujem ako mi bude od pomoci.jer nema sanse da liku besplatno mob dam .morat cu ic u koprivnicu
Sad sam zvao i kaže automat da se javljaju radnim danom (pon-sub) od 7 do 16.
ok hvala ti puno sto si htjeo pomoci.sam sam kriv moram nekako nabavit broj ili skupit ljude ic ic u koprivnicu mu razbit auto ako neda pare .lik je ozenjenj pa mislim da je ozbiljan i da ce bit nesta odtog jos :(
ok hvala ti puno sto si htjeo pomoci.sam sam kriv moram nekako nabavit broj ili skupit ljude ic ic u koprivnicu mu razbit auto ako neda pare .lik je ozenjenj pa mislim da je ozbiljan i da ce bit nesta odtog jos :(
Jel puno para u igri ili?
Nazovi tog čovjeka i fino popričajte i reci mu da si pogriješio i da li ti može nove uplatiti na tekući račun ili poslati.
ma 500 kn ali zasto bi da nekom nepoznatom poklonim svoj novac. sutra rano upostu probat stonirat ili trazit da provjere di je paket i da stave otkupninu ako je moguce jer imam ovaj papiric sa dokaz da je paket moj i da ja saljem.ali ti kazes da je to nemoguce,neznam koliko si siguran ali moram probat.ako odtog nebude nista zvat informacije i nac odnjega broj jer imam podatke,treca opcija ic ako neda novac otic tamo i zgazit lika s palijetinama,nisam opasan al sam lud i jos prije puta popijem par llexaurina i rakije ... jel mozes jos dat broj informacija da mogu saznat broj
jel mozes jos dat broj informacija da mogu saznat broj
I ja sam imao sličnu situaciju dok sam prodavao napajanje.
Ali nije bila moja greška već je ova likuša u HP-u neš' zahebala tak da nije bilo otkupnine.
Sva sreća da je lik bio pošten pa mi je pare isti dan uplatio na tekući.
Kontaktiraj tog lika pa se dogovorite.
nemam njegovog broja. sad sam zvao informacije i nema nist pod tom adresom gotovo ode moj mob:(
ma 500 kn ali zasto bi da nekom nepoznatom poklonim svoj novac. sutra rano upostu probat stonirat ili trazit da provjere di je paket i da stave otkupninu ako je moguce jer imam ovaj papiric sa dokaz da je paket moj i da ja saljem.ali ti kazes da je to nemoguce,neznam koliko si siguran ali moram probat.ako odtog nebude nista zvat informacije i nac odnjega broj jer imam podatke,treca opcija ic ako neda novac otic tamo i zgazit lika s palijetinama,nisam opasan al sam lud i jos prije puta popijem par llexaurina i rakije ... jel mozes jos dat broj informacija da mogu saznat broj
Odeš na Imenik i upiši njegovo ime i prezime te adresu tog čovjeka ako ima telefona pa možeš lijepo snjim razgovarat.