Horor filmovi

poruka: 24
|
čitano: 7.964
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Horor filmovi

Mislim skinuti jedan dobar horor pa molim Vas da mi pomognete nešto izabrat,ali neki stvarno odličan horor.Ukratko opišite o čemu se radi.

17 godina
Horor filmovi

hmm...ima općenita tema o horrorima, mogo si tamo pitati.

pogledaj po podforumu Film, glazba...

When i get sad, i stop being sad and be awesome instead. True story.
17 godina
neaktivan
Horor filmovi

Reci kakvi te točno zanimaju, bolesni ( krv do koljena ), strašni ( čisti element straha, u tome japanski rullaju ), Sci-Fi, ili zabranjeni ( Smijeh ).

"Don't worry be happy, man." - The Legend
16 godina
neaktivan
RE: Horor filmovi

Oni strašni.

17 godina
neaktivan
lebron kaže...

Oni strašni.

Kao što sam rekao, Japanci u tome pwnaju ( barem po meni ), preporučem Krug i Kletvu, japanska verzija, puno bolja od Američke, obvezna literatura ukoliko nisi veće gledao.

Krug ( Ringu ), Kletva ( Ju-on )

Edit. Palo mi je na pamet i malo Američkih horrora, Isijavanje i Stvar, Stephen King rulla.

"Don't worry be happy, man." - The Legend
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 22:30 (thuglife).
17 godina
Horor filmovi

Pandorum, descent, event horizon(donekle horor), cube 1

Ti nisu baš strašni

Možda silent hill?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2009 22:24 (Hyperion).
16 godina
protjeran
Horor filmovi

Silent Hill je dobar horror Smijeh

Preporučujem:

Silent Hill

Final Destination 1

Final Destination 2

Final Destination 3

Final Destination 4

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
17 godina
neaktivan
Horor filmovi

Omen

[REC]

Ils

The Descent

Audition

The Orphanage

17 godina
protjeran
Horor filmovi

moja preporuka je 

to je bas pravi horror koji *ebe u mozak 

nasilja skoro da i nema

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
17 godina
neaktivan
Horor filmovi

Ako zelis pogledati pravi psiholoski horor a ne razna horor sranja kakva se danas nude na svakom koraku onda obavezno pogledaj ako nisi jos Isijavanje

17 godina
protjeran
nemesis777 kaže...

Ako zelis pogledati pravi psiholoski horor a ne razna horor sranja kakva se danas nude na svakom koraku onda obavezno pogledaj ako nisi jos Isijavanje

e da to je odlican film pravi klasik

hebes garenu kad se igra .....(cry)sad se nemoze ni uopce vise
18 godina
neaktivan
Horor filmovi

Ako odlučiš u kino u CineStaru ti igra Final Destionation 4 3D.

0100001001101111011010100110000101101110
16 godina
neaktivan

Može li mi netko reći nazive filmova koji imaju u radnji npr.:Skupina ljudi naišla usred oceana na veliki brod,a ono nema posade ni putnika,slično kao neke priče o Bermudskom trokutu.Može li mi netko napisati nazive takvih filmova jer sigurno ih ima više?

16 godina
neaktivan
lebron kaže...

Može li mi netko reći nazive filmova koji imaju u radnji npr.:Skupina ljudi naišla usred oceana na veliki brod,a ono nema posade ni putnika,slično kao neke priče o Bermudskom trokutu.Može li mi netko napisati nazive takvih filmova jer sigurno ih ima više?

e ja sam gledao 2 takvi jedan je bio o nekvoj ogromnoj hobotnici a 2gi nisam ni dokraja pogledao da je neka zica presjekla sve ljude na brodu osim neke male curice itd ali neznam kako se zoveju XD

16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Reci kakvi te točno zanimaju, bolesni ( krv do koljena ), strašni ( čisti element straha, u tome japanski rullaju ), Sci-Fi, ili zabranjeni ( Smijeh ).

d daj reci nekakav koji je strasni/sci-fi (ali ne alien jer sam to gledao) ali sad opet ne trazim nesto di neka cudovista siluju.... jer od toga bi doslovno se mogao izbljuvat :S :S :S

EDIT:na sto to tocne ide zabranjeni i takvi postoje da su tako bolesni ili sto vec da su zabranjeni ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 21:25 (xnight_hunterx).
18 godina
Horor filmovi

Definitivno Paranormal Activity trenutno najČe na tržištu, moja prepruka NEGLEDAJ SAM!!!

16 godina
neaktivan

Ima i takvih... npr. Cannibal holocaust, nekromantik...

17 godina
neaktivan
xnight_hunterx kaže...
lebron kaže...

e ja sam gledao 2 takvi jedan je bio o nekvoj ogromnoj hobotnici a 2gi nisam ni dokraja pogledao da je neka zica presjekla sve ljude na brodu osim neke male curice itd ali neznam kako se zoveju XD

Da nije možda Ghost Ship??Izlanuo se

16 godina
neaktivan

Moze li mi nwko preporuciti kakav horor, ali da je stvaarno dobar. . ..

16 godina
neaktivan

The messengers(Glasnici zla)-prvi dio ti je dosta dobar,ima i drugi dio al njega još nisam gledao.Dobar ti je i Resident Evil 1 ,Final Destination 1...

17 godina
neaktivan
Horor filmovi

Pogledaj horo  trick and treat :)

17 godina
odjavljen
Horor filmovi

imas 3 verzije horrora _ slasheri (glavni alat su razni ostri predmeti)_splatteri (svuda oko nas dijelovi tijela)_spooky (element zastrasivanja bez kapi krvi)!

pa ti vidi kakve volis pa onda mozemo dalje, ja ti mogu preporucit samo splattere (ti su mi najdrazi)Smijeh

a ono o cemu ste pricali o onom brodu, film se zove ghost ship

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan

Ima neki(isto vezano za brod) a zove se Triangle.

15 godina
thuglife kaže...
lebron kaže...

Oni strašni.

Kao što sam rekao, Japanci u tome pwnaju ( barem po meni ), preporučem Krug i Kletvu, japanska verzija, puno bolja od Američke, obvezna literatura ukoliko nisi veće gledao.

Krug ( Ringu ), Kletva ( Ju-on )

Edit. Palo mi je na pamet i malo Američkih horrora, Isijavanje i Stvar, Stephen King rulla.

hahahahahaha kletva strasan horor pa ja sam se ismijo na taj film a imao sa 11god.gledao sam ga oko 23:30

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice