Mislim skinuti jedan dobar horor pa molim Vas da mi pomognete nešto izabrat,ali neki stvarno odličan horor.Ukratko opišite o čemu se radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hmm...ima općenita tema o horrorima, mogo si tamo pitati.
pogledaj po podforumu Film, glazba...
Reci kakvi te točno zanimaju, bolesni ( krv do koljena ), strašni ( čisti element straha, u tome japanski rullaju ), Sci-Fi, ili zabranjeni (
).
Oni strašni.
Oni strašni.
Kao što sam rekao, Japanci u tome pwnaju ( barem po meni ), preporučem Krug i Kletvu, japanska verzija, puno bolja od Američke, obvezna literatura ukoliko nisi veće gledao.
Krug ( Ringu ), Kletva ( Ju-on )
Edit. Palo mi je na pamet i malo Američkih horrora, Isijavanje i Stvar, Stephen King rulla.
Pandorum, descent, event horizon(donekle horor), cube 1
Ti nisu baš strašni
Možda silent hill?
Silent Hill je dobar horror 
Preporučujem:
Silent Hill
Final Destination 1
Final Destination 2
Final Destination 3
Final Destination 4
Omen
[REC]
Ils
The Descent
Audition
The Orphanage
Ako zelis pogledati pravi psiholoski horor a ne razna horor sranja kakva se danas nude na svakom koraku onda obavezno pogledaj ako nisi jos Isijavanje
Ako zelis pogledati pravi psiholoski horor a ne razna horor sranja kakva se danas nude na svakom koraku onda obavezno pogledaj ako nisi jos Isijavanje
e da to je odlican film pravi klasik
Ako odlučiš u kino u CineStaru ti igra Final Destionation 4 3D.
Može li mi netko reći nazive filmova koji imaju u radnji npr.:Skupina ljudi naišla usred oceana na veliki brod,a ono nema posade ni putnika,slično kao neke priče o Bermudskom trokutu.Može li mi netko napisati nazive takvih filmova jer sigurno ih ima više?
Može li mi netko reći nazive filmova koji imaju u radnji npr.:Skupina ljudi naišla usred oceana na veliki brod,a ono nema posade ni putnika,slično kao neke priče o Bermudskom trokutu.Može li mi netko napisati nazive takvih filmova jer sigurno ih ima više?
e ja sam gledao 2 takvi jedan je bio o nekvoj ogromnoj hobotnici a 2gi nisam ni dokraja pogledao da je neka zica presjekla sve ljude na brodu osim neke male curice itd ali neznam kako se zoveju XD
Reci kakvi te točno zanimaju, bolesni ( krv do koljena ), strašni ( čisti element straha, u tome japanski rullaju ), Sci-Fi, ili zabranjeni (
).
d daj reci nekakav koji je strasni/sci-fi (ali ne alien jer sam to gledao) ali sad opet ne trazim nesto di neka cudovista siluju.... jer od toga bi doslovno se mogao izbljuvat :S :S :S
EDIT:na sto to tocne ide zabranjeni i takvi postoje da su tako bolesni ili sto vec da su zabranjeni ?
Definitivno Paranormal Activity trenutno najČe na tržištu, moja prepruka NEGLEDAJ SAM!!!
Ima i takvih... npr. Cannibal holocaust, nekromantik...
e ja sam gledao 2 takvi jedan je bio o nekvoj ogromnoj hobotnici a 2gi nisam ni dokraja pogledao da je neka zica presjekla sve ljude na brodu osim neke male curice itd ali neznam kako se zoveju XD
Da nije možda Ghost Ship??
Moze li mi nwko preporuciti kakav horor, ali da je stvaarno dobar. . ..
The messengers(Glasnici zla)-prvi dio ti je dosta dobar,ima i drugi dio al njega još nisam gledao.Dobar ti je i Resident Evil 1 ,Final Destination 1...
Pogledaj horo trick and treat :)
imas 3 verzije horrora _ slasheri (glavni alat su razni ostri predmeti)_splatteri (svuda oko nas dijelovi tijela)_spooky (element zastrasivanja bez kapi krvi)!
pa ti vidi kakve volis pa onda mozemo dalje, ja ti mogu preporucit samo splattere (ti su mi najdrazi)
a ono o cemu ste pricali o onom brodu, film se zove ghost ship
Ima neki(isto vezano za brod) a zove se Triangle.
Oni strašni.
Kao što sam rekao, Japanci u tome pwnaju ( barem po meni ), preporučem Krug i Kletvu, japanska verzija, puno bolja od Američke, obvezna literatura ukoliko nisi veće gledao.
Krug ( Ringu ), Kletva ( Ju-on )
Edit. Palo mi je na pamet i malo Američkih horrora, Isijavanje i Stvar, Stephen King rulla.
hahahahahaha kletva strasan horor pa ja sam se ismijo na taj film a imao sa 11god.gledao sam ga oko 23:30