Gdje naci gadgete

poruka: 8
|
čitano: 1.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Gdje naci gadgete

Vidim ovakve http://www.thinkgeek.com/gadgets stranice. Pa me zanima dali ima tak neceg u hr

17 godina
protjeran
Gdje naci gadgete

www.hocuto.com - stranica sa raznoraznim gadgetima možeš naručiti bilo gdje u Hrvatskoj,

a ako si u Zagrebu možeš posjetiti njihovu trgovinu.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
16 godina
neaktivan
RE: Gdje naci gadgete

Znam za to ali jel ima jos nesto. Nema mi puno zanimljivih stvari

17 godina
protjeran
Gdje naci gadgete

Ne znam za ni jednu drugu stranicu, ali ako ti se neki gadget posebno sviđa malo potraži o njemu možda ima distributera u Hrvatskoj.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
17 godina
neaktivan
Gdje naci gadgete

da se zna, ThinkGeek šalje i inozemno. Troškovi dostave za lijepu našu? Prava sitnica: 240 kn!

Hoću To!  je ok, ali izbor robe im nije baš velik...  šteta što nema ovakvih shopova u hr.....

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
17 godina
protjeran
Gdje naci gadgete

Ljudi se očito boje otvarati takve shopove jer misle da im se neće isplatiti, ali u današnje vrijeme mislim da bi sigurno imali dobru prodaju,

pogotovo što im u Hrvatskoj nema velike konkurencije.

16 godina
neaktivan
Gdje naci gadgete

www.dealextreme.com navodno šalju mukte po cilom svitu...

17 godina
neaktivan
Gdje naci gadgete

malo sam gledao po Chipoteci

Ima i tamo par zanimljivih stvari; npr. mini alkotest, multialati, makete, i tako svakakvih gluposti... nisu baš to neki gadgeti, ali isplati se pogledati.

Često kupujem od njih stvari preko neta, i za svaku su pohvalu!

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice