Don't forget Srebrenica - 11-07-1995. zaključana tema

poruka: 31
|
čitano: 15.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Don't forget Srebrenica - 11-07-1995.
doxy kaže...
Mentalist kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

BannedOnThisForum kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Vi ljudi pricate kao da Srbi nisu stanovnici BiH i kao da BiH nije njihova domovina (jedna od).

http://bs.wikipedia.org/wiki/Narodi_u_Bosni_i_Hercegovini

Jest da su ljudi Srpske nacionalnosti pocinili to zlodjelo.

Ali:

NATO je 24. marta 1999. godine oko 20 časova počeo vazdušne napade na vojne ciljeve u SRJ da bi se kasnije udari proširili i na privredne i civilne objekte. U napadima koji su bez prekida trajali 78 dana teško su oštećeni infrastruktura, privredni objekti, škole, zdravstvene ustanove, medijske kuće, spomenici kulture, crkve i manastiri. Ekonomski eksperti iz Grupe-17 procenili su štetu na oko 30 milijardi dolara. Konačan broj žrtava zvanično nije saopšten, a srpske procene se kreću između 1.200 i 2.500 poginulih i oko 5.000 ranjenih.

A, to je uradio NATO.

I molim vise da se tema zakljuca, ja vise necu gledati ovu stranicu jer sam glup u pogledu nje i ovo je informaticki forum.

Podvučeno...

Bez puno priče...samo da navedem: Dubrovnik, Vukovar...to je dovoljno, ostalo nemoram ni spominjati. Civili, spomenici, bolnice, ustanove, zgrade...

Jel bolilo na vašem terenu za promjenu?

Drago mi je.

Ja osobno odajem počast SVIM poginulima, nebitno na kojoj strani su ratovali.

Izuzevši paravojne postrojbe, koljače djece i žena (koji zaslužuju pišanje po grobu), ostali obični vojnici su bili ljudi koji su bili više/manje raditi ono šta nisu htjeli, ponukani strahom išli u rat.

Ovakav Boxerov način odavanja počasti je iznimno loš, jer uzburkava duhove na svim stranama, i jedini ishod je svađa.

Stoga za dobro foruma bi bio lock.

Ja sam samo naglasio sta se desilo, a ja sam Hrvat, inace.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice