Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika izdvojena tema

poruka: 2.244
|
čitano: 1.526.226
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
15 godina
neaktivan
Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Prodavač: AbeDomeNuS

Kupac: Markanzyxel

Predmet: Chieftec GPS 550 AB-A

Iskustvo: Dogovorili smo se putem PM.Rok za slanje paketa je ispoštovan. Napajanje radi super i sve 5 prodavaču.Odgovorio je na sve moje upite bez pogovora i nadam se da ćemo još surađivati na našoj tržnici.

Ocjena: 5/5

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 21:50 (markanzyxel).
15 godina
neaktivan
Re: Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Prodavac:Skidy

Kupac: prijatelj od mate960

Predmet:Grafa HD 6850

Ocjena: -0/5

Iskustvo:

Dakle ovako, radi se o tome da me mate960 kontaktirao u vezi moje graficke kartice koju prodajem.. rekao mi je u poruci da se njegov prijatelj zanima za grafu i dao mi je njegov broj.. kako ja nisam imao para na racunu, dao sam ja njemu svoj broj da dade svom prijatelju pa neka me taj prijatelj kontaktira.. i tako je sve i bilo.. dosao malac iz Zadra s ocem i bratom po graficku, lijepo smo se pozdravili, ja sam sve objasnio, pokazao garanciju sve ispred njihovog oca.. sve super sve 5, oni meni pare, ja njima grafu.. opet se pozdravili i otisli su.. dakle, nije moglo bolje proc nego sto je..

e sad.. kasnije navecer salje meni malac poruku da je grafa neispravna i da zeli povrat novca.. ja njemu kazem da je 100% ispravna i da se mogu kladit da nije u grafi problem nego u necem drugom.. i da mi kaze koje napajanje ima i sta su radili i to sve skupa jer znam da je grafa ispravna.. i tako se mi dopisujemo, a on na svaki moj upit sta i kako su radili samo odgovara da zeli povrat novca.. onda sam mu rekao da ima grafa garanciju i da odnese na servis i ako je stvarno neispravna i ako mu u servisu kazu da je neispravna da cu ja bez problema vratit novac i da u tome nije uopce stvar.. i nista.. opet on da nece slat u servis nego da ja to napravim i opet da zeli povrat novca..

pukao meni film nakon tih par poruka i nazovem ja njega i kazem mu lipo: "slusaj, reci mi iskreno u cemu je stvar jer znam da je grafa ispravna, prema tome ako ste vi nesto zeznuli i ako zelite povrat novca, samo mi recite iskreno, i iako ste pokvarili grafu ja cu vam svejedno vratit novce, i osobno se ispricati vasem ocu na nesporazumu, ali znam da je grafa ispravna i da nije do toga, nego u necem drugom, mozda niste zadovoljni koliko je jaka ili slicno, al znam da nije grafa neispravna"..

pazite sad ovo.. klinjo meni odgovara: "da, u pravu si.. grafa je ispravna i sve je super al meni neodgovara FPS u igri.. naime, igram Call of Duty 4 i nije mi dovoljno visok FPS i zelio bih povrat novca.."

Rekao sam mu nakon toga, da nije u redu da tako mulja i da ubuduce neradi to nikom drugome.. da ce dobit povrat novca odma sutra tj. danas.. (kupnja i ovo sve se dogadalo jucer) , ali ja to nisam duzan vratiti jer su znali sta kupuju i grafa je skroz ispravna i dobra, a to sta bi oni masinu od grafe za 900Kn to je njihova stvar.. za 900Kn nece nac bolju grafu od ove moje sigurno.. barem ne u skoroj buducnosti..

Cijela pouka price je da NIKAD al bas NIKAD nemojte imat posla s klincima jer neznaju ni sta zele ni ko im glavu nosi.. ja cu sad otic u zadar i vratit pare a grafu cu poklonit curinom malom bratu i montirat cu mu i sve i mali ce bit prezadovoljan.. a ja se vise nebavim prodajom bilo cega s klincima mladima od 18-19 Godina..

Jako lose iskustvo i nebi volio da itko prode nesto slicno, zato nemojte se zezat s klincima.. rade ostavite sebi..

eto toliko..

Skidy is MetalHeaD and he likes his weapon like his music.. Heavy and Metal
14 godina
odjavljen

Prodavač: Duje00

Kupac: MARKOZD15

Predmet: Sapphire HD 4850 512mb DDR3

Iskustvo: Dogovorili smo se putem PM. Strpljivo je odgovarao na sva moja dosadna pitanja... Uplatio sam mu novce na račun te mi je čak malo spustio cijenu. Sve je stiglo po dogovoru i lijepo zapakirano, nemam primjedbi, prezadovoljan sam. Preporučam poslovanje s ovim čovjekom, neće vas zeznuti.

Ocjena: 5/5

14 godina
neaktivan

Prodavac: kruskar

Kupac:Luco

Predmet:  8800GTX za 9800Gtx+

Ovako,frajer mi se sinoc javi na moj oglas kako ima doticnu grafu (9800) i jos me pita koliko bi mu JA dao nadoplate!!??Nakon malo istrazivanja nadjem njegov post di piše fino kako je grafa u banani i da je pečena!(a on to nije ni spomenuo u pm,a po cifri ocigledno da je svoju grafu turao članu pod "ispravnu").Danas cak vidim da je na njuskalu turao za xxx cifru pod radi PERFEKTNO!

Pare nisu problem,para se nema!
17 godina

Prodavač:  Neno2+

Kupac: vava

Predmet: Napajanje forton 400w blue strom

Ocjena 5/5

Kolega mi se javio na oglas, dogovorili se preko pm

Poslano postom uredno zapakirano.

14 godina
neaktivan

Prodavač: Xeroth

Kupac: ReventoN

Predmet: DiRT3 keY

Ocjena 5/5

Razmjena DiRT 3 za Crysis bez ikakvih problema, riješeno u 5 minuta, prezadovoljan. Preporučam, čovjek od povjerenja! {#}

17 godina

prodavač:LordShgi

kupac: ja

predmet: ipad2

Nakon kraćeg dogovora i sinkronizacije smo se našli i primopredali robnonovčana sredstva,

član se ponudio i za naknadnu asistenciju u snalaženju sa uređajem i aplikacijama,

ukratko - sve korektno! 5/5

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 15:45 (overhaul).
15 godina

prodavač : BMK

predmet: gigabyte gtx470 SOC 

ocjena 5/5 , sve preporuke za forumaša, dao sam mu svoju gtx285 + 500kn , dobio natrag potpuno ispravnu karticu i odusevljen sam njome :D

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 0:21 (athlon64).
14 godina
Re: Dobra i loša iskustva iz Bug oglasnika
Liverpool1892 kaže...

• kruskarGrafu koju prodaje je pečena i u "banani", to nije naveo, a na njuškalu naveo da radi perfektno! )  {#}

Ja da sam muljator nebih obavio razmjenu s MaherDP preko pošte T-mobile Vairy Text II+disk od 320gb za nokia 5230,njegov je mobitel dan-2 stigao prije moga.

Drugo NNikola isto može potvrditi da nisam muljator,bila je zamjena HD4850 za 9800GTX+ koja je sada kod mene,i još sam mu ostao 100kn dužan(dog. sam se s njime da sačeka malo preko skypea),čovjeku sam dao na raspolaganje da ju istestira.

I NJUŠKALO je sasvim druga stvar od BOL oglasnika!

Tamo ću prodavat rođenu sestru ako hoću a vi ovdje nemate nikakve veze s time,a to što sam išao vidjeti reakciju to nikom ništa,i da sam ju prodavao vamo onda bih BIO OGLAS DA JU PRODAJEM,tako da OHLADI čovječe.

EDIT

I ovdje se stavlja na bjelu/crnu listu koliko ja znam kada se obavi trgovina,a ne kada se napravi oglas.

ł
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 2:31 (kruskar).
14 godina
neaktivan
Re: Dobra i loša iskustva iz Bug oglasnika
kruskar kaže...
Ja da sam muljator nebih obavio razmjenu s MaherDP preko pošte T-mobile Vairy Text II+disk od 320gb za nokia 5230,njegov je mobitel dan-2 stigao prije moga.

Drugo NNikola isto može potvrditi da nisam muljator,bila je zamjena HD4850 za 9800GTX+ koja je sada kod mene,i još sam mu ostao 100kn dužan(dog. sam se s njime da sačeka malo preko skypea),čovjeku sam dao na raspolaganje da ju istestira.

I NJUŠKALO je sasvim druga stvar od BOL oglasnika!

Tamo ću prodavat rođenu sestru ako hoću a vi ovdje nemate nikakve veze s time,a to što sam išao vidjeti reakciju to nikom ništa,i da sam ju prodavao vamo onda bih BIO OGLAS DA JU PRODAJEM,tako da OHLADI čovječe.

EDIT

I ovdje se stavlja na bjelu/crnu listu koliko ja znam kada se obavi trgovina,a ne kada se napravi oglas.

Riješi to sa njime preko PP, a nemoj mene napadati, nisam ja bio kupac!
I ako je razmjena fulo si temu, postoji tema za razmjenu.
Ako ste riješili to, mogao je kupac napisati da je riješeno i da te maknemo sa black liste. 

EDIT: Kupac se javio tebi na oglas, znači da je zainteresiran, pa je "doznao/skužio" da je grafa pržena i sl. a toga nije pisalo u oglasu i još našao tvoj oglas(njuškalu) da radi PERFEKTNO, pa je to i rekao da se ostali paze. 

http://www.njuskalo.hr/korisnik/LivCRO1892
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 10:41 (Liverpool1892).
17 godina
neaktivan

Gospodo iznad!

Ako nije došlo do razmjene ili prodaje onda niti ne pišite komentare.

Mato, pečenu grafulju ne uvaljuj ovdje jer ljudi nisu glupi niti naivni!

Rješite preko privatnih poruka.

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
14 godina
neaktivan

prodavac: Tihii

predmet: lg arena

prodao mi lg arenu kojoj ekran ne radi, poslao postom

link predmeta :

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli-playeri/prodaja-lg-arena-km900/119817.aspx

link prodavaca :

http://www.bug.hr/forum/user/tihii/47709.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2011 13:19 (Pri3s7).
17 godina
neaktivan
Pri3s7 kaže...

Uredi to kao i svi ostali.

World Championships: 7, GP started: 284, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,501
14 godina
neaktivan

Prodavac: Jakovp

Kupac: domagoj05

Predmet:P4 CPU 2,4GHz

Iskustva:

Sve se dogovorili u, ajmo reci, 20min. Posto nisam imao novce odmah isti dan, zamolio sam ga da priceka dan-dva.

Prodavac se strpio i bez ikakvog pozurivanja cekao da mu se javim. Posto smo iz istog grada, prodavac je bio susretljiv, te od pocetka inzistirao da donese procesor i cooler gdje god je potrebno. Razmjenili brojeve, dogovorili vrijeme i mjesto te obavili sto smo imali. On meni proc, ja njemu novce.

Sve uredno radi.

Bez primjedbi. Svakako, preporuke za forumasa.

Ocjena:   5/5

14 godina
neaktivan

Prodavač: http://www.facebook.com/profile.php?id=1157095501&sk=wall

Kupac:mislavgray

Predmet: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/molim-savjet-vezano-uz-graficku/117343.aspx

Ocjena 2/5

Kupio prije cca 2 tjedna. Clan se prodao za bezveznih 40 kuna te se nije drzao dogovora. Dogovor je bio 500 kuna otkupnina i 30 postarina. Naravno on je inzistirao hpekspres i lomljivo. Rekao sam da to sigurno prelazi cifru od 530, on je rekao ne ne nece biti vise od 530 ja cu platit ako ce bit vise. Naravno paket meni kasni 2 dana, posto znam da je hpekspres dolazi odma isti, al ok pustio sam. Dode grafa , otkupnina 570 naravno nisam htio pokupit, ali je on uvjeravao budem uplatio 40 kuna samo podigni. Ok podignem ja karticu, nit je obiljezena ko hpekspres, nit je bila naznaka LOMLJIVO. Dodem doma velim da se nije drzao dogovora, te velim da laze, naravno on uvjerava da je poslano ko hpekspres i lomljivo, te da ce mi dat potvrdu, da a inace kutija laze, no dobro. Rekao je iduci dan uplatit... I tako pitam iduci dan jesi? veli budem navecer, i od tad se vise ne javlja. Tu se svaki dan ulogira, dode na mail online. Na fejsu se ne javlja. Al ispada klinac od 14,15 godina koji je vec "slao postom" kako se on izjasnio te da ja negovorim istinu, da je poslano hpekspresom i ko lomljivo.. Mrzim klince, mislim i ja sam "klinac" al neozbiljnost, i nemar ima svoje granice. PS kartica je bila ispravna, zasticena tijekom slanja 0 bodova, sva sreca sta je dosla u komadu.

EDIT nazalost, okrivo sam clana plug in jer sam mislio da je to taj covjek, nazalost malo sam se zaletio, nasao sam lika na fejsu koj me vukao za nos, ako netko zna dal ima acc na bugu molio bih da mi javi, HVALA

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 10:27 (mislavgray).
16 godina
odjavljen
F1-IVO kaže...

Gospodo iznad!

pardon na offsajdu ali ovaj sam sa sobom obavlja razmjene? ++++++++++++++++++++i sad ti Ivo kazes da je i kruskar mato?

ili nije.. tko ce ga znati. kazu da nije pa sam zato uredio por

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 13:46 (skank666).
14 godina
skank666 kaže...
F1-IVO kaže...

Gospodo iznad!

pardon na offsajdu ali ovaj sam sa sobom obavlja razmjene? maherdp je mato, to je vec netko provalio i sad ti Ivo kazes da je i kruskar mato?

Pitati ću mahera dali smijem postaviti njegov fb link,jer on je Danijel Pocrnja iz Čazme! i vi ste TEŠKI n00bovi koliko se meni čini,nemože se s vama nikako razgovarati.

p.s

dosta mi je offtopičarenja imam pametnijeg posla!

ł
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 13:44 (kruskar).
14 godina
neaktivan
Znaci maher je maher a kruskar je mato! :D
16 godina

kupac: lollik91

prodavac: zvone07

predmet prodaje: logitech chillstream za pc

Iskustvo:

dogovoreno preko mog prijatelja Co7 koji mi je posudio novce za navedeni artikal, trenutno sam bio kratak s lovom a nisam htio propustiti priliku i njemu velika hvala na tome.

sto se tice prodavaca, relativno smo brzo dogovorili primopredaju preko pp-a i mobitela i to je plus.

problem je slijedeci. gamepad nije bio u tip top stanju kako sam ocekivao jer pise da je star par mjeseci i malo koristen. kabel je napuknuo na ulazu u gamepad te je gamepad izhaban na odredenim mjestima (sto je zanemarivo jer se relativno lako haba u sto sam se i sam uvjerio). takoder sam ocekivao full pakiranje i neku garanciju jer, opet, kako je naveo gamepad je star par mjeseci. ja sam ga dobio na ruke bez iceg, samo kontroler. 

i jos jedan, ajmo rec, nedostatak, je taj sto je bio relativno prljav kad sam ga dobio..

da zakljucimo, cijena je odlicna, za 100 kn sam dobio jedan kvalitetan xinput kontroler sa opcijom hladenja ruku (super stvar), ali zbog manjka informacija o samom proizvodu i bez slika (iako sam trazio da mi posalje,rekao je da nema cim slikat), puknutim kabelom, bez garancije i pakovanja (ikakvog) te najobicnije prljavstine mislim da bi ocjena trebala biti:

3.5/5

smatram da su svi ti nedostaci trebali bit napomenuti u samoj temi i na kraju krajeva rijesit bar neke od njih (kabel+prljavost), a ne dat kupcu da se snalazi...

sve u svemu,sretan sam sto je 100% ispravan iako moram priznat da sam bio skeptican.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 19:23 (lollik91).
14 godina
neaktivan

Prodavač: domba3

Kupac: ReventoN

Predmet: DiRT 3

Iskustvo: JOS JEDAN PREVARANT!
Prije 9 dana dotični gospodin varalica (domba3) me dodao na skype i pitao da mjenjam keyeve s njim. Ponudio mi je DiRT 3 u zamjenu za CoD4, ja sam naravno pristao neznajući da postoje leakani keyevi (što je on očito dobro iskoristio). Sve je naizgled prošlo odlično.
Sutra sam ga upitao jel ima još par keyeva da mogu igrat s prijateljima jer me igra oduševila. On je naravno odgovorio da ima i pristao na još jednu razmjenu. Ponudio sam mu GTA IV i Battlefield 2, on je bez ikakvog razmišljanja pristao, te se ponudio prvi poslat keyeve što mi je osobno bilo jako drago da je čovijek stekao povjerenje u mene.
Odlučio sam jedan key zadržati sa sebe, jedan dat frendu, a treći mjenjat. Stavio sam oglas da mjenjam DiRT3 za CoD:BO, i javio mi se geek_boy1, dodao me na skype, razmjena bila gotova isto u nekoliko minuta, dotičnog sam dodao i na steam te igrao DiRT 3 multiplayer nekoliko dana.
Danas mi je javio da nešto nije uredu sa igrom (Oops, sorry! An error was encountered while processing your request:This item is currently unavailable in your region)

Pitao sam dombu na skype-u (nick: Уuиιøя) da mi objasni zašto su igre obrisane sa accounta, on je rekao da pitam support u čemu je problem (navodno ih je kontaktirao o navedenom problemu, ali mu nisu htjeli odgovorit!! (sram te bilo steam support {#}). Pitao sam ga dal su to leakani keyevi, a on je cijelo vrijeme tvrdio da nisu leakani, nego da su legalni. Tu sam popiz**o i pitao ga gdje živi, nakon čeg me on odmah obrisao.
Pošto sam u dobrim odnosima sa geek_boyem, ja ču sredit to s njim, kupit ču mu novi DiRT 3 key.

Bio sam pre naivan što sam pao na to, al želim vas sve upozorit da ni pod koju cijenu ne mjenjate ili kupujete nesta od njega, to je očito neko malo dijete bez kučnog odgoja, pa ide varat ljude.

Ocjena: Ovo je toliko jadno da se nemože ocjenit!

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2011 22:19 (ReventoN).
16 godina
Skidy kaže...

To sto si se ti opekao ne nekog "klinca" to je opce poznata stvar da svi igraju taj famozni kod, ali neznaci da su sad svi klinci isti, mada i ja ne spadam u rang 18-19 godina, ali opet nebi se zalio radi FPS-a u igri i govorio da je nesto neispravno mada nije. + Trebao si odmah predociiti, cim je sa ocem dosao, znaci da mu je on "pokrice" i ukoliko se sranje dogodi, on ce ti na vrat sjest, da se klinac imalo kuzi u to, dosao bi sam, a otac sigurno neki blento pa je samo stajao i dao tebi novce. Da zna, rekao bi ti da provjerite grafu itd...

Jest da ti nisi duzan vratiti novac ( sto ja nebi napravio, mogao se klinjo raspitat dali grafa drzi NJEMU DOBAR FPS U KODU, a ne kupovat pa vracat ).

Pohvala za povratak novca.

Ali ne i za odluku...

Sorry modovi na ovaj argument, jednostavno sam morao. Brisite post ukoliko bas toliko moj post upada u oci.

Nothing lasts forever
17 godina

Prodavač: Bulldozer

Kupac: Rooswelt1991

Predmet: Procesor

Opis: Mali problemi oko uplate, na njegov se račun nemože uplatiti, pa sam dva puta uplačivao, drugi put na račun od njegovog frenda.

Inače paket odlično zapakovan (spužva, kutija za nakit, i kuverta za mjehurićima).

Ocijena 5/5

edit: nabijem vam vaš editor, 5 puta pokušavam napisati i svaki put "nedozvoljen kod".

sad sam morao napisati, pa onda editirati da stavim linkove...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.10.2011 21:25 (rooswelt1991).
15 godina

molio bih info o ovom liku:mozak3

preveslao me za usranih 100 kuna i već 3 mjeseca me vuče za nos.

adresa na koju sam mu poslao:

Gordan Jovanovac
Klanfari 38A
Dramalj
51265

molio bih info na PVT... thnx

16 godina
Skidy kaže...

Prodavac:Skidy

Cijela pouka price je da NIKAD al bas NIKAD nemojte imat posla s klincima jer neznaju ni sta zele ni ko im glavu nosi.. ja cu sad otic u zadar i vratit pare a grafu cu poklonit curinom malom bratu i montirat cu mu i sve i mali ce bit prezadovoljan.. a ja se vise nebavim prodajom bilo cega s klincima mladima od 18-19 Godina..

Jako lose iskustvo i nebi volio da itko prode nesto slicno, zato nemojte se zezat s klincima.. rade ostavite sebi..

eto toliko..

Žao mi je ljudi što opet idem u OFF TOPIC, ali...

Ne mogu podnijeti da se sve klince generalizira kao loše prodavače i kupce. Ja imam 17 godina pa eto nitko nikad nije imao problema sa mnom, ni ja s nikim.

Prodao sam i kupovao uistinu mnogo polovnih stvari, ponekad i ne informatičke prirode i nikad, ali baš nikad nije bilo problema.

Svatko zna što od mene kupuje, nikad nikakvih neugodnih iznenađenja i mnogo puta sam uplatio ljudima na žiro račun veće svote iako nisam bio 100% siguran u prodavača.

Samo sam htio reći da se samo djelomično slažem sa Skidyem jer nisu svi "klinci" nepouzdani, iako je to u dosta slučajeva nažalost istina.

{#}za{#}

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Isto tako samo petice za kolegu, šta ovaj mulac daje TD ?

Dao sam TD zato jer kad je napisao nije bilo nista linkano,al sam vidio da je poslije uredio pa sam stavio TU.Nemoj plakat odma.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2011 12:13 (Unworthy_For_Life).
14 godina
all_or_nothing kaže...

molio bih info o ovom liku:mozak3

preveslao me za usranih 100 kuna i već 3 mjeseca me vuče za nos.

adresa na koju sam mu poslao:

Gordan Jovanovac
Klanfari 38A
Dramalj
51265

molio bih info na PVT... thnx

Nemoj svakome slati prije nego ti uplati.Ja sam ti uplatio za przilicu nakon sto je stigla,nemora znaciti da ce i ti drugi uplatiti isto.Sry zbog{#}.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Prodavač: njuskalo1983 

Kupac: mislavgray

Predmet: GTX 295

Opis: Vidjeh grafu, istog trena se rjesio svojih 260, te s covjekom dogovorio da ce moj otac preuzet karticu u splitu (ili kako su se oni dogovorili) iduci dan posto je isao za split poslovno. Karticu probao danas 8 ujutro I JAKO SAM ZADOVOLJAN! Ova mrcina je najhladnija 295 koju sam imao idle 50 -55 a load u crysisu ne prelazi 79 stupnjeva, airflown nula bodova sve na stolu. Jos jedan plus je nije kartica nikad otvarana i u stanju kako je prodavac naveo doslovno se moze vratit u ducan, ko nova  .. Uglavnom sva pozitivna iskustva, te preporucam prodavaca! 

Ocijena 5/5

16 godina

Kupac:      ja Red_bull

Prodavač: ljubo2mad

Predmet: Sapphire radeon 6950 unlockana u 6970

Izuzetno ljubazan prodavač nije ništa muljao, pozvao me k sebi ja pogledao robu isprobali izvršili transakciju i ja naravno jako zadovoljan!

Sve preporuke za daljnju trgovinu!

Ocjena 5/5

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2011 19:37 (red_bull).
17 godina

Kupac: Najbrži

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prodavač:  max1919

Predmet:

Opis trgovanja: javio se članu max1919 da želim kupiti LG GT540:

Najbrži: Koliko baterija sada drži?

max1919: baterija drži pola dana... cca uz dosta korištenja.

Najbrži:I btw jel si to sredio mob ili ga prodaješ s "manama" na njuškalu?

max1919: a djelomično je sređen, radi sve osim 3.5mm jacka za sluske i gps-a (ali to je do maticne) :/

Uglavnom, nakon manje od mjesec dana smo napokon obavili transakciju. Cimeru sam dao novce jer žive u istom gradu i njih dvojica su obavili kupoprodaju. Mobitel je sinoć stigao u moje ruke. Bio je prazan pa sam ga stavio puniti i koristiti. Rezultati korištenja:

Mane:

• baterija je rastavljana i obljepljena izolir trakom
  • data transfer ne radi odnosno nemam pristup internetu
  • GPS ne radi (naveo je još prije, ali sam rekao da mi to nije bitno)
  • 3.5 jack za sluške je neispravan (nisam testirao jer slušalice nije imao)
  • baterija drži DVA sata, premda je naveo da drži pola dana uz cca dosta korištenja
  • ekran vrlo slabo ili skoro nikako ne reagira na dodir, bojim se jače stisnuti da ekran ne pukne, ima dvije crte na ekranu

Ispravno:

• bluetooth radi premda je naveo da je neispravan
  • wi-fi radi

P.S. slike bih stavio kad bih imao čime uslikati

Dojam: bez previše očekivanja ipak jedno od lošijih iskustava

Ocjena: 2/5

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
neaktivan

Prodavač: d.mario.d

Kupac: mislavgray

Predmet: l4d2 steam acc

Opis: Nisam znao da je navedeni clan prevarant, bar tada nije bio na listi... ponudio mi acc za 30kuna, pa mi se cinilo ok, uplatio rekao on uplaceno dao mi podatke i sve bilo super cca pola mjeseca, te sam prestao igrat od kraja 7 mjeseca, i sad prije 2 tjedna pocnem malo vise javljaju mi da je acc ukraden, te ovo ono, i prije mi je bilo sumnjivo posto sam iz igre random izbacivan, te je pisalo da je ulogiran netko s drugog racunala...

Ocjena 0/5, vrlo rado bi kontaktirao clana, ali iskuljucio je poruke!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice