Crtanje automobila

poruka: 8
|
čitano: 6.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crtanje automobila

htio bi nauciti crtati aute pa me zanima dali ima neka knjiga for dummies koju mogu pogledati???

XFX ATI RADEON HD4850 XXX (R.I.P.)
17 godina
Crtanje automobila
17 godina
neaktivan
Crtanje automobila

Imaš tu nekoliko tutoriala http://www.carbodydesign.com/tutorials/car-drawing-sketching-tutorials.php a za dalje probaj si pogledat po google jer ja sam sad tražio ali teško je naći!

16 godina
neaktivan
Crtanje automobila

Ne to. nisam dobro objasnio... mislio sam crtanje u paintu i photoshopu... pa onda tuning u photoshopu

XFX ATI RADEON HD4850 XXX (R.I.P.)
17 godina
neaktivan
Crtanje automobila

Vidi ovo.

Area-51 m15x
17 godina
neaktivan
Crtanje automobila

Trebao si odmah reći da misliš na paint i sl. 

Za paint ili cs2,3,4 probaj naći one ebook for dummies. jako dobro objašnjavaju a možeš ih naći na netu svugdje!

@ razer: koji je smisao bug foruma i pomaganja ljudi s problemima kad vas dosta napiše kao odgovor : proguglaj to ili ovaj tvoj link ?? umjesto da trošiš vrijeme i dokazuješ da si blesav ( bez uvrede ) napišeš u google to i daš dečku link a ne pravit se pametan! 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 22:00 (Joe Cavallo).
17 godina
protjeran
Crtanje automobila

Naj bolje je preko paintaSmijeh

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2009 13:33 (Dinjo).
17 godina
neaktivan
RE: Crtanje automobila
Joe Cavallo kaže...

Trebao si odmah reći da misliš na paint i sl. 

Za paint ili cs2,3,4 probaj naći one ebook for dummies. jako dobro objašnjavaju a možeš ih naći na netu svugdje!

@ razer: koji je smisao bug foruma i pomaganja ljudi s problemima kad vas dosta napiše kao odgovor : proguglaj to ili ovaj tvoj link ?? umjesto da trošiš vrijeme i dokazuješ da si blesav ( bez uvrede ) napišeš u google to i daš dečku link a ne pravit se pametan! 

Glavno da si ti pametan.
Area-51 m15x
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice