Cijene avion. karata

poruka: 8
|
čitano: 2.418
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cijene avion. karata

Evo mene ful zanima jer sam cuo da ima jako jeftinih letova avionom iz jednog mjesta u drugi. Konkretno me zanimaju letovi za London ili jos par nekih velikih gradova u Europi. Evo ja sam iz Pule pa da znate.

Pitam ovo jer sam cuo kao da ima neki let za London sa povratnom kartom za 20 eura. Dali je to istina :)

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
Re: Cijene avion. karata
vidikovac kaže...

Evo mene ful zanima jer sam cuo da ima jako jeftinih letova avionom iz jednog mjesta u drugi. Konkretno me zanimaju letovi za London ili jos par nekih velikih gradova u Europi. Evo ja sam iz Pule pa da znate.

Pitam ovo jer sam cuo kao da ima neki let za London sa povratnom kartom za 20 eura. Dali je to istina :)

20 eura.

lol.

tolko kosta s autobusom od vž do cirkvenice i to jedan smjer.

mislim da  je oko 1500-2000kn povratna do Londona.

ja sam 1500kn platio do Pariza.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
17 godina
neaktivan

Legendo nadam se da ces ovo procitat sto prije, cekam tvoj odgovor :)))

http://www.bookryanair.com/skysales/FRSelect.aspx

btw. evo ljudi nasao sam iz Pule do Londona za 9 eura sa povratnom kartom :P

17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Cijene avion. karata

a gle stvarno, al nema veze sto se vozis sa prtljagom :D

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
17 godina
neaktivan

ma meni i frendovima je to odlicno. mladi smo, imamo niti 20 god. jedan dan otici u london ili frankfurt za tako sitnu lovu je nesto nevjerovatno.

15 godina
Cijene avion. karata

http://www.ryanair.com/hr

Ako se prijaviš nekoliko mjeseci ranije 50€ ti je do Kelna (Njemačka) - tamo i nazad..

Pogledaj ostale cijene

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
17 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

ma meni i frendovima je to odlicno. mladi smo, imamo niti 20 god. jedan dan otici u london ili frankfurt za tako sitnu lovu je nesto nevjerovatno.

rade se nadite kod nekog doma pa putovajte google earthom uz minimalne troskove :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice