Za buduće korisnike Torrent.hr-a zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 8.721
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Za buduće korisnike Torrent.hr-a

Dakle ,danas sam nakon dugogodišnjeg korištenja dotičnog trackera baniran.

Korisnik mi daje "Warn" zbog bezveznog komentara u kojem nikog ne vrijeđam nego iznosim mišljenje, ali očigledno "vrijeđam" uploadera kojem se ne sviđa negativna recenzija uploadane aplikacije.

Nakon uzvraćanja istom mjerom (prijavom) korisnika koji me prijavio, radi njegovih komentara u kojim očito krši pravila ponašanja, dobijam od njega PM sadržaja koji zaista nije za javnost - psovke,prijetnje banom  itd.

Tad shvaćam da je dotični ustvari jedan od Staff-a. Ne dajući mi vrag mira postam screenshot njegovog PM na forumu te zakačim i  izvatke iz "Pravila ponašanja" trackera.  Slijedi BAN.

Dakle, vi budući korisnici dotičnog privatnog trackera, nije bitno što ste sa jadnim bandwithom uploadali stotine gigabajta, što recenzirate aplikacije, što se ponašate prema pravilima........očekujte samovolju, neprofesionalnost i psovke.

17 godina
neaktivan

kao dugogodišnji član imaš svega 116 gb UP-a, stoga ne  {#}

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
16 godina
neaktivan
RE: Za buduće korisnike Torrent.hr-a
Verbatim kaže...

kao dugogodišnji član imaš svega 116 gb UP-a, stoga ne {#}

Šta bi to trebalo značiti, da one slabije treba gaziti, i da su oni "visoki" izvan ustava i pravila. Daj ne {#}

*-*
17 godina
RE: Za buduće korisnike Torrent.hr-a
Verbatim kaže...

kao dugogodišnji član imaš svega 116 gb UP-a, stoga ne  {#}

sa 25kB/s je to puno.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
17 godina
neaktivan

Kako verbatim zna koliko ima uploada?

Goni se na svoj {#} thr

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
17 godina
neaktivan
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice