Borba za vrh u HNS-u

poruka: 8
|
čitano: 1.720
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Borba za vrh u HNS-u

Našli se pošteni da smijene Markovića (isto tako poštenog). Čuda li u ovoj državi, nikako ni na zelenu granu. Sve je to prljava politika. Samo da vam predstavim glasnogovornike pa će te sve znati. Markovićev glasnogovornik je Mamić, a Štimčev je Sinovčić.

Čini mi se i ovo što je dobro bilo od repke, da će i to uništiti.

17 godina
neaktivan
Borba za vrh u HNS-u

Bilo tko, samo da nije Marković.

http://boards.4chan.org/b/
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.11.2010 22:55 (Horagio).
16 godina
Borba za vrh u HNS-u

Priključio se i Davor Šuker borbi za vrh u HNS-u. Stao je na stranu Markovića...

Kome bi vi dali da vodi HRVATSKI NOGOMET : Markoviću ili Štimcu?!

16 godina
Borba za vrh u HNS-u

HNS je sramota Hrvatske. Kotrolira ga ona budalaš Mamić koji misli samo na Dinamo i njegova *****. Sratmota je da neki visokopozicionirani čelnik nkog kluba kontrolira HNS. To nema nigdje osim u Hrvatskoj. Sam Mamić je u sukobu interesa u Dinamu, a kamoli tek u HNS. Tko je on da sebi uzima za pravo da kontrolira HNS?

Znam da je Marković presjednik saveza no Marković je pod tolikim utjecajem Mamića da Mamić praktički vlada. Marković od početka kampanje nije rekao ni jednu valjanju riječ. Štimac je ponudio kakav-takav program i vidi da on ozbiljno uzima ovaj posao. No koliko je naša zemlja korumpirana tu će odlučivati oni lopovski vijećnici.

Peritus inimicus
16 godina
Borba za vrh u HNS-u

Jao , koji kupleraj... Jeste li vidili Rena Sinovčića, kako je fin prema gospodi. Tako se i u Zadru ponaša on i njegovi pobočnici iz Bibinj.. Drži on cijelu policiju u malom prstu i nitko mu ništa nemože, a usput je i član HDZ-a.

Nikad mi sa takvim ljudima nećemo na zelenu granu. Slika koja je u državi preslikana je u sportu i firmama. Još nas jedino Blanka Vlašić drži na životu.

15 godina
protjeran
Borba za vrh u HNS-u

Ne kužim zašt je zaključao moju temu, pa ovdje nitko ne posta a moja ima mnoooooooogo više pogleda i replya, (i još je pod subforumom kojim i treba biti), nelogično............

A još ovdje nepiše niti išta od onoga što sam ja naveo od linkova i ostalog, i ovaj forum postaje korumpiran :))))))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 22:01 (Kora).
16 godina
neaktivan
RE: Borba za vrh u HNS-u
Kora kaže...

Ne kužim zašt je zaključao moju temu, pa ovdje nitko ne posta a moja ima mnoooooooogo više pogleda i replya, (i još je pod subforumom kojim i treba biti), nelogično............

hehe,baš šteta moglo je biti zanimljivo i komično

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
16 godina
Borba za vrh u HNS-u

Sve je to ista pašta, samo je kuhar drugi...

Balkan ........( ima i poštenih,sry)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice