Black Friday 2024
- poruka: 778
- |
- čitano: 107.168
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Nije nuzno bas Blacj Friday, ali je besplatan softver, pa kome treba (ili samo hoarda)...
Kakva je to stranica?
Ja sam prije 6-7 godina tu pokupio podosta besplatnog softvera iako ga ne koristim...
Nisu maliciozni, sve je ok...
Mogao bih si uzeti..mogu li ga spojiti na tv druge marke?
Mogao bih si uzeti..mogu li ga spojiti na tv druge marke?
Naravno, samo ocito nece bit symphonya i tih stvari kaj samo idu sa LG TVOm.
Ja ga gledam upikirat za svog Philipsa. A opet ne znam kako ce to ic. Makar mi je prostor savrsen za 5.1. Pravi 5.1. Kao ovaj.
Ako netko ima iskistva sa ovakvim soundsistemom nek baci koji savjet.
Uzeo preko njuske novog zapakiranog za 180, najjeftiniji u trgovini je tad bio u SD-u, 220€.
U usporedbi sa TV zvučnicima, nebo i zemlja. Nisam neki audiofil, meni su sasvim korektni, setup jednostavan, sub i stražnji se pale sami kad se upali soundbar, soundbar se pali/gasi/ zajedno sa TV-om. Pojačavanje i snižavanje radi preko TV daljinskog, daljinski od soundbara nisam ni raspakirao.
Te fore symfony, wow itd meni baš i nemaju smisla. Kupuješ soundbar da zamijeniš loš e tv zvučnike, zašto bi ih onda koristio zajedno sa soundbarom?
Nisam nikad kupovao kod ovog prodavača, ne znam kakva su iskustva, ali imaju čini mi se neloše slušalice na dobrom popustu, nisam ih nigdje našao za ispod 68-69 eur:
Te sluske je uzelo par kolega iz ureda, prije par godina, pa nisu bas bili zadovoljni (mislim poglavito mikrofonom).
Hoćemo li zaključati temu?
23 | da, prošao je BF |
---|---|
61 | ne, još akcije traju |
Ako kome treba neki ozbiljniji punjač za mob, Amazon ih još dila po cijeni kakva je bila za BF, ja uzeo dva komada i totalno sam prezadovoljan kupovinom (filam s tim S24 Ultra, 45W filanje ide stabilno i brzo, nema pregrijavanja ičega), djeluje robusno i kvalitetno napravljeno:
Anker USB C Charger (Nano II 65W) Pod 3-Port PPS Fast Charger 28.35€ po komadu
Anker USB C to USB C Cable, 100 W USB C Cable [2 Pieces 1.8 m] 10.49€ (dva komada u paketu)
Također sam uzeo i 12 komada smart utičnica LEDVANCE Smart+ Switchable Socket for WiFi po 29.40€ za paket od 4 komada. Ispada 7,35€ po komadu, kod nas sam ih kupovao po 16-17€ po komadu u Bauhausu. Čak pojedinačno ako se uzimaju ispada par centi jeftinije ali je onda duga isporuka, s tog su ih lagera izgleda rasprodali. Koristim takve iste utičnice već par godina, to je Osramova firma za smart tehniku, cloud im radi totalno stabilno, stvarno nikad nikakvih ni najmanjih problema, ispada ili ičega. Ono, staviš i zaboraviš. Rade i s Google Home, imaju mjerač jakosti struje i napona kroz aplikaciju, ne pregrijavaju se, rade na svim 2.4GHz WiFi mrežama čak i tamo gdje recimo Xiaomi smart stvari kiksaju (moderniji routeri s kojekakvim postavkama mreže). Aplikacija im je općenito dobra. Pa kome takvo nešto treba teško da će naći bolje od ovoga.
Viš ja imam loša iskustva sa LEDVANCE aplikacijom za mob (Galaxy S21 FE)... stalno se ruši..
prebacio sam tu plafonjeru na Google Home jer me ovo izluđuje...
Viš ja imam loša iskustva sa LEDVANCE aplikacijom za mob (Galaxy S21 FE)... stalno se ruši..
Hm, zanimljivo, ja sam ju koristio do nedavno na S21.
ovo i ja gledan.. jel mi more ko potvrditi da je ovo isti tv ko ovaj:
ovo i ja gledan.. jel mi more ko potvrditi da je ovo isti tv ko ovaj:
https://www.ekupi.hr/Elektronika/Televizori-i-oprema/Televizori/SONY-LED-TV-KD65X85LAEP/p/EK000580118?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Baš gledam i malo je čudno. Ispada da taj TV koji prema nabavi.net nikad nije bio ispod 1000 EUR sad košta 850 EUR u Linksu i to je valjda redovna cijena? Ne piše da je akcija. Po broju modela to je taj TV, ali daj ga znaj. Jer nije nigdje dostupan da vidiš sam nego je po narudžbi. I uopće je pitanje da ga naručiš koji bi odgovor dobio. Ne škodi im poslati mail pa ćeš vidjeti.
Aplikacija ima ocjenu 2,2 na Play Storeu.. odnosno najveći broj korisnika je dao 1... i komentare da se ruši..
I to tak stoji mjesecima, godinama, ovi ne popravljaju...
Ja sam imao velika očekivanja jer spada pod Osram grupu, ali nažalost razočaranje.
Aplikacija ima ocjenu 2,2 na Play Storeu.. odnosno najveći broj korisnika je dao 1... i komentare da se ruši..
I to tak stoji mjesecima, godinama, ovi ne popravljaju...
Ja sam imao velika očekivanja jer spada pod Osram grupu, ali nažalost razočaranje.
Da, fakat, aplikacija ima groblje ocjenu, čitam komentare i masu problema izgleda ljudi imaju s tim (ako izuzmemo ekipu koja piše o permissionsima, kopiranju clipboarda i takvim stvarima). Velim, ja ju stvarno koristim već par godina ali samo za ove smart utičnice koje sam linkao, i stvarno nikad nikakvih ni najmanjih problema s tim. Ni s dodavanjem utičnica, ni s kontrolom istih lokalno/remote, niti s detaljnim postavkama paljenja/gašenja utičnica preko timera, niti se ikad srušila ili bila spora ili da nije našla uređaj. Radi mi to i s Google Homeom najnormalnije, vidim da i s tim neki imaju problema. Od Android uređaja S21, S24 Ultra i Xiaomi Pad 6. Pretpostavljam da je frka sa žaruljama i ovim uređajima koji ne koriste standardnu 2.4GHz WiFi mrežu? Možda i permissions, battery postavke u Androidu?
Ako je netko naišao na kvalitetan auto punjač molim link
Imaš 6-7 postova iznad tvog
Preimenuj temu u blagdanske akcije 2024...
Imaš 6-7 postova iznad tvog
ovo su kućni,trebam baš onaj za upaljač u autu
Preimenuj temu u blagdanske akcije 2024...
Ako želiš/te takvu temu - onda je pokreni.
BF teme imaju tradiciju i to ćemo poštovati. Ova će ostati još nekoliko dana aktivna i onda ide lock.
Evo možete slobodno nastaviti ovdje s razmjenama informacija o prigodnim popustima:
https://forum.bug.hr/forum/topic/ostalo/blagadanski-popusti-dobre-ponude-2024/303739.aspx
Nadam se da je time iscrpljena svrha održavanje ove teme, tako da je sada ipak zaključavam.