Upravo sam kontaktirao njihov support. I meni su rekli da otkazem narudzbu i napravim novu. Problem je što sam u prvoj narudzbi imao BF cijenu, sada je full cijena. Rekli su da ce mi napravit refund i da cu dobit BF cijenu kada item bude dostavljen. Bumo vidili.
EDIT: Naručio sam direkt u HR. Kakvu lošu vijest?
Prošle godine sinu naručio nintendo switch. Čekao tri tjedna i ništa. Support tražio otkazivanje narudžbe i novu narudžbu - express slanje uz refund troškova kada roba stigne. Roba je zapela u skladištu i to je jedini način da riješe situaciju (!?). Nije mi baš bilo ugodno je slanje 54 eur, no napravio sam što su tražili i refundirali su razliku troškova slanja. Jedino je problem bio sa gamepadom koji je sad bio skuplji. S obzirom da to nije bio njihov proizvod (tj nije sold by amazon), nisu nudili povrat novaca nego povrat proizvoda u roku dva mjeseca (za 10 eur razlike nisam ima hrabrosti oteti ga sinu iz ruku jer bi bilo).
Malo je glupo što sam svaki puta s drugom osobom iz supporta komunicirao, pa toplo preporučujem spremanje svakog razgovora (Chata).