Na ebay.de imate xbox one s 144e ako ukucate kod samo neznam kako je sa dostavom odnosno na sve wow akcije je dodatnih 15posto popusta
Te ebay.de akcije vrijede samo za Njemcku adresu, a mislim cak da billing adresa mora biti u DE.
Na ebay.de imate xbox one s 144e ako ukucate kod samo neznam kako je sa dostavom odnosno na sve wow akcije je dodatnih 15posto popusta
Te ebay.de akcije vrijede samo za Njemcku adresu, a mislim cak da billing adresa mora biti u DE.
Gdje si ju kupil? Znaci ovaj naljepljeni dio ne svjetli naravno?
Edit: ja sam danas zvao Instar, HG Spot, eKupi i Feniks info - od kud Instar naručuje i svi su mi rekli da imaju US layout.
Ma kakve suore i slične tipkovnice sa kineskim knockoff switchevima, imate u linksa za 500kn coolermaster masterkeys pro L, cherry mx blue, pojedinačni rgb kome to igra ulogu, braided cable sa cable managementom...
kineski cherry mx klonovi nisu puno losji od cherryjevih, neki cak preferiraju knockoff switcheve.
ali sto se tice tipkovnice to se slazem
Naručil sam i tu tipkovnicu u Linksu, ali navodno ništa od toga nebude. Kak je kolega na jednom drugom forumu napisal, zvao ih je te su mu rekli da zbog velikih količina nabave te tipkovnice i Logi miša puno toga budu morali otkazat vremenskim redom. On je naručil oko 11-12h te mu vele da vjerojatno to nebude dobil. Ja posljepodne
Na originu Cyber Monday. Ima dobrih ponuda....
Gdje si ju kupil? Znaci ovaj naljepljeni dio ne svjetli naravno?
Edit: ja sam danas zvao Instar, HG Spot, eKupi i Feniks info - od kud Instar naručuje i svi su mi rekli da imaju US layout.
Ja sam uzeo suoru iz adm-a čini mi se i ima veliki enter, i naša slova svijetle.
Kad je kupiš nije ovako prljava :P
*edit, moja je bez rgb osvjetljenja
dali je mozda tko naletio na kakav jeftin 500 gb vanjski hard 3.0
Nije black Friday , ali su povoljniji ja sam kupio jedan 3TB prije 6 mj. još uvijek radi
https://www.wd.com/en-gb/products/wd-recertified/wd-elements-portable.html#RWDBUZG7500ABK-WESN
https://www.wd.com/en-gb/products/wd-recertified.html
Jedino što daju 6 mj. garancije.
Tested and determined to meet WD’s stringent quality standards. Six month limited warranty.
Evo ovakav sam ja kupio:
https://www.wd.com/en-gb/products/wd-recertified/my-book.html#RWDBFJK0030HBK-EESN
Trenutno ih nema.
još ima fore za kupit po ovoj cijeni pa kupit ili ne kupit. Za ovu cijenu 4k igranje i više nego povoljno ili griješim...
Eno hyperx cloud alpha 2
72€
Amazon.de
Jel dobra ponuda?
Naručio u petak jednu stvarčicu s Mall.hr. Datum otpreme se stalno pomiće s 26.11. došao do 28.11. te piše: Predviđeni datum otpreme 28.11.2018 - 3.12.2018. To klasika kod njih? Platiš im 20 kuna da ti dostave, a nisu sposobni predati dostavnoj službi. Garant će iz Sesveta do Zagreba putovati još tjedan dana i tako, kad stigne stigne..
iznimno popularna stranica u UK i irskoj.
cesto akcije budu na razini EU i dostave u hr su itekako moguce..
Nije black Friday , ali su povoljniji ja sam kupio jedan 3TB prije 6 mj. još uvijek radi
https://www.wd.com/en-gb/products/wd-recertified/wd-elements-portable.html#RWDBUZG7500ABK-WESN
Plus kad gledaš cijenu u EUR još je jeftinije
https://www.wd.com/en-ie/products/wd-recertified/wd-elements-portable.html#RWDBUZG7500ABK-WESN
Plus jučer je vrijedio kod koji sam stavio koju poruku ranije: savemore2
Stvarno se za smiješne novce moglo nabaviti 750GB (oko 200kn!)
Naručio u petak jednu stvarčicu s Mall.hr. Datum otpreme se stalno pomiće s 26.11. došao do 28.11. te piše: Predviđeni datum otpreme 28.11.2018 - 3.12.2018. To klasika kod njih? Platiš im 20 kuna da ti dostave, a nisu sposobni predati dostavnoj službi. Garant će iz Sesveta do Zagreba putovati još tjedan dana i tako, kad stigne stigne..
Misliš iz Zagreba u Zagreb...
Inače imaju dva mjesta za preuzimanje.
Upravo sam dobio mail od Western Digitala! Novi kod za popust:
extendedsale
izgleda da popust vrijedi i za novi i refurbished, free dostava
Vani sam, ne mogu isprobati. Javite dal radi, pozdrav!
Dobio mail jutros DPD iz sancta domenice, krecu sa dostavom :)
Ja iz Sancta Domenice dobio samo mail s isprikom radi rusenja stranica na BF, i s informacijom da ce kasniti isporuke :P
A Mall... ljudi se zale da im ne stizu narudzbe, ja imam obrnuti problem - poslao im mail da mi storniraju narudzbu, a iduci dan mi dode poruka da mogu preuzeti narudzbu
Što se tiče Santa Domenice, PS4 naručen i plaćen u petak, danas dobio poruku da dolazi do 14h
extendedsale
Ne radi kod
pardon, da, ipak je GLS
Mall se ispricava već 2 tjedna i svakodnevno prebacuje datum dostave na taj dan...
No narudžba i dalje ne stiže :D
Auto Krešo s druge strane, naručio u nedjelju, najavili moguće kašnjenje, ali paket je upravo stigao. Sport vision isto, i jedan i drugi paket bili su spakirani ista dan u nedjelju!
extendedsale
Ne radi kod
Haha, kad otvoriš stranicu piše drugačiji kod nego u mailu :D
Ganijalci :D
Ponovo radi kod:
savemore2
I NE radi na recertified, makar piše da će raditi...
Ko da smo na nekom našem dućanu
Ludnica zavrsila!
Ajmo sad svi reviziju napravit:
______________________________________________________________________________________________
Kupio sve sto sam trazio osim neke sitnice:
1) PS4Pro + Spiderman - 2450 kn Sancta Domenica
2) Dualshock 4 kontroler - 254 kn Sancta Domenica
3) Xiaomi Mi Robot Vacuum - 1752 kn Gearbest
4) 2x Bluetooth adapter za komp - 6 dolara Aliexpress
5) metlice za brisace Bosch Aerotwin - 151 kn Auto Kreso
6) mikser - 175 kn Elipso (inace preko 300 svugdje)
7) Dormeo nadmarac Hero 160x200 - 570 kn
8) 2x Dormeo jastuka - 250 kn
9) posteljina 200x200 - Meblo 120 kn
Sad se ceka placa ko ozebao sunce :D