Black Friday 2016.

poruka: 360
|
čitano: 73.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Black Friday 2016.

Za "krpice"  ne znam, to ti bude modni macak neki odgovorio, ali znam da Shoebeedoo ili kako vec, ima akciju sutra. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
Black Friday 2016.

Zna li netko možda još neku trgovinu tehnikalija koja ima veceras BF poslje ponoci?... Znam za Links,Abdrakadabra,Sonus Art,Ekupi,Harvey Norman..... Nego da pitam,dakle ako odlucim kupit neki proizvod i ima ga na skladistu,dali je potrebno samo ga stavit u košaricu da bi bio siguran da ču ga tipa sutra ujutro moci narucit,tj hocu li ga moci kupit bez obzira ako ga nema na skladištu,ili gdje vec,sutra ujutro naravno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 17:34 (Fly598).
11 godina
neaktivan
Black Friday 2016.

Trebaju mi nive in ear slusalice. Dosadasnje svake nisu bile vele skupe, 30-50kn, crka bi jack nakon 3-4 miseca. E sad, uzet nesto kvalitetnije ili uzet vise jeftinjaka?

11 godina
Re: Black Friday 2016.

Na Steelseries stranici ima black friday ponuda s besplatnom dostavom iznad 30 €. Čini mi se da se u ovim ponudama gdje se dobiju dva modela stvarno isplati uzeti. Pr. slušalice Siberia P300 kod nas najjeftinije za 702 kn u Linksu, a tamo su dvije oko 750 kn.

https://steelseries.com/gaming-sales

11 godina
neaktivan
kiwi_91 kaže...

Na Steelseries stranici ima black friday ponuda s besplatnom dostavom iznad 30 €. Čini mi se da se u ovim ponudama gdje se dobiju dva modela stvarno isplati uzeti. Pr. slušalice Siberia P300 kod nas najjeftinije za 702 kn u Linksu, a tamo su dvije oko 750 kn.

https://steelseries.com/gaming-sales

Lipa je to ponuda, al mi treba in-ear. Nisam fan velikih slusa po javnom prijevozu i gradu

10 godina
neaktivan
Black Friday 2016.

Ideja!

Linkove stavite u prvi post. Sortirajte po drzavama,i vrsti robe. 

14 godina
Black Friday 2016.

ADM

Links (tu su cijene bez popusta, ako ste prijavljeni na newsletter dobijete mail sa snizenim cijenama)

trazim:

- Fnatic Gear Rush tipkovnicu sa brown switchevima ili Roccat Ryos

- Samsung 850 Evo SSD od 250gb

pa ako netko nade dobru ponudu neka posta link

15 godina
mustang995 kaže...

volani 3300 inace sada 2400 ,niza je cijena  ,ali u svim trgovinama bez popusta je vec mjesecima cijena 2700kn ,toliko o 20% popusta

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 18:53 (loky4i4).
10 godina
Crucifixion kaže...

Trebaju mi nive in ear slusalice. Dosadasnje svake nisu bile vele skupe, 30-50kn, crka bi jack nakon 3-4 miseca. E sad, uzet nesto kvalitetnije ili uzet vise jeftinjaka?

ma to ti se "ne isplati" dati više od 150kn...dakle uzmi xiaomi piston 3 za 15$ (sad će možda bit i niže na trgovinama poput bangood i gearbest za black friday i deri miško...stvarno su kvalitetne za te novce...imao sam jedne preko godinu dana i izgubio ih...sad ću naručit opet iste

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
11 godina
neaktivan
MasterG kaže...
Crucifixion kaže...

ma to ti se "ne isplati" dati više od 150kn...dakle uzmi xiaomi piston 3 za 15$ (sad će možda bit i niže na trgovinama poput bangood i gearbest za black friday i deri miško...stvarno su kvalitetne za te novce...imao sam jedne preko godinu dana i izgubio ih...sad ću naručit opet iste

E super. Pogledao sam po netu da su najbolje kao do 20$, pa cu uzet jedne III i 2 para piston I, da se nadje

8 godina
neaktivan
15 godina

Ja imam piston 3 i neće ti trebat još dodatne. JEdino ak misliš neke fake piston 3 uzet.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
Black Friday 2016.

Ima li gdje kakvih slušalica i stolica za sjedenje na dobrom popustu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 21:02 (beha).
15 godina
MasterG kaže...

pa ne znam bas da se ne isplati ,od xperie z slusalice su puno bolje nego te jeftinije ... to su ove

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 20:58 (loky4i4).
8 godina

A tek prva serija od Xperie P....

Savršenstvo  :)

Kruha i igala...
16 godina

Ja gledam uzet neki quadcopter za nekih 10$, al sam se sjetio da su prije par godine stalno dosadivali s nekim dozvolama za frekvencije za to, pa ako neko zna jel to jos slucaj il su se smirili.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
10 godina
loky4i4 kaže...
MasterG kaže...

pa ne znam bas da se ne isplati ,od xperie z slusalice su puno bolje nego te jeftinije ... to su ove

ok, sad si naveo slušalice koje su duplo skuplje...ak ne i više...onda možemo pričat u nedogled tako. Za casual  slušanje i ako nisi baš neki zagorijeli audiofil ti doslovno ne treba više od piston 3...nisam jedini koji je to rekao.

osim toga do sada je spominjao slušalice od 30kn tako da nema potrebe

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 21:22 (MasterG).
10 godina

što nije da newegg ne dostavlja do nas?...a koliko vidim većina ponuda j eupravo od njih? ili to onda spada pod amazon...naš amazon? zbunjen sam sad

BTW:

Bangood počeo black friday

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 21:26 (MasterG).
10 godina
neaktivan
beha kaže...

Ima li gdje kakvih slušalica i stolica za sjedenje na dobrom popustu?

i mene zanimaju stolice/uredske fotelje, tako da, upomoc ako tko zna

14 godina
Black Friday 2016.

ako netko naleti negdje na KRK monitore(studijske zvucnike) neka postavi link posto ja necu uspjeti toliko pratiti, pa eto ako slucajno naletite znate sta vam je ciniti. hvala :D 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
Black Friday 2016.

Meni Links odobrio 999 kn na reklamirano vodeno( H100i),a ja ne znam što da uzmem!! ;((

AUDIOFIL
14 godina
neaktivan

Uzmi mi SSD. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 21:42 (chutac).
16 godina
MasterG kaže...

Kad je več spomenut Bangood, eto ovaj mob Yotaphoe 2 vrlo zanimljiv mob sa dva zaslona a onaj glavni je OLED.

http://www.banggood.com/Yotaphone-2-5_0-Inch-2GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-800-Quad-Core-Smartphone-p-1076214.html?utmid=1170#detail_reviews

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
15 godina
Black Friday 2016.

abrakadabra se nije nesto isprsila.

Sto se tice casekinga,vidi mda preko facea nabijaju hype,jos su objavili video gdje kazu sto je sve na popustu,a sve je do iskteka zaliha pa treba biti brz...

Tu ce biti i gaming stolica koje su neki ovdje trazili na popustu...

13 godina
Black Friday 2016.

#chutac#

Izaberi i dogovorimo se!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 22:09 (volegradele).
13 godina
Black Friday 2016.

Ima negdje popusta na dronova?

I el se uopće može uvesti dron?

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
10 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Ima negdje popusta na dronova?

I el se uopće može uvesti dron?

Imas na Banggood.

Zasto se dron nebi mogao uvesti? Naravno da moze.

15 godina
Black Friday 2016.

Znam ti za tenisice u shoosteru ce bit od 20 do 50 posto na cijeli asortiman. Ja cu sutra odma na otvaranje u harvey norman, technomarket i jos koji ducan. Trebam laptop prvenstveno a moda i koji tv ako bude jebena akcija. 

14 godina
Fly598 kaže...

Zna li netko možda još neku trgovinu tehnikalija koja ima veceras BF poslje ponoci?... Znam za Links,Abdrakadabra,Sonus Art,Ekupi,Harvey Norman..... Nego da pitam,dakle ako odlucim kupit neki proizvod i ima ga na skladistu,dali je potrebno samo ga stavit u košaricu da bi bio siguran da ču ga tipa sutra ujutro moci narucit,tj hocu li ga moci kupit bez obzira ako ga nema na skladištu,ili gdje vec,sutra ujutro naravno.

Stavljanje artikla u košaricu nije rezervacija istog, ne funkcioniraju web shopovi na taj način..

13 godina
Black Friday 2016.

Ako netko sutra naiđe na DELL monitore na akciji negdje, samo neka javi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice