Sto mislite o baletu ,ja ga obozavam.
Balet
- poruka: 21
- |
- čitano: 4.232
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za žene ok, ali kad vidim baletana tlak mi skoči
za zene bogom dano , nemam nis protiv da se muski bave time , al ono ne bi ih volio gledat kak skakucu u tajcama
![Belji se Belji se](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-tongue-out.gif)
Gledam vamprlovu poruku i potpis...
"Sto mislite o baletu ,ja ga obozavam.
Hmm... Ako si muško onda je ovo proturječje...
Gledam vamprlovu poruku i potpis...
"Sto mislite o baletu ,ja ga obozavam.
Hmm... Ako si muško onda je ovo proturječje...
pa čovjek nigdje ne spominje prakticiranje baleta...
možda voli gledat zgodne djevojke dok plešu, pa što ima loše u tome? lud je onak ko to ne voli gledat
LOOOOOL, ti se to zaj*bavas? Balet, haha, mislim ak si zensko onda OK, nemam nis protiv, shvacam da zene to vole. A da, kontradiktorno je sa ovim sta imas u potpisu...
A balerine i nisu bas zgodne, po meni...
![Smijeh Smijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-laughing.gif)
Ako svi vi smatrate da jedna bezazlena stvar kao što je ples može u pitanje dovesti vašu muškost, onda bih se i ja zabrinuo na vašem mjestu.
LOOOOOL, ti se to zaj*bavas? Balet, haha, mislim ak si zensko onda OK, nemam nis protiv, shvacam da zene to vole. A da, kontradiktorno je sa ovim sta imas u potpisu...
zafrkavam vas ja mrzim balet ,moja sestra ga pleše i ide mi na živce i da ona plese u orasaru netko je pitao ovu temu sam otvorio tako da vidim sta mislite o toj umjetnosti
balet je izvrstan za zene al ono bas da vidim nekog muskarca da nosi ruzicastu obleku ono...
zafrkavam vas ja mrzim balet ,moja sestra ga pleše i ide mi na živce i da ona plese u orasaru netko je pitao ovu temu sam otvorio tako da vidim sta mislite o toj umjetnosti
Istina je da je vecina balerini mrsavo i to jako,ja mrzim balet i smatram da je jako dosadan,jer nema razgovora samo hopsanje po pozornici,znam da to nije lako ali ipak...
a sto se tice muskih to si ne mogu zamislit,to mi je jednostavno previse pederkasto.kad vidim muskog u tajicama i kak mu se vidi kita,zgadi mi se,nije sad da to samo gledam al ne mozes to ne primijetiti.
zafrkavam vas ja obozavam balet ,moja sestra ga pleše i ide mi na živce i da ona plese u orasaru netko je pitao ovu temu sam otvorio tako da vidim sta mislite o toj umjetnosti
Istina je da je vecina balerini mrsavo i to jako,ja mrzim balet i smatram da je jako dosadan,jer nema razgovora samo hopsanje po pozornici,znam da to nije lako ali ipak...
a sto se tice muskih to si ne mogu zamislit,to mi je jednostavno previse pederkasto.kad vidim muskog u tajicama i kak mu se vidi kita,zgadi mi se,nije sad da to samo gledam al ne mozes to ne primijetiti.