Ja ću također uzeti nanosuit, ali 3.0 i ići ću srediti Amerikance...Malo za promjenu..
Baba Vanga
- poruka: 242
- |
- čitano: 78.467
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ma daaaaj pa 3,0 još ne postoji Znam ja, imam bliske izvore u cryteku
Ma daaaaj pa 3,0 još ne postoji Znam ja, imam bliske izvore u cryteku
Postoji 3.0, s ugrađenim bluetoothom, wifi-jem, gps-om te SSD diskom...
Izgleda da neće nitko ništa.
1.12 smo dozivjeli.
Myth busted!
Ne nužno, naime baba Vanga je bila Bugarkinja ako se ne varam te je samim time koristila i julijanski kalendar, a razlika između njega i našeg gregorijanskog je trenutno 13 dana...
Ne nužno, naime baba Vanga je bila Bugarkinja ako se ne varam te je samim time koristila i julijanski kalendar, a razlika između njega i našeg gregorijanskog je trenutno 13 dana...
A lol nemozes se jos i na to izvlaciti!
Ja nikad nisam vidio nijede njezine "vizije" prije nego sto se nesto dogodilo!Samo sam cuo poslije toga!xD
idemo spavati duga je noć
plus to da bi radijacija usmrtila sve, a to je grozna smrt, ja bi se upucao u glavu cim bi cuo da se bomba detonirala u npr rimu...
guglaj hirosima i klikni slike, pa opet napisi taj post...
Pretpostavljam da se ovo nije odnosilo na mene pošto sam samo iznio činjenice vezane za razmimoilaženje kalendara.
Mogo si citirati da znamo na kojeg (ni sad neznam)!
Aha sad sam vidio.To je onaj lik koji bi htio da mu cijela obitelj pogine xD
BTW sto se tice potonuca kurska ne kuzim kako podmornica moze potonuti kad je vec u vodi?!
Ali vec je u vodi!
Kako moze potonuti ako je u vodi!!!
2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje.
2011. - Kao rezultat radioaktivnih padavina, na sjevernoj polutci neće ostati ni životinja ni biljaka. Muslimani tada počinju kemijski rat protiv preostalih Europljana.
2014. - Većina ljudi patit će od čireva, raka kože i drugih kožnih bolesti (kao posljedica kemijskog rata)
2016. - Europa je skoro bez ljudi
2018. - Kina postaje nova svjetska sila. Zemlje u razvoju prestaju biti eksploatirane i postaju eksploatatori
2023. - Orbita Zemlje se neznatno mijenja
2025. - Europa je i dalje jako slabo naseljena
2028. - Stvaranje novog oblika energije (vjerovatno kontrolirana termonuklearna reakcija). Glad postupno prevladava. Svemirski brod s ljudskom posadom polijeće prema Veneri.
2033. - Polarni led se topi. Nivo oceana raste
2043. - Procvat svjetske ekonomije. Europom vladaju muslimani.
2046. - Svi ljudski organi mogu se uzgajati. Zamjena organa postaje jedno od najboljih metoda liječenja.
2066. - Za vrijeme napada na muslimanski Rim, SAD koriste novi oblik oružja - klimatsko. Dolazi do naglog zahlađenja
2076. - Bezklasno društvo (komunizam)
2084. - Oporavak prirode
2088. - Nova bolest se pojavila - starenje za nekoliko sekundi
2097. - Brzo starenje pobijeđeno
2100. - Umjetno sunce osvjetljava tamnu stranu Zemlje
2111. - Ljudi postaju kiborzi (živi roboti)
2123. - Rat između malih država. Velike sile se ne mješaju
2125. - U Mađarskoj dobijaju signale iz svemira (i svi će se opet sjetiti Vange)
2130. - Podvodne kolonije (uz pomoć savjeta izvanzemaljaca)
2164. - Životinje pretvaraju u poluljude
2167. - Nova religija
2170. - Velika suša
2183. - Kolonija na Marsu postaje nuklearna sila i zahtjeva nezavisnost od Zemlje (kao nekad SAD od Engleske)
2187. - Uspješno prekinute erupcije 2 velika vulkana
2195. - Morske kolonije (podvodne) potpuno su osigurane hranom i energijom
2196. - Potpuno miješanje Azijaca i Europljana
2201. - Na Suncu se gase termonuklearni procesi. Postaje hladnije
2221. - U potrazi za izvanzemaljskim životom, ljudi stupaju u kontakt s nečim užasnim
2256. - Svemirski brod donosi na Zemlju novu strašnu bolest
2262. - Postupno se mijenjaju orbite planeta. Marsu prijeti kometa
2271. - Ponovno se izračunavaju fizičke konstante koje su se izmijenile
2273. - Potpuno miješanje žute, bijele i crne rase. Pojavljivanje novih rasa ljudi.
2279. - Energija ni iz čega (pretpostavka - iz vakuuma ili crnih rupa)
2288. - Putovanje kroz vrijeme. Novi kontakti s izvanzemaljcima
2291. - Sunce se hladi. Počinju pokušaji ponovnog aktiviranja
2296. - Snažne eksplozije na Suncu (vjerojatno kao posljedica pokušaja njegovog reaktiviranja). Mijenja se sila gravitacije. Stare svemirske stanice i sateliti počinju padati
2299. - U Francuskoj se pojavljuje pokret otpora Islamu
2302. - Otkriće novih važnih zakona i tajni Svemira
2304. - Otkriće tajne Mjeseca
2341. - Nešto strašno se približava Zemlji iz Svemira
2354. - Kvar na jednom od umjetnih Sunaca dovodi do suše
2371. - Velika glad
2378. - Nova brzo rastuća rasa ljudi
2480. - Sudar dva umjetna Sunca. Zemlja u polumraku.
3005. - Rat na Marsu.
3010. - Kometa razara Mjesec. Oko Zemlje se stvara pojas kamenja i pepela
3797. - Kao posljedica oblaka oko Zemlje, na njoj izumire život. Ljudi se uspijevaju preseliti u nove zvjezdane sustave.
3797. - Kao posljedica oblaka oko Zemlje, na njoj izumire život. Ljudi se uspijevaju preseliti u nove zvjezdane sustave.
Ovo je nemoguće po svim zakonima svega.
Ta baba Vanga je mogla dojave za kladionicu prodavat, oparila bi se...
plus to da bi radijacija usmrtila sve, a to je grozna smrt, ja bi se upucao u glavu cim bi cuo da se bomba detonirala u npr rimu...
guglaj hirosima i klikni slike, pa opet napisi taj post...
a da ti malo proguglas MOAB?
to se ne moze porediti sa atomskom bombom jer je to konvencionalna bomba tj nije atomska...
samo sto je velika i ima vise exploziva u sebi od bilo koje druge konvencionalne bombe...
Nema rata, svi živi. Ajmo dalje.
Nije li vam čudno da rusi planiraju napraviti skloništa do 2012 godine.Zašto nisu počeli prije ako oni znaju sigurno točnu verziju proročanstva
baba se malo uzivila ili je to neko izmislio tko je gledao par filmova o putovanju kroz vrijeme pa napisao.... kak bi rekli, zivi bili pa vidili, al serem im se na tu babu i na to prorocanstvo.... mutacija ljudskog gena za 200 godina, starenje u par sekundi ( zar ne starimo svake sekunde? ) i ostale budalastine... neke teorije znanstvenika koje sam citao okolo naokolo ovdje pobacane skupa bez puno smisla
ulg tad sam opao sa kreveta i bilo je 05:05 i za 10 min sam morao na posao..
2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje.
Danas je 1. 12. 2010. Kako to da rat još nije počeo?
EDIT: Možda baba računa po julijanskom kalendaru prema kojemu je danas 18.11. 2010
S naglaskom na bunici...