Anti bark collar

poruka: 4
|
čitano: 2.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Anti bark collar

E ovako,naso sam si na ebayu ogrlicu protiv lajanja za svog cucka jel non stop laje nocu n nemogu spavat nikak od njega!:)

Evo ovo je link na ebay-u od te ogrlice: http://www.ebay.com/itm/New-Waterproof-Charging-Vibration-Anti-Bark-No-Barking-Pet-Dog-Training-Collar-/280930505260?

pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4168c3522c

Nije uopce skupa a jako je korisna.Sad me zanima kako ona radi? Jel gledo sam na internetu da mnoge te ogrlice imaju daljinsku upravljac,tako da vlasnik cucka odlucuje kad ce zdrmat vibracije da prestane lajat,a ima i one koje imaju neki mikrofon i same cim zajele puste pistavi zvuk,vibraciju ili cak neki sprej se ukljuci koji mu smeta!

E sad meni treba taj koji se sam ukljucuje bez daljenskog,jel to mi nista neznaci kad cu spavat!Sad dali je taj s daljinskim ili nije?Sad ja sam gledo na ebayu tamo pod descriptions nista nepise o tome,a na googleu nisam nista uspio nac.Pa sad kom se da i ko je spretan u googlanju ako moze provjerit da budem siguran dal da narucim ili ne.I ovo nije vazno bas previse,al ak znate za kolko bi dana to doslo do Hrvatske?

16 godina
Anti bark collar

Imaš ovdje malo bolje objašnjeno http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-Static-and-Vibration-No-Bark-Collar-with-Rechargeable-and-Waterproof/651833972.html

Ugl, izgleda da je bez daljinskog, prvo upozorava vibracijom, a onda strese strujom

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
16 godina
neaktivan
Anti bark collar

krivo. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 20:01 (SebaOS).
14 godina
neaktivan
Anti bark collar

E hvala.Izgleda da cu narucit to.Rade cu mu to metnut na vrat nego da kad me probudi u 3 ujutro da se dignem i ubijem boga u njemu.Sad opet nije ni predobro da u potpunosti prestane lajat:)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice