16 godina i izlazak zaključana tema

poruka: 76
|
čitano: 41.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
16 godina i izlazak

Znaci sada cu uskoro navrsiti 16 godina i jos nemam osobnu. Cuo sam da ako imas 16 godina i osobnu da mogu ostati poslje 11?

Ili su to samo price?

pa ako se netko razumije u zakone neka mi pojasni :)

Hvala

16 godina
protjeran
RE: 16 godina i izlazak
J3ckYYY kaže...

Znaci sada cu uskoro navrsiti 16 godina i jos nemam osobnu. Cuo sam da ako imas 16 godina i osobnu da mogu ostati poslje 11?

Ili su to samo price?

pa ako se netko razumije u zakone neka mi pojasni :)

Hvala

Možeš nakon 11h uz predočenje osobne.

15 godina
neaktivan
a do koliko sati?
17 godina
neaktivan
kad mi dodu takvi klipani sa 16g pa se okupe blizu prozora na livadi to se dere koda ih neko kolje... sa 16g kad te copi murjak imo ti osobnu ili ne on ce te odpeljat u postaju.
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
16 godina
protjeran
J3ckYYY kaže...
a do koliko sati?

Neograničeno.

UBIZEC cORPORATION kaže...
kad mi dodu takvi klipani sa 16g pa se okupe blizu prozora na livadi to se dere koda ih neko kolje... sa 16g kad te copi murjak imo ti osobnu ili ne on ce te odpeljat u postaju.

Odvest će te zbog remećenja javnog reda i mira, ali ako hodaš ulicom u 2 ujutro, neće te odvesti (u protivnom ga možeš tužiti).

17 godina
neaktivan
16 godina i izlazak
sa navrsenih 16 i osobnom mozes biti do koliko zelis
Model fashion guru.
15 godina
protjeran
16 godina i izlazak

Ja imam 17 i osobnu i nemam nikakvih problema dok sam vani ako me policajac zaustavi dam mu osobnu i hvala, doviđenja..

16 godina
protjeran
16 godina i izlazak

Da, sa 16 godina MORAŠ imati osobnu, i možeš ostati do koliko želiš...

17 godina
neaktivan
Osobnu MORAŠ imati sa 18. Osobnu MOŽEŠ imati sa 16 i možeš ostati dokad ti roditelji dopuste. :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
protjeran
16 godina i izlazak

Moraš je izvadit s 14 god. Pa kak roditelji nisu na to obraćali pažnju. To je dokument koji je obavezan, i koji moraš imat uz sebe.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Osobnu MORAŠ imati sa 18. Osobnu MOŽEŠ imati sa 16 i možeš ostati dokad ti roditelji dopuste. :)

sorry,meni je otac policajac, rekao je da se osobna MOŽE imati sa 15, MORA sa 16.. :)

btw. @doxy , to je stari zakon...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 1:30 (netko,netkovic).
17 godina
neaktivan
Sorry, my bad... ;)
U pravu si, sa 16 god. se mora imati Osobna...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
16 godina i izlazak

Znaci sa 15 ja mogu napraviti osobnu o.O???

16 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...

Znaci sa 15 ja mogu napraviti osobnu o.O???

da,ja jesam :D..ali ne sluzi ti bas previse nicemu,sluzi ti vise da ne moras sa 16 radit osobnu :)

15 godina
neaktivan
i ako nemas sa 16 osobnu a murija te zaustavi placas do 2 000 kn kazne
16 godina
neaktivan
16 godina i izlazak

...kad sam imao 16...

...ma to su godine, lipo živi i ne opterećuj se policijon ili bilo čime, samo uživaj - brzo to sve prolazi!

16 godina
protjeran
16 godina i izlazak

jel se moze sa 15 godina napravit osobna il nemoze

xDDD
16 godina
protjeran
danfa123 kaže...

jel se moze sa 15 godina napravit osobna il nemoze

Citaj malo :D ,moze...

18 godina
neaktivan
16 godina i izlazak

Ekšueli, može se mislim pola godine ili tri mjeseca nakon 16 biti bez osobne. To je kao dozvoljeni rok pošto se za izradu osobne treba čekati etc. Jedan lik kojeg poznam će sad imati 18 pa još uvijek nije izvadio osobnu. Pravo čudo što još nije naderao zbog toga iako nikad nisam vidio da nekog murjak legitimira niti sam ja ikad trebao pokazivati ikome osobnu.

No mislim da, ukoliko te murjak legitimira, možeš pokazati i putovnicu, pošto je i to osobni dokument. Jedino što je malčice nepraktično furati pasoš u džepu...

~~~ Shit was SO cash! ~~~
16 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Ekšueli, može se mislim pola godine ili tri mjeseca nakon 16 biti bez osobne. To je kao dozvoljeni rok pošto se za izradu osobne treba čekati etc. Jedan lik kojeg poznam će sad imati 18 pa još uvijek nije izvadio osobnu. Pravo čudo što još nije naderao zbog toga iako nikad nisam vidio da nekog murjak legitimira niti sam ja ikad trebao pokazivati ikome osobnu.

No mislim da, ukoliko te murjak legitimira, možeš pokazati i putovnicu, pošto je i to osobni dokument. Jedino što je malčice nepraktično furati pasoš u džepu...

Ali bez broja osobne se neke stvari nemogu napravit...

16 godina
protjeran
16 godina i izlazak

stoposto!!!????

kolko to kosta

xDDD
16 godina
protjeran
danfa123 kaže...

stoposto!!!????

kolko to kosta

mislim da 50 kn, uz vađenje dokumenata nešto više, ali začudo , dao sam dokumente, nije ih ni pogledao, odmah mi ih je vratio,i onda sam ga pitao , dali trebaju dokumenti ti ,rekao je da :D

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Sorry, my bad... ;)
U pravu si, sa 16 god. se mora imati Osobna...

mora se imati osobna, 'si siguran šefe?

etikete, ovo je nacija etiketa!
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ali bez broja osobne se neke stvari nemogu napravit...

Za to ne znam, ali sigurno je da je putovnica dovoljna za legitimaciju. Nisam siguran jel kod nas prolazi vozacka kao u americi...

17 godina
neaktivan
Grgapm kaže...

Za to ne znam, ali sigurno je da je putovnica dovoljna za legitimaciju. Nisam siguran jel kod nas prolazi vozacka kao u americi...

U SADu je vozačka kao nama naša osobna.

Kaj se tiče putovnice, mislim da je malo nepraktično da je nosiš sa sobom. A ako je i izgubiš, nije niti jeftina nova izrada (oko +400kn ove nove?).

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
moje frend ima 18 i pol i jos osobnu nije digo..sad cekam da ga murja copi pa da vidim kaj bu bilo :D
Izradujem Pro Clan WEB-ove,Osobne i poslovne WEB-ove!(Webspell,Joomla,HTML,Wordpress,SMF..) Vrlo povoljno, kontaktirajte na live chat xfire:bilypiton ili privatnom porukom na BUG Forumu.
15 godina
protjeran
16 godina i izlazak

hahahahahahahahahahaha ja imam 14.5 godina i izlazim svakog petka i subote i ostajem do 2-3 sata iz ponoći...i milicija mi može samo p*dvati k*rac,oni će meni uskraćivati mladost,ma znate šta nabijem ja njih !!!

17 godina
neaktivan
obožavam_slagati_konfe kaže...

hahahahahahahahahahaha ja imam 14.5 godina i izlazim svakog petka i subote i ostajem do 2-3 sata iz ponoći...i milicija mi može samo p*dvati k*rac,oni će meni uskraćivati mladost,ma znate šta nabijem ja njih !!!

hhahahah 14,5  mladost? pa ti si još klinac,balavac sigurno piješ i pušiš  i radiš sranja a za to su ti roditelji krivi... jel jednog dječaka sa 14,5g pustit do 2h vani i onda se čudit kad ga neko razbije ili on postane retardiran pa maltretira okolinu oko sebe a niko mu nis nemre jel je maloljetnik...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 13:12 (UBIZEC cORPORATION).
15 godina
protjeran
UBIZEC cORPORATION kaže...
obožavam_slagati_konfe kaže...

hhahahah 14,5  mladost? pa ti si još klinac,balavac sigurno piješ i pušiš  i radiš sranja a za to su ti roditelji krivi... jel jednog dječaka sa 14,5g pustit do 2h vani i onda se čudit kad ga neko razbije ili on postane retardiran pa maltretira okolinu oko sebe a niko mu nis nemre jel je maloljetnik...

1.Ne drogiram se niti ću ikad

2.Ne pušim niti ću ikad

3.Pijem ali max 2-3 Heinekena (samo petk u sub)

4.Izlazim s društvom (u grupi od 3-4)

5.Imam 186cm i 85kg i izgledam kod imam 17.

6.Nikog ne diram i niko ne dira mene

7.Druga su vremena druže.

8.I nemoj misliti ako si stariji da si pametniji.

9.Ne želim svađu

10.Have a nice day Namigiva

16 godina
16 godina i izlazak

wtf??? ja imam 14 god. i znam biti vani o 2-3 sata, jest da nas murja onda vata ali nemogu oni sa autom i pivskim trbuhom kamo ja mogu Smijeh 

If You Ain't Outta Control, You Ain't In Control. My life DRIFT' S around cars
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice