[Procjena] LED TV 40" 40PFL5605h

poruka: 4
|
čitano: 987
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Trebao bih pomoc oko određivanja cijene ovom TVu, PHILIPS 40PFL5605H.

TV je star malo manje od 3 godine, kupljen u METROa te mu je garancija istekla (2god je bila gar.).

Sa TVom nikad nismo imali problema i razmisljam o prodaji zbog prelaska na veću dijagonalu.w

Daljinski ima malo tragova korištenja ali kako od prvog dana koristimo MAXTV nije ništa pretrjerano.

Kompletna recenzija se moze naci na HD TELEVIZIJA portalu.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 20:09 (VandaL.pr!).
14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] LED TV 40" 40PFL5605h
VandaL.pr! kaže...

Trebao bih pomoc oko određivanja cijene ovom TVu, PHILIPS 40PFL5605H.

TV je star malo manje od 3 godine, kupljen u METROa te mu je garancija istekla (2god je bila gar.).

Sa TVom nikad nismo imali problema i razmisljam o prodaji zbog prelaska na veću dijagonalu.w

Daljinski ima malo tragova korištenja ali kako od prvog dana koristimo MAXTV nije ništa pretrjerano.

Kompletna recenzija se moze naci na HD TELEVIZIJA portalu.

Tesko je to procijeniti..Jer taj tv kada je bio u prodaji, kostao je k'o suho zlato. Ali posto je proslo 3 godine starost uređaja, a kako se danas krece trziste, za navedeni tv mozes dobiti do max 2800kn na njuskalu.  Jer je to serija 5605, ako je dobro ocuvan i nema mrtvih ili zaglavljenih pixela, i ako tv nema nikakvih ostecenja..otprilike kako sam i napisao 2700-2800 plafon na njuskalu..Sretno...

Btw: Steta je to prodavati, jer to je kvalitetan tv, visoke serije za takvu dijagonalu, a kostao je hrpu novca prije, a sada ne ocekuj previse...

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 20:12 (Karlovac_047).
13 godina

A znam, jbga vremena se mjenjaju i idemo naprijed.... 

Hvala, bar da znam koliko očekivati jer i ja sam računao oko 2500 kn + neki prijevoz. I da nema nikakvih problema, pixela i sl., od prvog dana stoji na jednom mjestu pa se nema di ni oštetiti.

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
14 godina
neaktivan
Re: [Procjena] LED TV 40" 40PFL5605h
VandaL.pr! kaže...

A znam, jbga vremena se mjenjaju i idemo naprijed.... 

Hvala, bar da znam koliko očekivati jer i ja sam računao oko 2500 kn + neki prijevoz. I da nema nikakvih problema, pixela i sl., od prvog dana stoji na jednom mjestu pa se nema di ni oštetiti.

A onda super..Sada stavi cijenu kako ti zelis...Lako se spusti 100-150kn za gorivo ili postarinu...Sretno u prodaji {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice