Mac OS na pc

poruka: 4
|
čitano: 1.924
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mac OS na pc
znam da ovdje vec ima puno tema na ovo ali htio bih pitati vas za savjet... instalirao sam mac os x preko iso file imenom iBoot i njega bih stavio u dvd przilicu kad bi boot pokrenuo ubacio bih umjesto iBoota mac os x i pritisnuo f5 da osvjezi....tad upisem -x -v busratio=20 cpus=1 i pokrene se isntalacija...instaliram sve kako treba i kad mi restarta na kraju instalacije prije nego bi morao doci chameleon da odaberem win7 ili mac os x dodje mi greska i pise "mis-match betwen kernel and cpu" i da moram ugasiti racunalo i ponovo upaliti.i tako stalno...zna mozda zbog cega je greska i sta trebam uciniti? imam Intel Core 2 Quad Q8200 procesor... ram 4.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz graficka NVIDIA GeForce 9600 GT HDD 977GB Hitachi Hitachi HDT721010SLA360 ATA Device (IDE) Hvala svima!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mac OS na pc

čekaj malo zar se može na komp. instalirat mac OS..... zar to nije zapravo za MAC možda???????

jesam li ja krivo shvatio ili si ti pomjeso neke stvari??

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Mac OS na pc
d3stroy3r_cro kaže...

čekaj malo zar se može na komp. instalirat mac OS..... zar to nije zapravo za MAC možda???????

jesam li ja krivo shvatio ili si ti pomjeso neke stvari??

Moze vise o tome ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/ostali-os-unix-solaris-mac-os/mac-os-pc-u/423.aspx

16 godina
neaktivan
Mac OS na pc

hvala nisam znao za ovo. Ispričavam se autoru teme sto sam mu zaspamo!{#}

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice