Što nakon Windows Live Messengera?

poruka: 12
|
čitano: 2.611
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pretpostavljam da nisam jedini koji još koristi WLM (odnosno kak ga još svi zovemo MSN). Svi znate da se usluga gasi 15.3.2013.

Postoji li realno neki IM koji ovom može parirati? Yahoo mi se nikad nije sviđao, a skype za IM je kao notepad za MS Word. Gtalk je OK, ali izgleda kao da nije razvijan zadnjih 10 godina. Makar služi svrsi.

Dakle neki IM gdje rade custom emoticoni, gdje se font može mijenjati, koji ima pristojan file sharing. Postoji li nešto takvo, a da nije smeće puno reklama (kao yahoo recimo) i da pristojno radi posao?

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 13:00 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Iako se servis gasi, accauntovi ostaju aktvini. Ti se možeš sa MS accountom koji ti je koristio za MSN ulogirat se preko Skypea. Kako si sam rekao da ti se Skype ne dopada, ja ti preporučam Trillian, sam ga koristim i odličan mi je a podržava sve IM mreže 

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Što nakon Windows Live Messengera?
lllnuclearlll kaže...
 ...a skype za IM je kao notepad za MS Word...

Jel možeš ovo objasniti molim te?

Koristim Skype već 5 godina otkad sam prestao koristiti ICQ i MSN. Stvarno ne znam zašto bi bio loš za IM?

16 godina
Benaren kaže...

Iako se servis gasi, accauntovi ostaju aktvini. Ti se možeš sa MS accountom koji ti je koristio za MSN ulogirat se preko Skypea. Kako si sam rekao da ti se Skype ne dopada, ja ti preporučam Trillian, sam ga koristim i odličan mi je a podržava sve IM mreže 

Sto je s onima koji imaju Skype i MSN? imam previse kontakata tako da je ovaj njihov potez kao da su mi zabili noz u leda lol.....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
mjaneci3 kaže...
lllnuclearlll kaže...

Koristim Skype već 5 godina otkad sam prestao koristiti ICQ i MSN. Stvarno ne znam zašto bi bio loš za IM?

A jesi koristio WLM?

Skype nema pola toga što ima WLM što se odnosi na IM. A za VOIP pozive (za što je skype u biti i namjenjen) ga ja neću uopće koristiti.

Meni najbitnije stvari: Custom Emoticons, File Sharing. I sve mi je u jednom prozoru što mi se uopće ne sviđa. Jednostavno mi nije nikad sjeo skype jer napominjem još jednom VOIP ne koristim, treba mi nešto samo za dopisivanje. Nažalost ne razumijem da je Microsoftu neki veliki trošak ostavit WLM servis upaljenim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 14:03 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan

Facebook ti je najbolji IM vec par godina.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Zaboravljas offline poruke....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
dedaa kaže...

Facebook ti je najbolji IM vec par godina.

Facebook je najveće smeće koje sam u životu vidio i ne koristim ga što iz inata, što iz toga jer je totalno loše napravljen i bugovit. Većim dijelom iz inata :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 14:04 (lllnuclearlll).
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Benaren kaže...

Sto je s onima koji imaju Skype i MSN? imam previse kontakata tako da je ovaj njihov potez kao da su mi zabili noz u leda lol.....

Pa kontakti sa MSN ti se nalaze na skypu sada...nista ne gubis.

Ovo je razumljiv potez MS-a, sad što je skype client sranje koje jede ram nije do njih...

14 godina
neaktivan

Isprobaj RaidCall.

EU West:Venom035 EUNE:Korleone035
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
lllnuclearlll kaže...
mjaneci3 kaže...
lllnuclearlll kaže...

A jesi koristio WLM?

Skype nema pola toga što ima WLM što se odnosi na IM. A za VOIP pozive (za što je skype u biti i namjenjen) ga ja neću uopće koristiti.

Meni najbitnije stvari: Custom Emoticons, File Sharing. I sve mi je u jednom prozoru što mi se uopće ne sviđa. Jednostavno mi nije nikad sjeo skype jer napominjem još jednom VOIP ne koristim, treba mi nešto samo za dopisivanje. Nažalost ne razumijem da je Microsoftu neki veliki trošak ostavit WLM servis upaljenim.

Jesam, ali osim onog live image sharinga nisam vidio ništa što bi bilo korisno i zamjetno u odnosu na Skype. File sharing ti je i na Skypeu omogućen, a custom emoticoni... Fakat ne znam čemu to koristiti. Nisam to koristio odavno... To mi je bilo fora dok sam imao 14.

17 godina

a jbg. Meni je fora i s 25 xD

Svi s kojim se dopisujem na MSN-u (mojih godina da se razumijemo) i svi baš koristimo jedno 20-30 custom emoticona u svakodnevnom razgovoru, već dobrih 6-7 godina i to će mi najviše i falit :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 14:12 (lllnuclearlll).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice