Raspored brzine interneta

poruka: 4
|
čitano: 2.258
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Postovanje!

Ispricavam se ako sam pogrijesio podforum, ali cinilo mi se kao da ovdje pripada. Zanima me da li je moguce i kako (s kojim programom) rasporediti brzinu downloada na vise racunala. Konkretno imam 2 racunala u stanu spojena na ruter (jedan zicno, drugi bezicno) i htio bi ravnomjerno rasporediti maksimalnu brzinu downloada npr. po 2 mbita na svako racunalo. Unaprijed hvala svima na odgovorima.

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

postoji program netlimiter, ali je malo zeznut dok se ne navikne na njeg. pogledaj si evo link http://www.netlimiter.com/download.php

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Raspored brzine interneta

Da skinuo sam taj program, ali ne mogu skuzit na koji tocno nacin raspodjelit vezu. tj. ne vidim drugo racunalo. Ili moram bas instalirat na oba pa posebno stavit ogranicenja?

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
13 godina
neaktivan
Re: Raspored brzine interneta

moraš postavit na oba.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice