PrtScr - Odlican alat za "hvatanje" zaslona

poruka: 7
|
čitano: 2.634
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao sto i sami autori ovog programa kazu "...Sure, there are loads of free screen capture tools.."  stvarno ih ima mnogo

ali oni kazu:

Sure, there are loads of free screen capture tools, but this is not another cheesy, spreadsheet-looking one. This one offers directness, ease of use, and does it with style.

You may ask, what's wrong with Microsoft's own Snipping Tool? It's great, but unfortunately restricted to the Windows Tablet PC Edition, and some versions of Vista. Also, Snipping Tool fails to capture overlay windows (those translucent windows mostly used by desktop gadgets).

Pogledajte i isprobajte. Video prezentacija je isto tu. Besplatan je

http://www.fiastarta.com/PrtScr/index.html

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

super je..a ne radi to i paint?..ps  nisi više žut Long

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PrtScr - Odlican alat za "hvatanje" zaslona

Ovim slikas i strelicu i desnim klikom mozes sve to editirati u paintu ako ima potrebe..text,strelice i sve to.

Maknuli mi karton,zato nisam zut :))

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot
17 godina

FastoneCapture je vec postao legenda u hvatanju ekrana i ne bi ga zamjenio niti za jedan drugi program slicne namjene svi koji ga koriste su takvog misljenja i to stoji programcic od 1.5 mb je odlican!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja koristim Gadwin PrintScreen - hehe pitanje je samo tko je od koga pokrao ime.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probao sam ga i ne sviđa mi se. navikao sam na fscapture. to je više za one koji vole minimalizam. meni ima premalo opcija za podešavanje.

može spremati samo na desktop. ja ručno moram uzet dio koji želim uslikat. jel ne može cijeli desktop on sam sulikat? a ne ja crtl+lijevi klik pa razvući dijagonalu.

rambox kaže...

FastoneCapture je vec postao legenda u hvatanju ekrana i ne bi ga zamjenio niti za jedan drugi program slicne namjene svi koji ga koriste su takvog misljenja i to stoji programcic od 1.5 mb je odlican!!!Cool

potpisujem. i troši malo više od pola mb rama. Cool

DhulKarnain kaže...

ja koristim Gadwin PrintScreen - hehe pitanje je samo tko je od koga pokrao ime.

ja sam ga koristio prije faststone capturea. i mislio sam da je to najbolji program za hvatanje sadržaja ekrana. a sad lupam glavom od monitor kad ga se sjetim
kad svi stavljaju sexy avatare moram i ja
17 godina
neaktivan

Okay,priznajem nije nesto narocito. Meni se na prvi tren dopalo ono "plivanje" uhvacenog ekrana :)

Inace celi ekran se 'vata kada dvaput lupis na PrtScn (tipkovnica) i isto tako reagira na Alt+PrtScn za aktivni prozor kod Viste. Razvlacis sa Ctrl kada zelis nesto narocito

Inace ja koristim ili Jing (kada postavljam na web) ili opalim Photshop 5.5 ili Paint zavisi od raspolozenja :)

Inace Photoshop 5.5 na Visti radi i pokrece se u roku "odmah" :) I Photoshop CS4 je tu tako da..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice