Programiranje

poruka: 6
|
čitano: 1.766
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Programiranje

Imam nekoliko pitanja o programiranju pa bi vas zamolio da mi odgovoriti na njih i posavjetujute me malo

1.Koji programski jezici se danas najviše koriste i koje bi trebao naučiti

2.Mogu li da skinem s interneta te programske jezike

3.Ako mi možete dati neki link gdje ima sve o programskim jezicima i programiranju

Ja sam planirao ići na izbornu nastavu iz informatike u školi ali zbog neorganiziranosti sustava(ne bih u detalje)to se nije dogodilo

tako da sam spreman sam kući sve naučiti,naravno uz dobar priručnik a i uz pomoć onih koji su već završili informatički fakultet kad zapne nešto

hvala

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 23:45 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Programiranje

Ti s neba pa u rebra..Nevinašce....
Imaš tema o tome na ovom forumu samo malo pregledaj..Smijeh...čak i masa linkova...tako da jedino ako se nekom da neka i ovdje stavi linkove na teme koje se ponavljaju..ponavljaju....pregledaj forum .

Private
15 godina
neaktivan
Private kaže...

Ti s neba pa u rebra..Nevinašce....
Imaš tema o tome na ovom forumu samo malo pregledaj..Smijeh...čak i masa linkova...tako da jedino ako se nekom da neka i ovdje stavi linkove na teme koje se ponavljaju..ponavljaju....pregledaj forum .

upišem u pretragu programiranje i svaka trma na koju kliknem radi se o nečem što ja ne tražim

kako programirati igru,kako napraviti sam svoj OS.....

i mene zanima da li je uopće moguće naučiti kući programiranje

16 godina
neaktivan

Ukratko: kupi knjigu o prog.jeziku koji  želiš učiti(osnove)..skini IDE u kojem želiš pisati kod i uči samo jedan za početak.
Inače "programski jezik se ne može skinuti"Osmijeh
Odluku koji ćeš učiti : potraži na forumu rasprave o više njih,ima ih,prouči i odluči sam.

Private
15 godina
neaktivan
Private kaže...

Ukratko: kupi knjigu o prog.jeziku koji  želiš učiti(osnove)..skini IDE u kojem želiš pisati kod i uči samo jedan za početak.
Inače "programski jezik se ne može skinuti"Osmijeh
Odluku koji ćeš učiti : potraži na forumu rasprave o više njih,ima ih,prouči i odluči sam.

ok,hvala na savjetu

15 godina
neaktivan
Programiranje

Jel može pomoć? Pokušavam napraviti TPS u game makeru 8 pro, ali ne ide mi. Hvala unaprijed  Smijeh

Čupo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice