Nemogu preimenovati fajlove WTF?pomoc!

poruka: 7
|
čitano: 7.163
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nemogu preimenovati fajlove WTF?pomoc!
e ovak odjendnom nemogu preimenovat ime filma ako to napravim pojavi se prozor u kojem pise da ako preimenijem da ce file postati corupted i postane, ne kuzim o cem se radi a dosad sam mogo to radit.pa ak neko zna u cem je problem nek se javi!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Nemogu preimenovati fajlove WTF?pomoc!

Meh... Uključen ti je prikaz ekstenzija fajlova (film.avi) pa kad ga pokušaš preimenovat mijenjaš i ekstenziju (.avi) pa windowsi paničare da će se file oštetiti. Rješenje = Windows Explorer - Tools - folder options - View - hide extension for known file types (staviti kvačicu)

BTW, skeniraj komp, bit će da se neki malware zavukao.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 17:07 (Sum_of_all_fears).
14 godina
neaktivan
da vjerujem da je ovo prvo al kak da udem u explorer bas se ne kuzim previse u to! :) a komp sam odmah skenirao i nema niceg
16 godina
odjavljen

Otvori bilo koji folder na kompu - to što gledaš je Windows Explorer :)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 17:13 (Sum_of_all_fears).
15 godina
cero6390 kaže...
e ovak odjendnom nemogu preimenovat ime filma ako to napravim pojavi se prozor u kojem pise da ako preimenijem da ce file postati corupted i postane, ne kuzim o cem se radi a dosad sam mogo to radit.pa ak neko zna u cem je problem nek se javi!

ili poslusaj prvi prijedlog, ili kad budes neki file preimenovo, sve iza tocke ostavi.

npr: asdf.avi ->> iueuerz.avi

Google is NOT your friend!!!
14 godina
neaktivan
hahahah a kaj ces nije to bas moje podrucje al evo jesam!! kako sam glup pred nosom mi je bilo ! evo sljaka sad normalno hvala
15 godina
cero6390 kaže...
hahahah a kaj ces nije to bas moje podrucje al evo jesam!! kako sam glup pred nosom mi je bilo ! evo sljaka sad normalno hvala

netrebas se zahvaljivat, samo to klikni {#}

iako to meni osobno puno neznaci, drugi ce se vise truditi da bi ti pomogli kad znaju da ces im se zahvalit

Google is NOT your friend!!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice