Može li 32-bitni Black XP koristiti punih 4GB rama zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.424
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Može li 32-bitni Black XP koristiti punih 4GB rama

Naslov sve govori.Može li 32-bitni Black XP koristiti punih 4GB rama?Ja i frend smo se posvađali i on tvrdi da može.Usput XP je nekakvi Black 18 Internal Edition za koji on tvrdi da je mješanac Viste i Sedmice.LOLSmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Može li 32-bitni Black XP koristiti punih 4GB rama

Kojekakve gluposti se pisu na ovom forumu,i jos k tome ponavljanje tema od prije,32-bitni OS-ovi bilo da je rijec o XP,Visti,7  mogu registrirati 3.25gb rama,a naziv BlackEdition u ovom slucaju znaci samo natrpane windowse kojekakvim driverima ,temama i slicnim glupostima stoga stari opameti frenda .......Mršti se

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
RE: Može li 32-bitni Black XP koristiti punih 4GB
Glupost naravno da nemoze, svi 32 bitni mogu iskoristiti do max 3.3gb tu negdje. A za ovog mjesanca mogu isto samo reci LOL, frend ti se gadno zapil.
Prvi Hrvatski tracker invite forum: http://www.hr-invites.com/
17 godina
neaktivan
Yellow man kaže...

stoga stari opameti frenda .......Mršti se

Zato sam i otvorio temu da mu usput pokazem link i dokazem da sam u pravu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Naslov sve govori.Može li 32-bitni Black XP koristiti punih 4GB rama?Ja i frend smo se posvađali i on tvrdi da može.Usput XP je nekakvi Black 18 Internal Edition za koji on tvrdi da je mješanac Viste i Sedmice.LOLSmijeh

Covjece kakvih verzija ima!Cool

Ja imam Windows 7 F1 edition. Brz je ko munja!

Na forumu je neznam ni sam koliko puta bilo govora o 32 i 64 bitnim verzijama tako da jos jedna tema o istome svakako nije dobrodosla.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice