Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.923.773
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
4 godine
neaktivan
Re: Kodi Addonsi
**fijaker ..upravo pretrazujem na YT , hvala jos jednom na savjetu
6 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kodi Addonsi

Hmmm, https://www.rottentomatoes.com/m/im_your_woman/reviews?type=user

50% audience na rottenu je.... blago rečeno... malo

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 4
9 godina
neaktivan
Blagoslovljen Božić svima koji slave i koji će ga tek slaviti.
Fala za nove MAC-ove
6 godina
neaktivan

Sacuvajte stare mac-ove u Android app, Iptv Stalker player-u. Tako mozete brzo, provjeriti, da li mac radi.

Verzija za PC (Windows)

https://iptvmonster.blogspot.com/2020/04/download-stalker-portal-player-for-pc.html

https://archive.org/download/zivchobuilds/stalker%20player%20v4.0.rar

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2020 17:38 (Zivcho).
4 godine
neaktivan
Kodi Addonsi

hvala

jel zna netko šta se događa sa mytv.fun serverima?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
00:1a:79:5e:34:0f
4 godine
neaktivan

nije stvar u mac-u nego uopće ne radi server

4 godine
neaktivan
6 godina
neaktivan
00:1a:79:39:20:b9
6 godina
neaktivan

00:1a:79:39:20:b9

Desi se. Padne server, pa se digne. Tako je to. Don't panic!

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2020 14:41 (Zivcho).
17 godina
Zivcho kaže...

Podesi Elementum, tako da, u polju 'Download storage type' , umjesto 'Use memeory' üpostavi 'Use files'. Dole nize u polju 'Download path' unesi mediu, ili  drive i folder gdje ce se smjestati filmovi. Kada pustis film u Elementumu, i pritisnes stop, Postavice ti se pitanje da li zelis da nastavis sa download-om. Potvrdis sa yes, i download 'radi' u pozadini. U glavnom meniju Elementuma u 'Torrents' ce biti prikazani svi aktivni torrent-i.

Podesio sam Elementum kako si napisao u ovom postu, ali sada mi u pozadini stalno skida neke fajlove (filmove). Kako mogu prekinuti dowload, ili podesiti da kad skine film, prekine downlad kad ponovno pokrenem Kodi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2020 17:43 (zvir12).
6 godina
neaktivan

Idi na  Torrents, i tu su ti svi aktivni torrenti. Imas opciju 'delete torrent'. Ostavi torrent koji hoces da gledas, i klikni na njega da ga gledas. Film i torrenti se nalaze u folderu koji si unio u podesavanju Elementuma. Kada odaberes torrent koji ces gledati, na kraju, kada izlazis iz filma sa 'stop', pita ce te, da li zelis brisati toorent. Potvrdi sa yes, i obrisaces ga.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2020 7:10 (Zivcho).
6 godina
neaktivan
Kodi Addonsi

Ima li neko iskustva sa Amazon Firestick i kako radi Kodi na njemu. Zanima me gdje drzi file koji je download-ovan. Pitam za druga u Americi, i htio bi mu pomoci da instalira jedan moj build. Zanima me, da li moze u Firefox-u pokrenuti Youtube i tamo kliknuti na download link za moj ZivchoWizard, i gdje ga smjesta zip file u Firestick. Nemam iskustva sa ovom spravicom, osim sto znam da je Android kompatibilan.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2020 8:43 (Zivcho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skini downloader iz amazonove trgovine i omogući instaliranje iz nepoznatih izvora u postavkama. Downloader ima ugraden browser ili moš zalipit direktni link, a folder u koji skida apk mos minjat u postavkama.
16 godina

Sve sto nemos instalirat preko Firesticka i njegove sreach and and download opcije, moze preko tog Downloadera kak je kolega rekao.

To ti je onak prvi alat kojeg instaliras na Firesticku jer preko njega imas tu opciju preuzimanja .apk fileova putem linka.

Super alat jer kad preuzmes apk file, napravis instalaciju, ovaj ti odma ponudi da isti apk file obrises jer vise nemas potrebe za istim.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
Kodi Addonsi

Ekipa imam pitanje, imam firestick i kodi na njemu kako postaviti sustav da mi kodi vidi share file na laptopu koji je na istoj wifi mreži? 

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Na laptopu podesis folder da bude share-bilan.

U Kodiju pokreces video tako sto pristupas Samba folderu.

Skini Android Samba Clijent, gdje mozez share-ovati foldere na Firesticku. Koristi Downloader.

https://www.apkmirror.com/apk/developed-with-google/android-samba-client/android-samba-client-1-1-release/android-samba-client-1-1-android-apk-download/

Taj OS na Firestiku je Android kompatibilan, pa samim tim koristi i Linux kernel. Samba clijent odlicno funkcionise u 'kucnoj' mrezi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2020 8:54 (Zivcho).
10 godina
Hvala ti puno, riješeno
4 godine
neaktivan
Kodi Addonsi

Pozdrav ekipa imam jedan mali problem nedavno sam pribacia kodi priko usb sebi na laptop i sad mi se javlja ova greska.... bez problema udem u aplikaciju unesem linkove i kada zelim pokrenit tipa hrt2 nece da mi ucita sliku...

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 4
6 godina
neaktivan
Kodi Addonsi
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2021 21:49 (Zivcho).
Moj PC  
1 0 hvala 4
14 godina

Zivcho, molim te još jednom upute kako zamijeniti postojeće settings datoteke u Coreelec varijanti stalkera?

Koje fajle iz gornjeg posta i gdje ih moram staviti?

14 godina

Trebaš datoteku settings.xml kopirati u Direktorij profila/addon_data/PVR Stalker. To odradiš kroz upravitelj datoteka. Kopiraš u prethodni direktorij i to je to.

Stručnjak za odmaganje...
6 godina
neaktivan

Ovaj setting.xml iskopiraj u data-userdata-addon_data-pvr.stalker folder.

4 godine
neaktivan
Kodi Addonsi

Jel' zna netko možda link za epg za clientbox.tv ili king-box.club ?

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Kodi Addonsi
Moj PC  
0 0 hvala 1
6 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice