Moji zvučnici neče raditi. Več sam isprobao staviti druge. Neznam više što učiniti. Pomozite.!.!.!.Mislim da mi je problem u Cmi Xear 3d.
Imam problema sa zvučnicima
- poruka: 8
- |
- čitano: 5.788
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam sprdaš li se sa nama ili ti stvarno treba pomoć ali evo ti odgovora svejedno:
Riknuli zvučnici, rikla zvučna, nema drivera od zvučne!
Malo detalja nebi škodilo, koja zvučna, koji zvučnici, imaš li instalirane drivere od zvučne, rade li zvučnici na nečemu drugome npr. na MP3 playeru, rade li ti novi zvučnici?
Ako misliš da ti netko pomogne daj detalje i opiši problem, također poradi na pravopisu.
I koji *u**c zvučnici imaju veze sa ostalim softverskim temama?
Da li je problem sa zvučnicima na PC-u ili na HiFi liniji? Ako je na PC-u probaj provjeriti utor za zvučnike, dakle iz subwoofera u PC te one spojeve sa subfooferom i satelitima da su ti sateliti spojeni sa subwooferom (2 ili 5 malih zvučnika pokraj i oko velikog subwoofera). Moraš ukopčati izlaz iz glavnog, subwoofera u PC u odgovarajući utor na pozadini kućišta. Ako koristiš zvučnu karticu izlaz mora ići u ulaz od kartice dole na kućištu. Probaj isto pogledati u Control Panel i podesi Windows sounds kod softwarea, itd.
Moji zvučnici neče raditi. Več sam isprobao staviti druge.
Da, samo sam napomenuo (sve) moguće slučajeve pa da proba.
Na zvučnicima piše Trust..
PROBLEM je sta se nista necuje..ima malo svjetlo koje svjetli
ali ne cuje se zvuk..mlim pomoćć
Koji windows imas?
Od kada zvucnici ne rade?
Sta si zadnje radio prije nego su zvucnici prestali raditi?
Idi desnom tipkom na my computer, pa propertise, pa hardvare i tu klikni na device manager, jel vidis kakve zute usklicnike ili upitnike?
Jesi pokusao sa drugim zvucnicima?