Google chrome pomoc

poruka: 4
|
čitano: 6.883
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Google chrome pomoc

Pozz ekipa,ovako imam pitanje.Naime prodao sam svoj stari komp,i sad nabavio drugi.Kad sam ga prodavao netom prije sve oznake zaporke bla bla iz chromea sam izvezao na svoju e mail adresu..I sada kada se prijavim na tu e mail adresu e dobijem nazad ono sto sam tada izvezao,samo opetsinkroniziraj itd.Trazio sam na googleu pomoc al konkretno nema ovakav problem" nitko pa vas molim pomoc u vezi te sitnice,meni vrlo bitne..Hvala :)

0 0 hvala 0
17 godina
Google chrome pomoc

Logiraj se u chrome sa istom email adresom koju si i prije koristio za logiranje u chrome i sve ce ti biti po starom od bookmarks do lozinki.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Google chrome pomoc

Pozz ljudi,imam pitanje

Kako da blokiram svaki skočni prozor u google chrome-u?...U opcijama mi je već namješteno da se ne prikazuje pop up..ali svejedno gdje god odem pop up se mora pojavit..-.- .....Pretaržio sam cijeli internet ali ima jedan te isti način a taj ne radi..jel zna možda netko kako se još može blokirat?..Unaprijed hvala :)

blacky
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2012 10:46 (blackchoco).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Google chrome pomoc
blackchoco kaže...

Pozz ljudi,imam pitanje

Kako da blokiram svaki skočni prozor u google chrome-u?...U opcijama mi je već namješteno da se ne prikazuje pop up..ali svejedno gdje god odem pop up se mora pojavit..-.- .....Pretaržio sam cijeli internet ali ima jedan te isti način a taj ne radi..jel zna možda netko kako se još može blokirat?..Unaprijed hvala :)

Mislim da je ova ekstenzija sve riješila : https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/related ....:))

blacky
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice