Pozz ekipa,ovako imam pitanje.Naime prodao sam svoj stari komp,i sad nabavio drugi.Kad sam ga prodavao netom prije sve oznake zaporke bla bla iz chromea sam izvezao na svoju e mail adresu..I sada kada se prijavim na tu e mail adresu e dobijem nazad ono sto sam tada izvezao,samo opetsinkroniziraj itd.Trazio sam na googleu pomoc al konkretno nema ovakav problem" nitko pa vas molim pomoc u vezi te sitnice,meni vrlo bitne..Hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Logiraj se u chrome sa istom email adresom koju si i prije koristio za logiranje u chrome i sve ce ti biti po starom od bookmarks do lozinki.
Pozz ljudi,imam pitanje
Kako da blokiram svaki skočni prozor u google chrome-u?...U opcijama mi je već namješteno da se ne prikazuje pop up..ali svejedno gdje god odem pop up se mora pojavit..-.- .....Pretaržio sam cijeli internet ali ima jedan te isti način a taj ne radi..jel zna možda netko kako se još može blokirat?..Unaprijed hvala :)
Pozz ljudi,imam pitanje
Kako da blokiram svaki skočni prozor u google chrome-u?...U opcijama mi je već namješteno da se ne prikazuje pop up..ali svejedno gdje god odem pop up se mora pojavit..-.- .....Pretaržio sam cijeli internet ali ima jedan te isti način a taj ne radi..jel zna možda netko kako se još može blokirat?..Unaprijed hvala :)
Mislim da je ova ekstenzija sve riješila : https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/related ....:))