99% svega što skidamo je krađa

poruka: 96
|
čitano: 21.520
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

sta su se oni sad uvatili nas i sta mi skidamo, nek se gone u 3 p.m.

a mislin ono, mogu odma pocet naplacivat i zrak.

imaju oni o cemu se brinit, nek izvadu Hrvatsku iz krize. to bi in trebalo bit jedino o cemu bi trebali razmisljat, a poslje toga poboljsat zivot stanovnika u Hrvatskoj i jos puno toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

stvar je kad počmu ovaj zakon provoditi (nikad ) Bog zna kakvi će biti zakon :

btw vako ide za naše političare :

-you wouldnt rob a nation?

-you wouldnt drive BMW 7 in economic crisis

-you wouldnt say that you spend conutry's money on English and say "I was here day after yesterday"

-you wouldnt raise tax so you can steal more

I see no changes wake up in the morning and I ask myself is life worth living should I blast myself?
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 99% svega što skidamo je krađa
jedno 70% stvari sta ja skidam je ilegalno, i to samo zato sto su neke male stvari, poput patcheva i videa s youtuba besplatni, to se nikada nece promjeniti, niti ovdije postoji ijedna osoba koja nikada nije na racunalu imala piratski sadrzaj, tako da je svaka rasprava bespotrebna...
50Niggas
15 godina
protjeran
torrente kaže...

eno ih placu na topicima mafia2,crack ih hebe oko levela loool

Lako ti se rugat sirotinji

17 godina
Gradonačelnik kaže...
torrente kaže...

eno ih placu na topicima mafia2,crack ih hebe oko levela loool

Lako ti se rugat sirotinji

“Ako nemate kruh, jedite kolače…”, to je povijesna izjava francuske carice Marie Antoinette upućena gladnom puku.

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
16 godina

ma ajde gluposti pricaju... ovako pokusavaju smanjiti... tj zastarsiti nas... nema hrvatska 3.000.000 mjesta u zatvoru... nema ni toliko papira za kaznene prijave...

gluposti.... zivjeli torrenti

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hah pa svako skida crackovane programe i igre. Vi mislite sto na Bug Fromu admini i moderatori nedaju da se prica o tome da oni to mrze
ili vas mrze radi toga, oni najvise brisu takve postove radi sebe .... Nece da gume ugled foruma

Be Gamer
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 21:53 (damircazin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damircazin kaže...

hah pa svako skida crackovane programe i igre. Vi mislite sto na Bug Fromu admini i moderatori nedaju da se prica o tome da oni to mrze
ili vas mrze radi toga, oni najvise brisu takve postove radi sebe .... Nece da gume ugled foruma

Ne nego cijela redakcija može imati pravnih problema radi toga.

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
15 godina
neaktivan

da znam da moze,al nisam to zelio napisati jer bi mi odma pametovali....
Znam sta se desavalo s rapid srbijom radi Ilegalnog sadrzaja i opet su nastavili. Niti ime nisu promjenili, a ni domenu :D

Be Gamer
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 21:58 (damircazin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ne vrijedi li tu pravilo:

-ja smijem provaliti bravu samo na svojim vratima i to nije kazneno djelo

-ja smijem presnimit svoj odiginal CD samo za svoje potrebe i to nije kazneno djelo

-ja smijem downloadati neki CD,film igru samo za svoije potrebe i to nije kazneno djelo

e sad, nije li krivac i onaj koji stavlja takav sadržaj na net, dalje, web servisi koji na svojima serverima imaju takav sadržaj te na kraji interent provajderi koji dozvoljavaju da se prek njihovih gateova prilazi takvim sadržajima???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
torrente kaže...

“Ako nemate kruh, jedite kolače…”, to je povijesna izjava francuske carice Marie Antoinette upućena gladnom puku.

S tim da je tad zakonski bilo određeno ako nema u pekari jeftinog kruha, pekar je dužan prodavati skupi kruh (kolač) po cijeni jeftinog kruha.

Što pirati rade - igraju skupe igre (kolače) po cijeni jeftinih (besplatno) :-P

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
neaktivan
cassini kaže...

-ja smijem provaliti bravu samo na svojim vratima i to nije kazneno djelo

-ja smijem presnimit svoj odiginal CD samo za svoje potrebe i to nije kazneno djelo

-ja smijem downloadati neki CD,film igru samo za svoije potrebe i to nije kazneno djelo

e sad, nije li krivac i onaj koji stavlja takav sadržaj na net, dalje, web servisi koji na svojima serverima imaju takav sadržaj te na kraji interent provajderi koji dozvoljavaju da se prek njihovih gateova prilazi takvim sadržajima???

Pa tako se i DVD Jon izvukao dok su ga iz svetog drva tužili jer je razbio zastitu na DVD filmovima :)

15 godina
protjeran
torrente kaže...

Mislim da je torrente fejker obični.

On skida više ilegale od svih nas, samo tu mulja jer se boji da ga ne snimi USKOK Namigiva

15 godina
protjeran
cassini kaže...

-ja smijem downloadati neki CD,film igru samo za svoje potrebe i to nije kazneno djelo

Ovo ne smiješ.

A da li je prekršajno ili kazneno, to može odrediti samo sudac.

16 godina
protjeran
Gradonačelnik kaže...
torrente kaže...

On skida više ilegale od svih nas, samo tu mulja jer se boji da ga ne snimi USKOK Namigiva

skužio si ga po nicku il rukopisu???Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 22:38 (cassini).
16 godina
Gradonačelnik kaže...
torrente kaže...

-i tko je po tom kriteriju pametniji? (pssst.) ;-)

Dok ostatak rasprave je već sto puta prožvakana tema. ... ajd' još jedanput.

ukratko,

- prekršaj, nije čak ni to, skidanje je legalno uz uvijet da je s legalnog izvora, korištenje torrenta je distibucija - kažnjivo. ZAMP itd...

Ali 'bode oči' kad se netko u novinama-interviewu tako prosere s nekim brojevima, ''postotcima''. wtf, svaka osoba koja zna za neko kažnjivo djelo ima građansku dužnost prijaviti, službene osobe moraju prijaviti. ... analogija, ako su izračunali postotak, znači da imaju neke informacije, ako su službene osobe - što su poduzeli? .. ništa, samo je novinski naslov ljepši kao okrugla cifra 99%.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 22:39 (ihush).
17 godina
Gradonačelnik kaže...

evo neka ti decki potvrde da je ovo upaljeni steam sa lajberijem igara koje imas...naravno samo djelic, necu se sad puvat odi koliko ih ima ;)

a sad odi njupat kolace :))

Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa, bandiera rossa Avanti o popolo, alla riscossa Bandiera rossa trionferà.
15 godina
protjeran

Torrente je ilegalno skinuo Firefox, i to bez interneta...Cool

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
Don Kihoty kaže...

Torrente je ilegalno skinuo Firefox, i to bez interneta...Cool

sve placam pa i to ;)

15 godina
protjeran
ihush kaže...

ukratko,

- prekršaj, nije čak ni to, skidanje je legalno uz uvijet da je s legalnog izvora, korištenje torrenta je distibucija - kažnjivo. ZAMP itd...

Ne znam što se referiraš na mene ?

To sam i napisao.

Zašto bi bilo kažnjivo bilo što downloadati što je legalno !? Iznena�en

15 godina
protjeran
torrente kaže...

sve placam pa i to ;)

Khm..khm..khm..

Da radim u policiji ovaj torrente bi mi bio najsumnjiviji.

Nu, stomaka u njega, kao da je sve igre što je skinuo pojeo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 11:18 (Gradonačelnik).
17 godina
ihush kaže...
Gradonačelnik kaže...
torrente kaže...

ukratko,

Ali 'bode oči' kad se netko u novinama-interviewu tako prosere s nekim brojevima, ''postotcima''. wtf, svaka osoba koja zna za neko kažnjivo djelo ima građansku dužnost prijaviti, službene osobe moraju prijaviti. ... analogija, ako su izračunali postotak, znači da imaju neke informacije, ako su službene osobe - što su poduzeli? .. ništa, samo je novinski naslov ljepši kao okrugla cifra 99%.

cek ak ja sam naprimjer skinem novi ubuntu s torrenta to je kaznjivo?ma nemoj to sto vecina ljudi u zivotu nije skinula niti jednu legalno stvar koristici to ne znaci da je to ilegalno odma

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina

Ne torrent software bit torrent i njemu slican nije ilegalan i klasican je nacin sheranja stvari medu klijentima stvar je trebala funkcionirat tako da se sheraju samo dozvoljene stvari poput kao sta si naveo linuxa. mjuze i ostaloga sta je dozvoljeno, ali sa vremenom su ljudi to poceli iskoristavat citaj pirati  i tako je torrent i postao poznat...

ali stvar nije ilegalna ako preko nje radis legalne stvari

ista stvar kao i sa limewire i slicnim programima za sheranje stvari..

edit: cak mislim da je legalno stavljat igru gore svoju ali nesmijes stavljat krekove ili kljuceve tj, ljudi mogu legalno skinut tvoju igru ali kljuc moraju kupit a ne ukrast tj koristit neki tudi... u tome lezi cijela poanta samo sta ljudi to neznaju tj rade upravo suprotno

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 11:31 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mah šta god da oni htjeli postići ovim "99%"......nemožeš to spriječiti niti i treba spriječiti.To je jednostavno način snalaženja a ljudi je previše da bi se sad netko mogao baviti da ih sve locira itd.

Dont bug me!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

edit: cak mislim da je legalno stavljat igru gore svoju ali nesmijes stavljat krekove ili kljuceve tj, ljudi mogu legalno skinut tvoju igru ali kljuc moraju kupit a ne ukrast tj koristit neki tudi... u tome lezi cijela poanta samo sta ljudi to neznaju tj rade upravo suprotno

Krekovi su trebali sluziti za one koji imaju original licencu ali da ne moraju stalno ubacivati medij u opticki dok zele igrati.

Ali i to su poceli iskoristavati tako da dok sad velis krek, to ljude (geekove a ne narkomane :D) asocira na piratluk.

17 godina
neaktivan

Netko to mora spriječiti =

Namigiva

Peace and Love _ Frankenstein Build

0 0 hvala 0
16 godina
ihush kaže...
Gradonačelnik kaže...
torrente kaže...

...

-ako govoriš u svoje ime, to je priznanje, istovremeno izbjegni druge trpati u isti koš, nepristojno je. (mada je istina..) :)

Gradonačelnik kaže...
ihush kaže...

ukratko,

Ne znam što se referiraš na mene ?

To sam i napisao.

Zašto bi bilo kažnjivo bilo što downloadati što je legalno !? Iznena�en

... samo prva rečenica se referira (ne konkretno na tebe, nego generalno) na sve koji skidaju nedozvoljeno i o tome ''trube'' na sav glas... to (ako se radi) treba ostati u 'tišini'...

R4zOR229 kaže...
ihush kaže...
Gradonačelnik kaže...
torrente kaže...

ukratko,

cek ak ja sam naprimjer skinem novi ubuntu s torrenta to je kaznjivo?ma nemoj to sto vecina ljudi u zivotu nije skinula niti jednu legalno stvar koristici to ne znaci da je to ilegalno odma

-da, nisam dovoljno precizan, ali je u kontekstu ... (jer je prežvakano na sto drugih mjesta..)

- nema legalnog dovnloada komercijalnih sadržaja kroz torrent protokol (npr muzika). Jer je sama osnova torrenta dijeljenje itd. itd... -torrent protokol je legalan, ali ga se ne koristi za legalan download komercijalnih sadržaja, samo za ''free'' i sl. kategorije. Ili mora biti privat, - ne javno dostupan.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.9.2010 23:38 (ihush).
15 godina
neaktivan

ee zato je internet skup...placamo promet hh :D

nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nikad nisam ništa softwera kupio kupio,sve je ili piratsko ili free ili je moj stari preko posla dobio original(to je bilo svega par antivirusa).Iako namjeravam ako jednog dana budem pri parama kupit koji album.

17 godina
neaktivan

Same here. Kad budem samostalno zaradjivao, povremeno cu kupiti koji glazbeni album ili film. Nesto vrijedno da se stavi u kolekciju. Od softwarea se da naci dobrih freeware rjesenja, osim eto Windowsa, za koje nemam dovoljno novaca za kupim original.

There is no spoon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice