Vip tv

poruka: 5
|
čitano: 5.778
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Vip tv

bok

Evo ja se prijavila specijalno za savjet oko slijedeće teme;

naime imam vip fiksni telafon,vip tv i internet.Problem je u tv,kod kojeg se slika stalno prekida i telefonu koji abnormalno šumi(ali ima dana kad je i sve OK).Kad smo prijavljivali kvar,majstor dođe,vani nešto radi na onoj kutiji na kući,ali kad ode opet je sve po starom.Jedanput je skroz nestalo i tel. i int. i tv i tad su bili(kad mene nije bilo,pa ne znam točno šta su vani radili),rekli su da je "otišla parica" i tad smo imali oko godini dana sve savršeno:).Ali prije par mjeseci opet sve po starom.Još da napomenem da smo prije imali sve to isto od T-com i stanje je bilo isto.

Jel možda netko zna u čemu je fora i ima kakav savjet

Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Vip tv

U principu ste već napisali odgovor na vaše pitanje... Parica zadaje probleme, vjerovatno njen bandwith ne može stabilno držat istovremeno ADSL internet + TV + telefon... Može bit da su i vaše instalacije u kući problematične, al ako su vam gospoda is tehničke rekli da je parica u pitanju, bojim se da vi tu ne možete previše učinit...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.1.2015 6:19 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vip tv

Hvala na odgovoru!Evo još par pitanja koja me zanimaju;

pod parica,jel se tu misli na ovu žicu koja ide od stupa do kuće,

i šta su popravili onda kad je "otišla" parica,jer je onda bilo super godinu dana.

Ne vjerujem da su mijenjali cijelu tu žicu,jer su mi se javili na mob.

kad su došli i kad su bili gotovi i to je sve trajalo 15-tak min.

Uz to,tv ne valja i kad ne koristimo int. i tel.

Pozdrav

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Vip tv

"Parica" je "žica" od vašeg priključka do centrale... Pošto je popravak trajao 15-tak minuta, vjerovatno su vas samo prespojili na drugu žicu, al očito je kompletna infrastruktura u tom djelu problematična, pa su se problemi ponovno počeli javljat... U principu, to je na T-HT-u da popravi, jer njegova je infrastruktura(VIP samo plaća dozvolu za korištenje), tako da tu VIP malo toga može... Rješenje je da vas ponovno prespoji na drugu slobodnu paricu(ako ima slobodne), a ako nema, bojim se da neće tako brzo bit popravljeno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 2:46 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Vip tv

MasterPeace hvala na odgovoru!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice