Remote desktop bez wifi-a

poruka: 9
|
čitano: 5.313
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle nisam znao gdje bih drugo smjestio temu pa ako ovdje ne paše molim moderatore da se ne ljute i premjeste ju gdje misle da pripada...Naime ni na googlu baš nisam pronašao rješenje na pitanje koje imam pa sam pomislio da je lakše porazgovarati malo s ljudima :D
Pitanje je:
Mogu li ja preko svog android mobitela (S galaxy S3 mini) upravljati računalom bez wifi-a.Nemam wifi kod kuće već vipov usb stick na bonove.Pokušao sam već spajanje mobitela na tu mrežu preko nekih opcija unutar moba ali nije mi baš uspjelo.
Hvala :D 

-------Ovo je potpis-------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Remote desktop bez wifi-a
veki je car kaže...

Dakle nisam znao gdje bih drugo smjestio temu pa ako ovdje ne paše molim moderatore da se ne ljute i premjeste ju gdje misle da pripada...Naime ni na googlu baš nisam pronašao rješenje na pitanje koje imam pa sam pomislio da je lakše porazgovarati malo s ljudima :D
Pitanje je:
Mogu li ja preko svog android mobitela (S galaxy S3 mini) upravljati računalom bez wifi-a.Nemam wifi kod kuće već vipov usb stick na bonove.Pokušao sam već spajanje mobitela na tu mrežu preko nekih opcija unutar moba ali nije mi baš uspjelo.
Hvala :D 

Da li tvoje pitanje glasi ovako?

Kako mogu mobitelom pristupiti na Internet, dijeljenjem veze s računalom, ako mi se računalo na net spaja preko Vip USB sticka?

Stručnjak za odmaganje...
15 godina
neaktivan

Da i je li moguće kontrolirati isto računalo preko određene aplikacije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
veki je car kaže...

Da i je li moguće kontrolirati isto računalo preko određene aplikacije...

Pa onda tako odmah napiši. Probaj ovo.

15 godina
neaktivan

da da TW je odličan ali koliko se sjećam moram stalno pri svakom novom pokretanju upisati šifru... tako da nmg kontrolirati komp npr iz druge sobe ili ako sam negdje vani jel tako 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
veki je car kaže...

da da TW je odličan ali koliko se sjećam moram stalno pri svakom novom pokretanju upisati šifru... tako da nmg kontrolirati komp npr iz druge sobe ili ako sam negdje vani jel tako 

Zašto bi bilo tako?

Evo što ti piše kod njih na site-u:

• Daljinsko upravljanje¹
  • Detaljan prikaz nadzorne ploče
  • Prekidanje procesa na daljinu
  • Prijenos datoteka na i sa uređaja

Ako ne prekineš vezu ne trebaš stalno upisivati šifru. Pristupit možeš od bilo kud, bitno je da imaš pristup netu.

15 godina
neaktivan

ako ne prekineš vezu ne trebaš stalno upisivati šifru. Pristupit možeš od bilo kud, bitno je da imaš pristup netu.

u tome i je problem,veza bi bila prekidana često ;)

14 godina
veki je car kaže...

u tome i je problem,veza bi bila prekidana često ;)

Očito ja pričam kineski a tebi se neda proučiti link. Pročitaj ovo.

15 godina
neaktivan

A ispričavam se i zahvaljujem,nije u potpunosti zadovoljavajuće rješenje ali će biti od koristi hvala još jednom ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice