Provaljen hotmail?!

poruka: 3
|
čitano: 1.502
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Provaljen hotmail?!

Danas idem prelistat mail upisem sifru nece uc, meni nista jasno, a vec mi par dana dolazi na mobitel obavijest da se moram ponovno logirat u outlook aplikaciju. Ne kuzim kako, zasto, sifra je bila ono dugačka, velika mala slova, brojevi, jel zna neko u čemu je problem? Odem na recovery password, trazi me da upisem onaj 25 znamenkasti kod, ja ga neznam pa stisnem ono da idem dalje, i onda me pita masu stvari o mom accountu ja to sve napisem koliko znam (stvari tipa naslovi zadnjih mailova, zadnji mailovi na koje si nesto slao, sifre koje su se koristile na ovom mailu itd.) i onda mi na drugi mail dode mail da nije proslo kao nedovoljno informacija, a taj mail mi je glavni valjda na svemu (ebay, paypal, steam, origin, facebook itd.)

Sta da radim?

Battlelog: gjurki
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Provaljen hotmail?!
Volvox kaže...

Sta da radim?

Pokušaj ponovno proći proces provjere. Ili se probaj obratiti Hotmailovoj službi za korisnike (ako se to uopće može). Ili se pomiri s tim da si ostao bez te e-mail adrese. Nemaš baš neke opcije na raspolaganju - očito moraš dokazati da je ta e-mail adresa tvoja.

14 godina
neaktivan
Provaljen hotmail?!

Microsoftova služba za korisnike

0800 300 300
01 7890 301

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice