Pay pal uplata

poruka: 23
|
čitano: 29.728
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pay pal uplata

Registrirao sam se na Paypal i potvrdio svoju karticu. E sad se javlja problem sa dodavanjem novca na paypal.

Kada odem na help piše da pri vrhu stranice treba pisati add funds ali toga kod mene nema.

Molio bih za pomoć.

Sve je u životu 5, samo je renault 4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pay pal uplata
... Ok... 52390590239050892308508209508230859082034980924098508294608920489 put...

NE MOZES dodati novac na paypal, mozes placati samo izravno karticom... Get used to it... Ovo je Hrvatska...
16 godina
neaktivan
Pay pal uplata

Sada sam čitao neku temu i likovi pričaju kako su mogli.

Čitao sam da postoji mogućnost da se registriraš kao npr. Slovenac ili bilo koji drugi državljanin iz EU. Kako to funkcionira?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 20:18 (zambata).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Registrirao si paypal na HRV i ne NE MOZES...

(implied facepalm on my face)
16 godina
neaktivan
A kao npr. slovenac
17 godina
neaktivan
Ja jos uvijek ne shvacam sto ce ti to add funds...

Jedino ako karticu "kradeš" od nekoga... onda recimo mogu shvatiti...

Kao slovenac imaš određen limit jer ne mozes verificirati adresu...
16 godina
neaktivan

Ma trebam kupiti nešto ali nude opciju plaćanja preko paypal-a. Za ostalo još moram provjeriti, ali ovo mi je najbrži način pa me zanimalo da li može

17 godina
neaktivan
Pa opcija plaćanja preko paypala, uzmes je i platis... odmah ti povuče s linkane kartice i voila...

Kazem ne treba ti add funds...
16 godina
neaktivan

e jbg...dok ja skuzim...thx

16 godina
neaktivan

Tako je kako je kolega rekao; osim za plaćanje usluga i roba koje želiš kupiti, paypalom možeš i nekome uplatiti novac i iz nekih drugih razloga: pomoć, posudba, itd. Ja sam baš to napravila neki dan i sve super šljaka.

Da se Facebook server srusi, 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali, stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan
Pay pal uplata

sorry za gravedig,ali kako se zastititi od prevaranata na nekim tuđim stranicama koje nisu ebay,ali placa se pay palom,kupujem set kotaca za bicikl preko jednog foruma.

ako mene tip prevari,gdje interveniram? hvala

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pay pal uplata

kupila sam nesto preko ebay-a, nisam bila zadovoljna i vratila sam im to. oni su pristali vratiti mi novac. sad cekam da mi iz kine uplate novac na moj paypal racun ali u mail-u su mi napisali da moj racun ne moze primiti uplate... kako da to promijenim??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pay pal uplata

može li itko pomoći jer ću poluditi najprije pay pal kod zatim ovo a naručiti to je poslati novac nikako ne mogu!

traži me neki amount piše from this balance $3.90 USD a ispod amount??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pay pal uplata

@ Tina24 - Kad otvoriš Paypal account, možeš instantno kupovati ( do neke novčane granice, barem mislim, ne sjećam se točno, davno je bilo kad sam čitao FAQ ), ali da bi tvoj paypal account bio u mogućnosti primati novac, trebaš ga verificirati.

Odi na svoj account management, mora postojati nekakva opcija "Verify", nakon što to stisneš, Paypal ti skine 2 dolara sa računa. Sad, možeš odmah otići u banku i zatražiti popis transakcija, ali ti se pored transakcije neće pojaviti brojevi koje PayPal traži za verifikaciju, pa jedno, 10ak dana otprilike. Nakon što se ti brojevi pojave, utipkaš ih u PayPal acc managementu, oni ti vrate novac te u konačnici, možeš primati uplate na PayPal račun.

Tako da da, poprilično si se s*ebala za refund ( barem u dogledno vrijeme ).

edit

lol nvm taj post je prastar

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 7:20 (ormar).
12 godina
neaktivan
Pay pal uplata

Ćao! Molim Vas za pomoć, naime otvorila sam pay pal račun i kupila neke stvari i sve je funkcioniralo za pet. Sve dok jednom... pametna ja , željela sam skinuti neku dječju pjesmicu za klinca sa str. uploadstation ali sam mogla jedino ako "platim" za tjedan dana nekih cca 15 kn, sitnica. Ali nisam gledalala sitna slova gdje je pisalo da se obvezuješ da nakon isteka tih probnoh tjedan dana dalje pristaješ na premium account. Od tada, 7mj 2011. do sad mi skidaju 71kn/mj a ja ništa ne skidam. Da budem iskrena samo su mi 5 rata skinuli al ja bih sad uplatila razliku i konačno završila s tim. Već sam slala e-mail pay pal-ovom timu sa ppomoć no nisam dobila odgovor. Najljepše molim neku dobru dušu da mi pomogne da mi se to ne gomila bezveze. Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
martymp kaže...

Ćao! Molim Vas za pomoć, naime otvorila sam pay pal račun i kupila neke stvari i sve je funkcioniralo za pet. Sve dok jednom... pametna ja , željela sam skinuti neku dječju pjesmicu za klinca sa str. uploadstation ali sam mogla jedino ako "platim" za tjedan dana nekih cca 15 kn, sitnica. Ali nisam gledalala sitna slova gdje je pisalo da se obvezuješ da nakon isteka tih probnoh tjedan dana dalje pristaješ na premium account. Od tada, 7mj 2011. do sad mi skidaju 71kn/mj a ja ništa ne skidam. Da budem iskrena samo su mi 5 rata skinuli al ja bih sad uplatila razliku i konačno završila s tim. Već sam slala e-mail pay pal-ovom timu sa ppomoć no nisam dobila odgovor. Najljepše molim neku dobru dušu da mi pomogne da mi se to ne gomila bezveze. Unaprijed hvala!

1. Ulogiraj se na paypal

2. Idi na My Account

3. Profile  

4. My pre-approved payments pod Financial Information  

5. Tamo otkaži pretplatu

A pomaže i kontaktirati navedenu stranicu:

http://www.uploadstation.com/contact.php

Napiši im fino "I want to cancel my subscription.. bla bla bla" i sredit će ti to. MORAJU.

12 godina
neaktivan

Puno hvala, ali izgleda da ssam totalni antitalent jer ne uspijevam otkazati pretplatu, pa sam htjela kopirati stranicu da mi netko objasni doslovce ko djetetu što i kako napraviti. Molim pomoć jer je ovo već koma. Ako ima koja dobra duša da pomogne {#} molim lijepo, nekako,... Možda da nekom pošaljem na e-mail , ima li tko voljan, please?

12 godina
neaktivan

Bog,

Da li možda znaš koliko Paypal uzima provizije kod prijema uplate(kada netko uplati neki iznos iz N.P.R Austrije?

Netko kaže 10$ i 5%...i da novce možeš predignuti tek nakon mjesec dana?

13 godina
neaktivan
BARAMUNDOM kaže...

Bog,

Da li možda znaš koliko Paypal uzima provizije kod prijema uplate(kada netko uplati neki iznos iz N.P.R Austrije?

Netko kaže 10$ i 5%...i da novce možeš predignuti tek nakon mjesec dana?

Sad ne znam za proviziju kad ti netko privatno uplaćuje ali budući da sam dobivo novce od diabla tamo su uzimali 15% iirc što naravno ne znači ništa u tvom slučaju.

Što se tiče podizanja novaca nije mjesec dana nego svakog prvog u mjesecu ti paypal prebaci novce od njih na tvoj račun. to sam siguran

11 godina
neaktivan
Pay pal uplata

Molim pomoć,novi sam na forumu,čitam tražim al nisam našao,najvjerojatnije je to već negdje bilo u temi.Naime radi se slijedećem

krenuo sam sa registracijom na pay palu,regam se ja i skine mi onih par dolara s računa,vidim ja na intrnet bankarstvu da mi skinulo s računa i idem se ja dalje regat a nisam skužio ona četiri broja koja treba u banci dobit,tipkam ja tako par puta neke brojeve s kartice i blokiraju mi na pay palu karticu e sad ja u banci dobijem ta 4 broja pokušam utipkat i ne prihvaća mi,traži mi drugu karticu,poslao sam na njihov mail u brovse kopiju osobne i napisao da sam pogrešio s tim brojem i  upisao broj al mi se javio automatski odgovor i ponudio par stavki koje mi ne pašu,sad nisam više pametan šta napravit,pitanje: dali trebam čekat i koliko da me odblokiraju,Dali trebam od banke tražit drugu karticu ili molim pomoć akose to nekom već desilo

0 0 hvala 0
13 godina
mileny kaže...

Molim pomoć,novi sam na forumu,čitam tražim al nisam našao,najvjerojatnije je to već negdje bilo u temi.Naime radi se slijedećem

krenuo sam sa registracijom na pay palu,regam se ja i skine mi onih par dolara s računa,vidim ja na intrnet bankarstvu da mi skinulo s računa i idem se ja dalje regat a nisam skužio ona četiri broja koja treba u banci dobit,tipkam ja tako par puta neke brojeve s kartice i blokiraju mi na pay palu karticu e sad ja u banci dobijem ta 4 broja pokušam utipkat i ne prihvaća mi,traži mi drugu karticu,poslao sam na njihov mail u brovse kopiju osobne i napisao da sam pogrešio s tim brojem i  upisao broj al mi se javio automatski odgovor i ponudio par stavki koje mi ne pašu,sad nisam više pametan šta napravit,pitanje: dali trebam čekat i koliko da me odblokiraju,Dali trebam od banke tražit drugu karticu ili molim pomoć akose to nekom već desilo

Facepalm,

Taj broj mozes vidjeti i preko internet bankarstva, i kad ga utipkas vrate ti novac -_-, posto se ovo nikom nije dogodilo najbolje je poslati ticket tj mail paypalu, da nisi znao koji broj treba unijeti, te im poslati broj koji si trebao unijeti, i kopiju osobne, te ako te zatraze da posaljes sliku kartice ni u kojem slucaju cijelu karticu poslati, sakri zadnja 4 broja i datume.
A trebao bi kroz 10-tak dana odgovor dobiti ipak je to velika firma.

11 godina
neaktivan
Pay pal uplata

hvala ti Luka na brzom odgovoru,ja brzopleto da ću što prije a ono pušiona,budem pričekao kako kažeš desetak dana pa budem

vidio što će se desit,mail sam slao,jedino mi preostaje slanje  faxa i nač nekog tko dobro barata engleskim jezikom.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pay pal uplata

pozdrav, 

nakon kupnje stvari sa ebaya gledam si malo po računu i kod transakcije piše i iznos rezervacije 1 kn. od pay pala..

e sad me zanima sta je to sta pay pal uzima nakon sake transakcije tj. ta jedna kuna, jel to provizija koju uzima pay pal nakon svake kupnje stvari??

NightHawk
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice