Imam jedan problem xD volio bih uzeti maxtv, ali onda bih morao ruter staviti kraj televezija (komp i tv mi nisu u istoj sobi). naravno mogao bih kupiti antenu za komp i rijesen problem, ali zbog pozicije sobe i tih vrazjih zidova signal ce vjerojatno biti los... sad me zanima vasa iskustva sa slicnim problemima i kako ste to rijesili? (busenje zidova ne dolazi u obzir jer bih onda pola stana morao busiti xD) razmisljao sam o tome da kupim jedan dodatni modem i da ga samo prikopcam kraj tv-a, a drugi modem da ostane tamo gdje je, ali nisam siguran dal bi to radilo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, poznati problemi s mrežom...
Mislim da ti je najbolja opcija powerline adapter: http://www.dlink.com/hr/hr/home-solutions/connect/powerline (link na d-link proizvode).
Dakle, uređaj koji koristi električne instalacije za transfer "mrežnog" signala.
U tvom slučaju: Modem kod TV-a i jedan powerline adapter ukopčan u utičnicu od struje. Mrežnim kablom povežeš modem s powerline adapterom. Drugi powerline adapter ukopčaš u utičnicu od struje pored kompa i mrežnim kablom povežeš komp s adapterom...
Je to je u redu ali ti se obje utičnice moraju bit na istoj fazi ako imaš trofazni priključak
Čisto sumnjam da u kućanstvu ima trofazni priključak...