imam 2 web stranice i na jednoj bi htio reklamirati drugu ali imam problem? neznam napraviti dobru reklamu molim pomoć.
hvala.
imam 2 web stranice i na jednoj bi htio reklamirati drugu ali imam problem? neznam napraviti dobru reklamu molim pomoć.
hvala.
Postoje ljudi i tvrtke koji ti fino objasne, naprave i naravno naplate izradu marketinga.
To je ozbiljan biznis i nitko ti to neće napraviti besplatno. Dođe ti na isto kao da bi žicao nekog programera da ti "nabrzinu nešto sredi na stranici" a nemaš ni 5% gotove stranice.
citaj naslov kako da NAPRAVIM a ne obrnuto
Za to postoje tečajevi i škole.
Reklama mora biti jednostavna, lako pamtljiva, dovoljno uočljiva a da ne postane prenapadna i prilagođena okruženju. Bez kompliciranja, ugodan dizajn/font, dobre kombinacije boja, odgovarajući raspored elemenata, pozicija reklame u predviđenom okruženju, itd., itd....
ma znam ja to ali kako da napravim reklamu koju bi mogao napraviti a da nemam nitijedan programi niti iskustva
MS Paint, Paint.net, GIMP, Inkscape, PS, cijeli Adobeov suite...
Što se tiče iskustva, to je malo veći problem. Treba ti dobra knjiga o marketingu, par knjiga o dizajnu i manual od programa koji misliš koristiti. I par godina rada i truda.
Ali svi tvoji problemi su rješivi za 50 do 100$, ovisi kakvi su ti zahtjevi. Netko će jako rado napraviti reklamu za tebe koju ti nećeš moći napraviti ni nakon 5 godina rada, samo je treba platiti. Ja definitivno ne, ja sam samo programer.