Internet - ZAGREB

poruka: 9
|
čitano: 1.633
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Internet - ZAGREB

Pozdrav svima,

Trebam pomoć i odlučio sam Vas pitati za savjet :) 

Novi sam stanovnik u Zagrebu i trenutno tražim tko pruža najbolju internet uslugu ovdje. Trenutno imam iskon trio paket kojeg mjesečno plaćam cca. 250kn. (čini mi se 10/1 dl/ul).

Iz dosadašnjeg iskustva nije mi baš ostavio najbolje dojmove..loš wifi signal, često pada itditd. Ja, pretpostavljam kao i Vi svi, sam alergičan na loš internet.

E sad me zanima tko mi može pružiti dobru uslugu u Zagrebu, imate li kakve savjete za mene ? :D

0 0 hvala 0
13 godina
Internet - ZAGREB

Ja trenutno imam Amis 50/50 optiku za 149kn mjesecno. Okej mi je, veza mi pukne jednom svaka 2-3 dana, torrenti se skidaju 4,5 mb/s preko wifia.

Iako je bilo bolje prije dok ga nije Vip preuzeo, tada je bilo 100/100, ali za ovu cijenu i sad mi je ok. :) 

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Re: Internet - ZAGREB

Opa, primamljivo :D:D 
Mel se to može kombinirati u paketima(tv/tel?)

14 godina
štimac1488 kaže...

Best buy ti je B.net.

Stručnjak za odmaganje...
8 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
štimac1488 kaže...

Best buy ti je B.net.

Pa evo sad uspoređujem sa ostalim mrežama i ponudama...best buy mi ne igra neku ulogu, radije bih stabilnost i kvalitetu. Mislim da ovaj trio koji sad plaćam (da se zna nije se mene pitalo kad se uvodilo :P ) je više nego lame za tu cijenu.

9 godina
neaktivan
Koliko si udaljen od centrale, kakve infrastrukturne mogućnosti imaš (optika, parica, koaksijalac)? Jesi pokušao kontaktirati Iskon i vidjeti što ti oni nude (možda je ova pojava kod tebe posljedica nekog kvara, koji se može rješiti)? Meni brzinu od 10mbps nude za 200kn u trio opciji. Moraš znati kakve mogućnosti imaš. B-net ne možeš imat ako nisu provukli svoju infrastrukturu kod tebe, Optiku možeš ako si u zgradi i ako su je proveli, za kuće koliko znam ne rade to. Ako ti je dostupan samo bakar(parica), odnosno infrastruktura koju trenutno koristiš, sve ti ovisi o udaljenosti od centrale, to si dalje, manja ti je brzina i sl. Bez takvih informacija, baš ti se i ne može dati neka dobra preporuka, ali ako si u zgradi i imaš optiku, uzmi ju. Frend je uzeo, radi mu bez problema. Ja imam Amis, imam samo mogućnost preko parice, imam cca 2km do centrale i s njima sam imao najmanje problema.

0 0 hvala 1
14 godina
Koristim B.net preko godinu dana i nemam problema sa brzinom i stabilnošću. Bio je 1 ili 2 kvara na njihovom sustavu ali su brzo otklonjeni.
Stručnjak za odmaganje...
8 godina
neaktivan
Centrala Terrakoma se nalazi 200m od zgrade mi, kakvi su oni?!

0 0 hvala 0
15 godina
Najbolji je t-com s optikom ako ti je dostupna...
Evo, ja uzeo u stan ultramax3m ( 100/20, maxTV, 1000 min prema mobilnim/neograniceno prema fiksnim mrezama, bez uspostave) za 120 kn/mj tijekom prvih 12 mjeseci /240 kn/mj drugih 12 mjeseci trajanja UO.
Jos sam gratis dobio neki android koji je otisao na njuski za 500 kn + fiksni telefon koji koristim.
Stvarno nevjerojatno dobra ponuda i nisam vjerovao u cjenu dok nije dosao 1. Racun.

P.s. - takoder sam uzeo jos maxsport+ programe za dodatnih 14 kn/mj (inace je 90)...

Tako da imam nevjerojatnu brzinu, minute koje niti ne mogu potrosit i gotovo sve orograme za mizernu cijenu!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice