Zbog rutera imam visok ping?

poruka: 6
|
čitano: 2.689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Zvao sam par puta t-com zbog lagga u igrama a ping mi je na serverima oko 250-300 a prije je bio oko 50.... oni mi samo restartaju net i sve lijepo bude kasnije ista stvar.....

na ruteru su spojena 2 zicno kompjutera i 1 preko wirelessa,sada pitanje jeli ima veze koliko je kompova spojeno na ruter? jer prije ovoga nije bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ima veze..sta vise kompova koristi vezu ping je veci...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zbog rutera imam visok ping?
BlaBlaLaLa kaže...

Zvao sam par puta t-com zbog lagga u igrama a ping mi je na serverima oko 250-300 a prije je bio oko 50.... oni mi samo restartaju net i sve lijepo bude kasnije ista stvar.....

na ruteru su spojena 2 zicno kompjutera i 1 preko wirelessa,sada pitanje jeli ima veze koliko je kompova spojeno na ruter? jer prije ovoga nije bilo.

Po meni...ima veze....{#}

17 godina

sigurno ima veze koliko je racunala spojeno na router, pogotovo ako i oni surfaju u isto vrijeme kad i ti, "kradu" promet od tebe(svi dijelite istu liniju)

15 godina
neaktivan

istina..ja poludim kad mi sestra, usred CoD-a, pusti nkj s YT-a .. ping odmah skace na 150-200 , mada smo oboje wireless .. jbga {#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

da ali meni se to nikada prije nije dogadalo,cak sam iskljucio ova 2 kompa i opet isto stvarno neznam kao da poludi...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice