Završni rad-kako radi miš

poruka: 8
|
čitano: 2.863
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Završni rad-kako radi miš

imam za zavrni rad napraviti kako radi miš...našao sam materijala ali mi nije dovoljno ako netko zna di mogu naći nešto o tome neka mi pomogne tnx unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Završni rad-kako radi miš

Gdje si sve trazio? Imam osjecaj da si prvo otvorio bug forum i otisao na pivo.

:)
14 godina
neaktivan

-za početak imaš mehaničkog i optičkog (i laser spada pod opt.), osim te razlike, rade na istom principu x-y koordinate (kao joystick, možda lakše za razumjeti).

-druga podjela priključak, Com, PS/2, USB... i opcija-wireless, za ljevake-dešnjake, prezenteri, 'okrenuti naglavčke' tj. trackball, ili touchpad i touchcreen, ili MightyMouse.

Miševa ima svakakvih, dovoljno za pristojan tekst. Ipak nemoj pomješati i poljski, crkveni ili kućni miš s PC-mišem.

-također, možeš spomenuti: Xerox, Microsoft, Apple, Logitech... i pogledati na gooleu tj. wiki.

riba ribi ... (ponovi brzo).
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 18:16 (papalina).
15 godina
neaktivan

Pa samo wiki da otvori ima super početak. Treba opisat rad miša a ne LHC-a. :)

14 godina

tražio sam na googleu na hrvatskom i engleskom jeziku...našao sam al ne dovoljno moram imari 12 str teksta u wordu o tome :S a font 12 pa sad treba to napisati...našao sam možda za 5 str...=)

15 godina
neaktivan
gamer88 kaže...

tražio sam na googleu na hrvatskom i engleskom jeziku...našao sam al ne dovoljno moram imari 12 str teksta u wordu o tome :S a font 12 pa sad treba to napisati...našao sam možda za 5 str...=)

ti si 4. razred?? pa na internetu imaš materijala za 8 referata,a ne 1...pa jbt da daš klincu u osnovnoj školi znao bi naći na internetu...ako si strukovna škola onda malo ubaci više prakse...napravi nekakva testiranja (npr. testiraš prastari mehanički i laserski i navedeš razlike, objasniš na kojem principu radi itd) o tom se bar da pisati

''Znam da ništa ne znam.''
15 godina
neaktivan

Haha pa ne pišu se seminari tako. Prouči se gradivo pa se svojim riječima napiše. I dobro reče kolega iznad mene, pa ima materijala za 20 strana. :)

14 godina

ok imam puno materijala al sve je slično ne mogu pisati jedno te isto...al smikast ću nešto hvala :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice