imam za zavrni rad napraviti kako radi miš...našao sam materijala ali mi nije dovoljno ako netko zna di mogu naći nešto o tome neka mi pomogne tnx unaprijed :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje si sve trazio? Imam osjecaj da si prvo otvorio bug forum i otisao na pivo.
-za početak imaš mehaničkog i optičkog (i laser spada pod opt.), osim te razlike, rade na istom principu x-y koordinate (kao joystick, možda lakše za razumjeti).
-druga podjela priključak, Com, PS/2, USB... i opcija-wireless, za ljevake-dešnjake, prezenteri, 'okrenuti naglavčke' tj. trackball, ili touchpad i touchcreen, ili MightyMouse.
Miševa ima svakakvih, dovoljno za pristojan tekst. Ipak nemoj pomješati i poljski, crkveni ili kućni miš s PC-mišem.
-također, možeš spomenuti: Xerox, Microsoft, Apple, Logitech... i pogledati na gooleu tj. wiki.
Pa samo wiki da otvori ima super početak. Treba opisat rad miša a ne LHC-a. :)
tražio sam na googleu na hrvatskom i engleskom jeziku...našao sam al ne dovoljno moram imari 12 str teksta u wordu o tome :S a font 12 pa sad treba to napisati...našao sam možda za 5 str...=)
tražio sam na googleu na hrvatskom i engleskom jeziku...našao sam al ne dovoljno moram imari 12 str teksta u wordu o tome :S a font 12 pa sad treba to napisati...našao sam možda za 5 str...=)
ti si 4. razred?? pa na internetu imaš materijala za 8 referata,a ne 1...pa jbt da daš klincu u osnovnoj školi znao bi naći na internetu...ako si strukovna škola onda malo ubaci više prakse...napravi nekakva testiranja (npr. testiraš prastari mehanički i laserski i navedeš razlike, objasniš na kojem principu radi itd) o tom se bar da pisati
Haha pa ne pišu se seminari tako. Prouči se gradivo pa se svojim riječima napiše. I dobro reče kolega iznad mene, pa ima materijala za 20 strana. :)
ok imam puno materijala al sve je slično ne mogu pisati jedno te isto...al smikast ću nešto hvala :)